- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Bakker, nem vagy noooooormális! A videóval felkészültnek éreztem magam a cikkre, tévedtem. A zseblámpa irányába mutató antennánál már nem bírtam magammal, még jó, hogy a többiek lent vannak, én meg az emeleten, már rám adtak volna egy kuszájdzsekit.
Ilyenkor azért gondolom lebontjátok kicsit az egész éves felgyülemlett, "a cikkben helye nincs" poéndömping ellen emelt falat és engedtek ki a belső nyomásból. De nem gond, sőt. Egész évben olvaslak Titeket, szinte mindig tárgyilagosan és szakmaian nyilatkoztok, ilyenkor viszont a szívünkhöz (legalábbis az enyémhez biztos) közelebb kerültök, mert ilyenkor érzi az ember igazán, hogy Ti sem minket kiszolgáló droidok vagytok, hanem hús-vér emberek, akik amúgy komoly munkát végeznek. Ilyenkor, meg egy-egy közös sörözés alkalmával teljesen átírjátok az eddig alkotott képeket, de mindig jó irányba sikerül terelni a dolgokat.
-
quailstorm
félisten
Eszméletlen jó lett a teszt így év végére
Viszont felidéztél bennem egy régi dumát. Csak anno szárnyashangya helyett albán csótány volt. De hogy melyik telefon QCIF videójára írtátok, az passz.
Itt felhasználtam, W200-as menükép alatt van még az elején.
De az eredeti nincs meg, pedig most már érdekel mi volt annyira rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest