- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valószínű professzionális felhasználáson kívül, már senkit nem érdekel, hogy mekkora minőség romlás történik a hangminta és a kimenet között.
Ne is mond, egy teljesen felújított PCI-os! Emu DSP-t+analóg I/O-t szolgáló bővítőt használok Win10-alatt, eredetileg hobby-zenehallgatásra épült PC-n.
De zenehallgatáson kívül egy stereo mastering-et is le lehet vele zavarni, széles sávú zajt zenévé kerekíteni.(#34) Abu85: értem én hogy így könnyebb a fejlesztés, viszont a fejlesztésbe, effektek beállításába fordított energia nagy része kárba vész, mert a végfelhasználó ezeknek az 1/10-ét se fogja hallani.
A konvolúciós térgenerálás érdekes terület, fülhallgatóban nagyon meggyőző az eredmény, de hangfalon, a bázistávolsággal együtt változik a generált tér mérete, finoman szólva problémás az illúzió illesztése a képhez.
-
törölt tag
Így látatlanba merem mondani, hogy összetett terhelés mellett PC-n szar lesz a minősége.
Valami DSP kellene, ami fix 2ms alatt kiszámolja, és hozzá tudja késleltetni a képhez amint az készen van, mellesleg tisztán szól.Nekem a 2ms még mindig hasáreret, mert előfordul ennél rövidebb frame-render time, pl.: zárt helyen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #23 üzenetére
Így van, csak a chanel-map és a DSP beállításaiba kellene bele nyúlnia, feltéve hogy minden körülmény adott hozzá.
-
törölt tag
Amikor kiderült számomra, hogy a játékok hangjainak tér+idő információja nincs köszönőviszonyban az aktuális képpel, és hang nélkül kevésbé fáradok el.. jól megszoktam hangok nélkül játszani, és azóta sincs hiányérzetem miatta.
Ezek szerint ~15-év még kevés volt ezt megoldani?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest