Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ez egy nehéz kérdés, sokszor személyenként is változik hogy kinél mitől durran be az aranyér. Ezt igazából csak kísérletezéssel tudod kitapasztalni. De azért valami tapasztalati tanács is legyen.
Én nem hagynám el a guggolást, az egyik legjobb gyakorlat. Nem tudom hogy csináltad, de én alapvetően 2 változatot szoktam elkülöníteni amikből az első valószínűleg jobb a te bajod mellé:
1. Kis terpesz (max vállszélesség), lábfejek enyhén kifelé néznek. Ilyenkor nem mész le teljesen, csak kb comb vízszintesig.
2. Széles terpesz, lábak egyenesen előre néznek és "ass to grass", amilyen mélyre csak megy.
Nyilván ha pont így csináltad eddig is akkor próbáld meg a másikat, hátha azzal jobb.Az is lehet, hogy az elején a heti 4 edzés sok. Egyrészt eléggé ki fogsz merülni plusz intenzitástól függően simán túl is edzhetsz főleg ha mondjuk rossz alvó vagy vagy az étrended nem okés.
Én javasolnám, hogy az egyik napot váltsd ki egy nagy csak összetett mozgásokat tartalmazóval (pl guggolás, deadlift, húzódzkodás akár súllyal, tolózdkodás akár súllyal és evezés nehéz súlyokkal) akkor valószínűleg nem fogod szükségét érezni heti 4-nek.
Ez azért is lenne jó, mert akkor nem csak a felső testedet izolálod, hanem sok támasztó, törzs és csipőizmot is megerősítesz ami jellemzően remekül használ az aranyérnek és jelentősen csökkennek a tünetek.
Esetleg úgy is tudod csökkenteni a stresszt az izmaidon és a keringéseden, hogy csinálsz egy dedikált kardio napot. Sok kezdő és amatőr minden edzésnél szokott kardiózni, de ez alapvetően nem az igazi megoldás. Szerintem sokkal jobban fejlődsz, ha a súlyzós nap súlyzós nap és mindent beleadsz abba a kardiós nap meg kardiós nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest