Új hozzászólás Aktív témák
-
champace
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kijön-e a dual SIM-es verzió magyar forgalmazásba? Esetleg máshogy beszerezhető Magyarországon is érvényesíthető garival?
Köszi!! -
Kékes525
félisten
Nem rossz!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
attisx
addikt
-Fújj, ez a lekerekített szappantartó forma! Legyen inkább szögletesebb...
-Ok, legyen!
-Fújj, hardveres menügomb, jobb lenne a kapacitív, sőt inkább legyen virtuális...
-Ok, legyen!
- Fújjujjújj, ez a teló úgy nézki, mint az összes többi gyártóé. Ezek nem tudnak mást, csak koppintani...
-O.o***
Btw, vezérlőgombok, IMHO ne legyen se HW, se virtuális. Éljen a teljes gesztus vezérlés!
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
DraXoN
addikt
Én kíváncsi vagyok.. mert hiába van itt az asztalomon, nekem semmi rossz tapasztalatom nincs vele (a képek is amit csinál szerintem szépek.. de nem is várok el tőle profi kamerás minőséget.. se a szenzor, se az optika mérete nem megfelelő rá).
Egyáltalán nem bántam meg, 2-3 napot is elmegy.. de a 2 általános nálam ... persze ha nyomkodom sokat akkor este már éhes, de ez szerintem természetes manapság.A Samsung design vonala nekem valahogy nem jön be, de az S4 mini meglepő módon tetszett.. De ez csúnya lett.. (mondjuk a TW rendszerektől farra tudnék mászni, borzalmas a kinézete).
Az előlapi fizikai gombot meg.. eléggé ragaszkodik hozzá a samu. Szerintem simán lehetne inkább már akkor az az utolsó darab is kapacitív.. bár valamivel el kell adni majd a jövőbeli modelleket is.
Bár sokan nem szeretik, de szerintem a képernyőn levő gombokkal sincs baj.. csak sajnos sok alkalmazás nincs felkészítve rájuk rendesen és ezért nem rejtődnek el a gombok.És egy kis trollkodás:
Megcserélhetnék már a kijelző alatti gombok sorrendjét is[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Zso2
őstag
Szerinted annyiért fogják árulni,mint az S5-t? Kicsit nézzetek már szét árügyileg, és főleg várjátok meg a megjelenés utáni árbeállást. Dobálódznak mindenféle oldalak a kamu árakkal.
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
ak76
senior tag
válasz Luck Dragon #98 üzenetére
-
Ha S4 mini szintjét hozza árfekvésileg akkor jó választás lehet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tjb007
nagyúr
Ugyanazért, amiért az S4 minibe sem Exynos 5410 vagy S600 került.
A Samsungnál a minik felszereltségüket tekintve egytől egyik a középkategóriában landoltak, és ez szerintem nem is nagyon fog változni. Mondjuk az áruk viszont nem ezt tükrözi, de ez már egy másik történet.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Az s4mini még csakcsak rászolgált az s4 névre , de itt megont úgy érzem mint anno az s3 és minije kapcsán.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Zso2
őstag
Az megérdemli a 150k-t aki nem tud 2-3 hetet várni míg megtelnek a boltok polcai. 145k-ért lehet s5-t venni ,akkor nem hiszem,hogy árbeállás után ez is annyiba kerűlne..
_tényleg ennyire fáradt vagy,"vakegér ,vagy csak szolgáltatótól tudsz venni +50k-ért ,amit lehúznak rólad,mert részletre veszed. Megérdemled. meg gondolom kell a menüben a szolgáltató logó..[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
AS
félisten
Jó ez de akkor miért nem Exynos 5 Octa 5420 ami versenyben van a s800 al.
Nem tudom milyen lehet ez a új valami ami benne van.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
babkukta
senior tag
Na, úgy látom itt van még1 vakegér. 480 euró, és még ehez jön majd pár dolog. De bánom is én, azt vesztek amit akartok. Csak ne beszéljünk már minőségi anyagról meg dizájnról! Egy pulzusmérő meg jajjj, nagyon drága mulatság! Azzal h véded, nem engem, hanem magadat járatod le. Ezért a készülékért 150 ezer, vicc!!!!!! És igen, kb az a kategória, h fizessenek nekem, h legyen
A HTC is túlárazott, de ott legalább van minőség. De ennél? Abszolút nem érdemli meg a prémium mivoltát
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
**CooL**
csendes tag
Jó telefonnak ígérkezik, de arra én is kíváncsi leszek, hogy az új proci helyt áll-e. Na meg az árazás...
iPhone 11, iPad Air (2022)
-
Zso2
őstag
"Hát a dizájnt, a minőségi anyagokat és a pulzusmérőt meg kell ám fizetni!" - nem tudom eldönteni, h ez irónia, vagy tényleg komolyan gondoltad-e.
Nem barátocskám,neked ingyé agggyák. Sőt még fizetnek is,hogy a tied lehessen.Amúgy te már tudod az árakat,mert úgy beszélsz..Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Zso2
őstag
Nekem bejövős, főleg,hogy legalább egy kicsit vaskosabb lett ,még ha csak 1mm-ről is van szó.Sokkal barátibb a fogása egy nem paplan telónak.
Nem értem az embereket,akik azt várják,hogy S5 szintű legyen..
Vazeg mennyé akkó veghyééé S5-t ,vagy várd meg az S6-t
" mi kell nektek ennél több,jó hogy nem elvárjátok ,hogy banánszoknyás lányok fél kókuszhéjban vigyék a fröccsöt mellé .. "Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
babkukta
senior tag
válasz dreamdancer #29 üzenetére
"Hát a dizájnt, a minőségi anyagokat és a pulzusmérőt meg kell ám fizetni!" - nem tudom eldönteni, h ez irónia, vagy tényleg komolyan gondoltad-e. Minden esetre az elsőt feltételezem, ellenkező esetben offold magad piával pár napra, mert komoly problémáid lehetnek, ha ilyen meglátásaid vannak a készülékkel kapcsolatban.
Én még a méretére (kijelző) nem szólok semmit, mert ez még elfér azért. Viszont tényleg húzni kéne egy határt, mert ha így folytatjuk, h 6"os lesz a nagytesó, a kistesó bizony 5" fölé is kúszhat majd.
Azon meg nem lepődök meg, h még mindig a Sony az egyetlen, aki értelmes kistestvért tudott csinálni. Nem beszélve arról, h lassacskán olcsóbban lehet venni, mint a most megjelent miniket. És ha ez a mini mizéria ezen a szinten ragad meg, akkor még 2-3 évig is verni fogja a Z1C az akkori minik tudásátÜdvözlettel, Tibi
-
TK36
aktív tag
Én megvárom - mivel még nem foglalt név - ,hogy kijöjjön a Samsung Galaxy S5 compact változata.
Most ez a processzor és az Exynos is Samsung vagy az utóbbi fejlesztését abbahagyták?
-
Isual
veterán
a fizikai gombokról mikor szoknak le samsungéknál?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
FókuszPók
tag
válasz RepeatSector #80 üzenetére
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
-
RepeatSector
senior tag
Nem ugyanez a SOC köhög az usa magenta szolgáltatós Galaxy Light-ban?
[link]"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
energy4ever
addikt
Kicsi lyukacsos szappantarto...
-
LordX
veterán
Tud bárki bármit erről a SoC-ről? Nem sikerült Google-özhető nevet adni neki, az összes találat a Shannon-tétel..
-
halkow
őstag
most már 1 cm vastag lett gratulálok akku is lehetet volna nagyobb... hihetetlen hogy mennyire lexarják a s és note szérián kívüli termékeiket
Alcatel onetouch idol2s the king
-
vicze
félisten
S lőn 150e az ár.
-
batai15
félisten
Valódi mini végre,kivéve hogy nem 4 coll az lenne az igazi.
-
azopi74
addikt
válasz Fritz Teufel #60 üzenetére
Akkor ez mini és compact is egyben, nem kell reklamálni ...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz #20749568 #58 üzenetére
Nem érted:
Mini=Minimal
Compact=maximum 4,5" és full feature based on flagship hogy így fejezzem ki magam...Vagyis a Samu ezt a lyukat még nem foltozta be Ők sem tökéletesek
azopi74 fent javítva, vagyis a Compact a flagship készülék mobiltelefon verziója.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
azopi74
addikt
válasz #20749568 #58 üzenetére
Hát két éve még az S3 a 4 inch-ével sem volt annyira "mini", akkora volt, mint az aktuális iphone (az egy generációnál korábbinál meg 14%-kal nagyobb volt, most ez még kisebb is lesz annál 0,2 inch-el, tehát nyugodtan lehet mininek nevezni
Egyébként meg a Z1 Compact is 4,3".
-
VIC20
őstag
,,akkor kerül hazánkban is forgalomban"
Jaj, ez fájt!
-
speedydb23
senior tag
480 € lesz az ára, ha minden igaz!
Túl lesz árazva az fix.
-
tjb007
nagyúr
222AB-t írtatok, az meg teljesen más. AP végű viszont valóban létezik, de ez is csak egy belső kódnév lesz. Közben látom már valaki a Wikipédián is aktív volt és hozzáadta a többihez.
Mali-400 van benne, ez biztos, és ha minden igaz MP4-es konfigurációban (legalábbis több helyen is ez szerepel).
Ez lesz a második ezzel szerelt modell, az első a tavaly októberben bemutatott T-Mobile-os Galaxy Light volt (amiről én is csak most hallok először). -
Márko88
aktív tag
Komoly telefon nagyon ahogy a Galaxy S-ek. Maradok még az S4-nél.. majd az S6-S7..
Sony meg sehol se lesz ehhez képest, multimédiában, hiszen a kamerájuk az összes csúcstelóban gyenge.2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Ihsahn
tag
Belezdés?
Érdekes, de miért egyedül a Sanyi az, amelyik nem heréli ki a kisebb méretű telefonját? Mondjuk ők nem is Z1 Mininek hívják... De tény, hogy ha androidra váltanék vissza (jelenleg eléggé kizárt) tuti nem Samu lenne, hanem a Z1 Compact.
Mondjuk kíváncsi vagyok ez az új SoC hogy csapatja.[ Szerkesztve ]
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
Probber
őstag
Nem kedvelem a Samsung mobiltelefonos vonalát, de erre azért kíváncsi leszek.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
kengyel
nagyúr
Szerintem nincs ezzel különösebb gond !
kengyel
-
youngboy
senior tag
Ha dual active lenne a dual SIM verzió elfogadható áran, akkor még lehet, azon is túltenném magam, hogy Samsung és beruháznék egyre.
-
Ádám16
addikt
Szép nagyon szerintem. 4.3"-ban jobban tetszene, de ez még belefér.
-
jacis
nagyúr
Az alján a mikro usb nincs ajtó mögött? Így hogy lesz vízálló?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Fr0z3n
őstag
:facepalm:
-
vicze
félisten
Na most elbizonytalanodtam, hogy komolyan írod-e.
-
ALBY
senior tag
Azért kíváncsi lennék hogy mi hány miliméter, főleg hogy a mérete a fő érdeme.
S5 höz csak a háza közelít , meg gondolom majd az ára.
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
attisx
addikt
válasz Z a hangya #18 üzenetére
Az még "csak" 4,7-est kap, majd az S7 mini lesz 5 colos...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
vicze
félisten
Hát nincs új a nap alatt.
Bár azért a Exynos 3 elnevezés eléggé meglepett, de elég kíváncsi vagyok mi került bele végül, meg az is biztos, hogy nem A9-es magok vannak benne, hanem A7, még a GPU kérdéses milyen Mali van benne. 450-nel nem lenne olyan rossz.Shannon nem tudom micsoda, de a 222ab az egyik modell típus száma.
[ Szerkesztve ]
-
hue2000
tag
tetszik
Az élet mindig drága
-
ak76
senior tag
Már a nagy S5-nél is hányingert kaptam a műkrómkerettől,ami leginkább valami kínai piacos "valódi ezüst" evőeszközkészletre hajaz,de ezen a minin még hangsúlyosabb az űbergagyi bevonat,pláne akkor lesz még szexisebb ha majd elkezdi ledobálni magáról...
-
HaZse
őstag
válasz dreamdancer #20 üzenetére
Én nem nagyon szeretem a samut, de ez megtetszett. Főéeg a DUOS változatra lennék majd kíváncsi. Az LTE-t én speciel lesz**om. Atomreaktor sem kell. Inkább menjen 2 napot nálam. (BT, GSP, WIFI, 3G állandóan be van kapcsolva)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
vicze
félisten
válasz dreamdancer #20 üzenetére
A várható 130-150e-s árat is figyelembe vetted ehhez a kijelentéshez.
[ Szerkesztve ]
-
dreamdancer
őstag
Nem vagyok nagy Samu-fan, de szvsz ez hardveresen teljesen korrekt, nem kell mindenkinek atomreaktor a zsebébe. Szóval aki ki tud békülni a dizájnnal meg TouchWizzel, annak jó lesz.
Nem a lényeg a fontos.
-
vicze
félisten
Ez a SoC név biztos nem stimmel.
Eddig minden oldal mást ír (fő a bizonyosság). Én leghihetőbbnek egy Exynos 3470 nevű 4xA7-es SoC-ot láttam, az 1,4GHz az stimt. Valószínű szokásos módon ha lesz LTE variáns, akkor az S400 lesz.[ Szerkesztve ]
-
Z a hangya
tag
Agyam eldobom, az S6 mini meg 5"-os lesz? Álljanak már meg a mininél 4-4,3"-nál.
[ Szerkesztve ]
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
Mr President
senior tag
Végre HD kijelző. A ramért kár hogy "csak" 1,5 és nem 2 giga, azt már belepakolhatták volna. Prociról mit lehet tudni? Nekem valamiért sanpi 400 rémlett, teljesítményben hova lehet belőni ezt a procit? Összességében egész jó telefon ez, barátnőmnek tökéletes lenne, sajnos az áráról már nemigen lesz ez elmondható.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
szupermacs
veterán
Nekem ez nagyon tetszik. Szép telefon lett. Kíváncsi leszek az árra.
-
bok92
addikt
"mini"...
-
GeryFlash
veterán
Oké, tehát ez is hulladék, a Sony a compactjaival egyelőre egyedülálló szegmenst birtokol és fog is egy darabig birtokolni
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
roli543
őstag
Shannon processzor külsőre tetszik, ez a hátlap meg mindig bejövősebb, mint a lakozott. Viszont kár, hogy tudásban megnyirbáltàk, az ára tuti drága lesz
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
flash-
veterán
energiatakarékos mód már az S advance-ben is volt,vagy ez miben más?
másik kérdés:ujjlenyomatolvasó jelenleg mennyire szuperál megbízhatóan?
-
maggi1886076
addikt
Mindenki igényét ki kell elégíteni
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Fritz Teufel
addikt
Ez akkor lenne alternatíva, ha ugyan az a hardver volna benne mint a Galaxy S5-ben, mobil vagyis egykezes (max. 4,5" vékony káva) méretben.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
senior tag
én még mindig a z1 compactot választanám, szerintem külsőre is szebb + a snapi 800 & 2 giga ram kombó is vonzóbb ajánlat kérdés hogy az s5 mini mennyibe kerül majd
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Tomakyn
csendes tag
Egy újabb színtelen szagtalan tucatsamsung külsőt kaptunk. Szép volt fiúk!
-
ucli
senior tag
Még egy S5
-
Thaaleum
aktív tag
Ez a design.. szerintem az S4 mini sokkal jobban néz ki. Bár ez szubjektív. Erre a procira én is kiváncsi leszek. Hozza vajon az MSM8228 szintjét?
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Fr0z3n
őstag
"A formatervvel nem szórakoztak sokat". Jó megfogalmazás.
Az is lehetett volna, hogy több 100 fáradságos munkával töltött órát feccöltek a külső lemásolásába. Or not...Sanszos, hogy drágán kezd.
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Én azt hittem már rég bejelentették... Nem tudom követni! Mondjuk nem is akarom...
Minden szavam magánvélemény!
-
Csabyka92
csendes tag
Az első belezdés tartalmaz két hibát: "Hivatalosan is bejelentette a Samsung a Glaxy S5 kisebb verzióját, amit nem meglep módon Gaéaxy S5 mininek kereszteltek el."
Egyébként kíváncsian várom, hogyan teljesít és milyen áron lehet majd hozzájutni kis hazánkban. Főleg a processzor-teljesítmény és a kamera érdekel.
Samsung Galaxy S23 256 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest