- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Komplikato #63 üzenetére
+1
-
Komplikato
veterán
Sajnos vagy sem, de nem mérvadó kinek a videójában vagy tesztjében milyen szám van. Konkrétan láttam olyan streamert akinek levett grafikával örült ha megvolt néha a 40Fps (1440p), a másiknak meg folyékonyan ment. Tök ugyanolyan GTX1080-al. Ez nem végleges játékoktól nem teljesen váratlan, már az, hogy a végleges verzió teljesítmény igényeit nem lehet belőlük kisakkozni.
-
VaFec
csendes tag
"Nem kell már megküzdenünk az állandó, de hamis jelzéssel sem, ami friss illesztőprogram letöltésére hívja fel a figyelmet"
Tudom, hogy csak beta driver, de nálam még mindig reklamál. -
AtHoS
nagyúr
Láttam korábban én is ezt a "tesztet", de az 1440p-s mérési kép valahogy hiányzik onnan (lehet nálam van a hiba
) így inkább megnéztem néhány 1440p ULTRA preset YT vidit, ahol ki vannak rakva a képre az FPS értékek és ahogy már más topikban is leírtam: szigorúan szvsz. "AMD-n optimalizáltabban futott a DEMO, mint NV kártyákon. Legalábbis 1080 TI-n is 60 fps környéke + RTX 2070 is hasonlóan, 2060-on pedig 50, de jellemzően inkább alatta (1440p Ultra)"
Ehhez kapcsolódik egy korábbi YT video, ahol kültéren 60 fps környékét mutat egy 64 LC szintén 1440 ULTRA preset mellett. [link]
Az általad linkelt oldalon látható diagramból, miszerint a 2060 a V64 előtt van előbbiek miatt részemről elég érdekes, bár, ha CPU limit volt, akkor az magyarázna valamit, de 4K-ra is hasonlóak az arányok, tehát valami biztos nem stimmel. Most belenéztem ismét a 2060-as vidibe és külszínen 1080p-ben (vidi első fele 1080p, második fele 1440p) 60 fps környékét mutat, ami messze van a techpowerup oldalon írt 100+ értéktől [link]
-
Duddi
aktív tag
Lehet a VIP demo hibája de az Anthem játék valamiért nagyon utálja az AMD karikat:
[link]
Egy picit érdekes, hogy a vega64 még az RTX2060 at sem tudja utolérniHMMM
A 1070 is 24 fps el le van maradva.
HMMM
Vajon mi lehet ennek az oka?
Lehet ez lesz az új Crysis2 tesszelált óceán? Az ultra felbontáshoz tartozik egy csipet kikapcsolhatatlan RT is ?
-
Tazsam01
tag
1 monitor + 1 hdmi tv. Este amikor otthagyom a munkát a tvn megy tovább a film a monitort meg lekapcsolom.
Aztán ahogy lefekszem az ágyba anyázva kelek fel mert 5 másodpercenként 1 másodperc akadás amíg át nem állítom, hogy csak a tvn legyen megjelenítés. A legszebb, hogy ez a hiba 1 évig jelen volt de fél éve megszünt, tegnapi frissítés óta megint előjött. Nem vagyok boldog... -
törölt tag
Az látszik/hallatszik hogy sok munka van benne, de sajnos hatalmas a környezet/karakter közti kontraszt, ami illúziórombolóan hat. Borderlands2 / ME andromeda nem hiába próbált kicsit koszos, kicsit homályos, jobbára kidolgozatlan maradni, ebben a műfajban jobban oldódik benne a játékos.
Az AI hiánya és az arcra leszállás különösen szórakoztató.
-
PaleeGy
tag
Most akkor lesz story mód vagy sem?
-
Cathulhu
addikt
válasz
Komplikato #50 üzenetére
Fallout 76 szindroma. Ott se tudtak par het alatt kijavitani a temerdek hibat, de az EA mas karan sem tanul.
Vicces latni mostanaban, hogy a nagy jatekkiadok egymas legnagyobb bakloveseit is kepesek lemasolni. -
Komplikato
veterán
Most nem azért, de a VIP demóval (ami elvileg egy 6-7 hetes build!) random gépeken amúgy is olyan hibák vannak, amitől sok keyboardot fognak térden ketté törni.
Kíváncsian várom a közelgő kijövetelét a játéknak, mert kb. senki nem hiszi el, hogy ezeket ilyen gyorsan ki is javítják. És a hibák egy része a PC és konzol verziókban is ott van, mint a loading screen fagyás. -
nexplo
őstag
NV-ből kevesebb karim volt ezért inkább mondhatom magam "piros" fannak. Bár hogy őszinte legyek ez csak azért van, mert egyszerűen a piros karikat ár-teljesítmény mutatóban olcsóbban tudtam megvenni. Egy szóval semmi érzelmi oldala nincs a dolognak. Egy szó mint száz nálam volt olyan nem egyszer hogy szegény ati szoftver bocsánat amd sipítozott hogy frissítsem. A napi 10-15 gép ki-be kapcsolás után unalmassá vált ezért mindig rányomtam hogy egye fene legyen frissebb a dolog. És a finom dolgok csak a bekapcsolás után jöttek amikor kb VGA felbontásra váltva hibával indult a gép... volt hogy órákig próbáltam visszahozni az előtte prímán működő állapotot. Tudom hogy nagy a nyomás hogy minden új játék szuperül fusson de nincs ennél bosszantóbb mint egy jól működő gépet hazavágni egy frissítéssel.. Na azóta én is óvatosabb vagyok frissítés tekintetében. Hozzáteszem ez még a jó öreg win7-alatt volt. Sajnos úgy érzem hogy a frissítések kb publikus tesztek lassan és nem olyanok mint annó volt. Tudom változik a világ de ez a változás nekem pont nem tetszik
-
törölt tag
Majdnem beírtam reflexből, hogy próbálhatnám, ha lenne hozzá gépem, de igazából most éppen van egy olyan, amin azért el kellene fusson valahogy. Mondjuk oda meg origins előfizetés kell. Mindegy, meglátjuk megéri-e egyáltalán időt szánni rá, ha kijön és lesznek tesztek-vélemények.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Tetszene ez a játék, ha lenne valami story mód benne, de ha csak mmo lesz, akkor kimarad
-
Puma K
nagyúr
A sima demóhoz aki hozzáfér az elvileg jövő héten fogja tudni játszani. Akiknek VIP státuszú demó van meg azok tudnak péntek óta tesztelgetni. Én nem vettem meg elővételben a játékot , hanem itteni fórumtárstól kaptam egy kulcsot.
Amúgy vannak effektek és hangok amiket szerintem 1:1-ben átemeltek a Mass Effect Andromeda-ból.
-
AtHoS
nagyúr
Spoileres a video: Anthem VIP Demo | 1440p Ultra Performance Benchmark | Vega 64 LC 9900k
-
R3laX
addikt
Hali! Vélemény? Érdemes majd pénzt áldozni rá?
Ja, most ugrott be [link] -
Puma K
nagyúr
-
Sanyi19
őstag
Ahogy látom a battlefield hibát még mindig nem javítja, addig nálam marad a tavalyi driver.
Known Issues
Battlefield™ V players may experience character outlines stuck on screen after being revived. -
thedioda
tag
válasz
Hellwhatever #26 üzenetére
Sajnos de, csak törölték a hsz-eket mire ideértél, rögtön az első azzal indított hogy osztotta az AMD-t mint a répát..
-
törölt tag
válasz
Hellwhatever #26 üzenetére
Nem gyanús, hogy pár hsz törölve lett?
-
ONEFREE
aktív tag
Úgy látszik mindkét oldalon gondok vannak a tökéletes videó Driver elkészítésével. Fehéren villogó kép nvidia G-Sync combo még mindig jelentkezik.. Kövi monitoromban G-Sync biztosan nem lesz.. 🙂
-
thedioda
tag
Imádom amikor jön egy megmondó embert hogy igy szar meg ugy szar az AMD drivere holott az elmult pár évben már amikor a crimson megjelent megbízhatóbb volt mint az nvidia. Az elmult 5 évbe volt GTX760, R9 390x, RX470, RX570, RX580 CF, GTX960, GTX1070, Vega56 CF . Végeredmény h amd driverel kb sosem volt gondom nvidianal ahogy kijön egy ujabb gen a friss driverekel a korábbiak nekiálnak teljesitményt veszteni, 1070 nél kb fél évet kellet várnom rá hogy menjen rendesen a 2 uw monitor, visszajöjjön mindkettő sleep böl meg hasonlok, a random szerű driver hiba miatti kihalázásról nem beszélve.
-
Mamuska
őstag
Ez lesz szerintem az a játék amiért nem fogok többet adni 5-6 ezernél. Úgy is most ajándékba adják zöld kártyákhoz, biztos tele lesz az apró olcsó Anthemmel. Nagyon várom már a februárt, hogy kipróbálhassam a bétát, mert ha annyira rossz akkor még a pár ezer is sok érte.
-
ha két vagy több monitort használunk, de az egyiket kikapcsoljuk, akkor egy idő után az egérmutató mozgásában vagy a rendszer reszponzivitásában jelentkezhet lassulás
Na én használok 2 monitort, igaz, nem egyszerre de nekem ez nem jelentkezett. Az igen, hogy a másodlagos monitoron ha 60 hz-et állítok 59-ről, akkor be zizzen és lila lesz minden. Ha nem fogadom el, akkor vissza áll minden. Újrapróbálva meg jó minden.
És ez nem régen kezdődött el, mert jó régi driverrel nem volt ilyen bajom.
Tudom, azt rakjam fel, de nem.
-
martin66
senior tag
ÉN nvidiaval és amdval is szívtam már...
-
Busterftw
nagyúr
Tropico 6 mar megjelent?
Pedig meg a betaval jatszottam nem reg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest