- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgabor80
tag
Tisztelt rudi
remek cikk és minden elismerésem!!!
@argento: mindennel egyetértek, eléggé elnyomja a konzol a PC-t mi meg itt pártoskodunk, hogy kinek mi van....
HÁT AMIT MEGENGEDHET MAGÁNAK!!!
És lehetőleg vegye mindig mindenki a legjobb ár/teljesítmény arányt a pénztárcájához, tök mindegy hogy az AMD vagy Intel, vagy Nvidia. Az FPS/forint a lényeg...lehetőleg minőségi,időtálló alkatrészekből, ahogy a cikk is írta.1998-ban kezdtem 486-al (66Mhz) (Ultrakirály volt a Dungeon Keeper és a Warcraft I), és 10-15 gépem volt már, épp i5 4670K-nál tartok...szóval 15 év mondatja velem:
Tiszteljük a másikban a felhasználót és segítsünk neki ha szerintünk jobb valami ár/teljesítményben, hogy mi az időt álló, és most mi éri meg, de NE próbáljuk földbe döngölni a mi csúcs és "megalapozott" tudásunkkal és a hihetetlen márkahűségünkkel.
Ki zenére keres halk gépet, ki gémert, ki netezésre, ki HTPC-t, ki heti pár óra játékra alap megjelenítéssel...figyeljünk oda kinek mi az igénye és inkább mi olvassunk utána, hogy jót ajánljunk, mint hogy rá erőltetünk valami brutál technikát...aminek mi örülünk, mi értékeljük, de ő sose használja ki...(pl.: öcsémnek adtam a i5 2500K-mat...(csak hogy családban maradjon) havonta játszik is vele talán 1 órát...)Szerintem többre becsülendő, aki elmegy diák-melózni, és összerak egy 60-80-as alap gépet, mint akinek apuci megveszi 3-500 ezerből és osztja az észt. (mindkettőben volt részem
)
Belépőszintnél sztem az AMD IGP egy elég jó kis dolog tud lenni...Imádtam amikor haveromat mindenki szidta a szervereken (csaló=nem létezik hogy ilyen gyors tudsz lenni, hiába nyomod 10 éve és tettél bele több ezer órát) AMD X3-al és Ati 4850-el töredék másodpercek alatt osztotta a fejlövéseket...a tehetség a tanulás és a gyakorlat is sokat ér....pénzzel és nagyobb hardverrel ezek legalábbis biztosan nem helyettesíthetők.
Sztem nincs gyenge VGA vagy proci, csak túl nagy felbontású monitor! Válasszunk ahhoz elegendő hardvert, amit nézni szerenénk.... pl nekem a 7870 elég szépen jelenik meg az 1680-1050-es monitoron. Full HD-re nem cserélem le, úgysem vinné max-on.
És igen, mostanában a hardver valóban kezd időtállóbb lenni...a 4 mag is jelen van egy ideje
De azért ne feledjük, amit itt a PH-n olvastam vhol: A hardver a legrosszabb befektetés!
Szóval tényleg mindenki csak akkora teljesítményt vegyen, amire szüksége van...mert csak a pénze áll benne... Gondolom mind örülünk core i5 és i7 tulajok a 3. és 4. generációból hogy 50-100 ezres procink van... DDR4-et viszont nem támogat...és az új SATA és PCIe szabványok? Szóval majd lapot is kell váltani...az meg új tokozással jön... ördögi kör ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged