- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Ahol pl utoljára melóztam, mit meg nem adtam volna egy ilyen telefonért
mikor már tönkremtek az idegeim és lefagytak az ujjaim!
Lett volna térerő (akár többet mint a jelenlegi napi összesen fél óra), így belerakhattam volna a saját kártyám, a céges kártyát, a kinti MTS kártyát; és akár egy Beelineosat hogy legyen egy kis net. Elég a GPRS, hisz ez se nagyon volt, és a helyi átjátszó is csak ezt tolta át. Mínusz 30ban pedig ezt legalább kesztyűben is tudtam volna kezelni és a sapkán/kapucnin át is tudtam volna vele telefonálni; most pedig a pokol legmélyebb bugyraiba kívántam mindenkit amikor végre elértek én meg kültéren le kellett vegyem a kesztyűt a telefonáláshoz. Ha még ide vissza kell mennem, tizenezret simán megérhet (aki éli meg milyen 3-4 hétig hogy még sms-ben is alig tud kommunikálni, persze hogy nem értékeli) - főleg ha fizetné a cég.(#116) joey20: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest