- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
És akkor mi lenne veletek egyetemen? Középszintű informatika érettségivel, ami html lap szerkesztésnél többet nem tartalmaz - ami aligha nevezhető programozásnak - is felvesznek boldog-boldogtalant. Én is okj-n gyűjtöttem be pár karót mire megértettem mi az hogy ciklus vagy függvény. És inkább ott tettem, mint most itt ahol már számítanak a dolgok.
(#24) kraftxld Igazatok van, de legalább nem 8 év mire elvégzik
-
fordfairlane
veterán
Szerintem tévedésben vagytok azt illetően, hogy az oktatásnak mi is a feladata. Az oktatásnak nem az a feladata, hogy kész tudásanyagot adjon át, hanem inkább iránymutatóul szolgál. Az oktatás elsősorban számonkér, ez a legfontosabb aspektusa. Ezzel a kényszerrel hajtja a tanulókat abba az irányba, hogy megszerezzék a tudásanyagot. Természetesen ehhez ad eszközöket is, többé-kevésbé megfelelőket, de sohasem teljeskörűen.
-
Ivy.4.Ever
őstag
te mit gondoltál hogy a fejedbe öntik majd a tudományt és azért neked semmit se kell majd csinálni? nem gondoltál arra hogy le kéne ülni egy délután és azon elkezdeni agyalni hogyan épül fel egy számológép és megfejteni? egy sz*r okj-n??? én is egy okj-s webprogramozóin kezdtem, addig annyit tudtam a programozásról hogy az valami számítógépes dolog. nem volt könnyű elsőre az igaz de aztán meg ott hagytam 1 évre rá és egyetemre mentem mert totál színvonaltalan volt. fejlődni nem lehetett és szinte csak természetvédelemről,munkavédelemről gazdaságról meg iratkezelésről tanultunk. amiatt mert a többség lusta volt, melegedni jártak be vagy csak a családi pótlék érdekelte őket a tanár nem akart tovább menni mert szerinte nincs értelme ha nem tudjuk az anyagot és egy órai anyagot átlag 3-ban adott le... nagyon elegem lett belőle. meg is szüntették szerencsére az okj-s webprogramozást azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest