- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Prémium telefonok, mi?
-
sanyi.flat
csendes tag
amúgy valaki említette, hogy nem az a hiba, ha lefogod és elmegy a jel. ez minden telóval így van. jelenleg arról a hibáról van szó, hogy gyenge a jel és ha összenyomod a készüléket, akkor felerősödik. a nem megfelelő rögzítés maitt van ez. szóval nálam pl semmi gond nincs. megnyugodtam
-
AMD Power
titán
Ezeket a hibákat nem lenne szabad elkövetniük.
-
draco31
veterán
Oké, hogy egymást utánozzák a gyártók, de azért a hibákat nem kell leutánozni....
-
boksz
senior tag
Itt úgy látom nagy félreértések vannak : fordítva van és nem úgy ahogy a cikkben írva van !!
Egyszer csak nincs wifi illetve gyenge a jel és ha egy kicsit összenyomjuk a hangerő gombnál akkor visszaáll, tehát az érintkezés elengedett !!!! -
X-Master
tag
Meg azt bírom, amikor mások megdöbbennek, mikor mesélem, hogy jöttek a haverok, volt pezsgő, kaviár, halas szendvics, stb. Hogy nekünk milyen jól megy, és az a vicc, hogy mindez olcsóbban megvan, mintha elmennénk valahová.
Pezsgő: fogalmam sincs mennyi, mert az mindig ajándékba kapjuk
Kaviár: 400 ft
Halas szendvics: mindennel együtt 4 főre megvan max 1000 Ft-ból.Ennyiből sehol sem csinálsz sok mindent.
-
Mac!
aktív tag
válasz
sanyi.flat #56 üzenetére
"az Apple minden hibás terméket újra cserél, tök mind1, hogy mi a baja."
Na neee...
Pont az apple-nél jött elő először ilyen látványosan a térerőcsökkenős fogás (ráadásul ott teljesen normál fogás mellett), és mi volt rá a válasz??? Ingyen tok. Wow! -
X-Master
tag
A másik meg, hogy kinek mi ad örömet.
Lehet, hogy aki irigykedik a HTC-sekre, a fél fizetését elissza, elbagózza.
Én pl. nem járok el kocsmázni, diszkóba, nem cigizek, drogozok, bagózok, nem költök márkás ruhákra tízezreket, de a hobbimra, a számítógép, mobil, hi-fi, arra adok, és úgy gondolom hasznosabb dolgok ezek, mint részegen fetrengeni a Szigeten. Bulizni meg lehet otthon is, haverokkal, amennyi alkoholt megiszunk, annyit meg mindig kapunk is ajándékba.Lehet hogy furcsát mondok, de mi inkább összejárunk, mint eljárunk. Egyik haverom szakács, és olyan uzsonnákat dob össze, hogy bárki megirigyelné. Nálunk pl. szokás, hogy hétvégén mindig rendesen uzsonnázunk. A mi haveri körünkben ez alap. Ha hozzánk jönnek akkor is, ha mi megyünk úgy is. És nem esünk pofára az irreális áraktól, vagy amikor meghívnak valahová, aztán egy pohár kóla meg egy zacskó sós mogyoró van egész estig. Abból a pénzből, amiből más elmegy diszkóba, mi 3-an 4-en jókat eszünk-iszunk, (mivel én meg hi-tech őrült vagyok) van jó kis házi szórakoztatóközpont összedobva a szobámban, van ott HDTV, PC-k, konzolok, stb. úgyhogy moziba se kell menni. Mindent megoldunk házilag. Így könnyebb félretenni. Ha meg valami sportra vágyunk, akkor bicajozunk mindenfelé. Haveroméknak annyi biciklijük van, hogy külön tároló kell a garázsba (ha már autó nincs, elfér).
Ennyi a titok. Nem a kocsmák meg a mozik bevételét gyarapítjuk.
-
sanyi.flat
csendes tag
nem tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy cserélik. az Apple minden hibás terméket újra cserél, tök mind1, hogy mi a baja. szerintem simán megtehetné a HTC is, főleg mert kevesen érzékelték ezt a hibát. nem hiszem, hogy komoly sorok fognak állni a szervíz előtt, még akkor sem, ha azt mondja a HTC, hogy cserélik a készülékeket. amúgy meg egy 1-2 hónapos teló csak ne legyen már olyan gány állapotban
vagy csak én vagyok ezzel így, hogy vigyázok rá mint a hímes tojásra? most adtam el a NexusOne-omat, aki megvette, kérdezte, hogy ez teljesen új-e, mert egy apró karc sem volt rajta
-
Ricardo
titán
válasz
enginev3.0 #54 üzenetére
"de nem tudom mikor fogom így fogni a telefonom"
Amikor a szervizben bizonygatod hogy kell egy új telefon a már ütött kopott helyett -
enginev3.0
félisten
válasz
Brutális eb #52 üzenetére
kipróbáltam, kb 20 cm-re van a router a telefontól, és működik, egy csíkot esett vissza, de annyira idiótán kell fogni, hogy nevetséges.
Viszont a térerő inkább csökkent, de nem tudom mikor fogom így fogni a telefonom[ Módosította: #65675776 ]
-
Brutális eb
addikt
válasz
enginev3.0 #45 üzenetére
Próbálgasd nyugodtan ha fent lefogod kétoldalt lezuhan a jel.
A hitetleneknek....Persze életszerütlen,hogy ott fogod de a probléma valós.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Brutális eb #43 üzenetére
Még nem érzékeltem
-
Brutális eb
addikt
Már a DHD-nál is volt halálfogás.
-
lcee79
addikt
válasz
sanyi.flat #37 üzenetére
Így belegondolva tényleg nem tudom mit tud a htc tenni azoknak akik már megvették a telefont
Kicserélés, (pláne hogy legtöbb ember észre sem veszi a hibát) nem valószínű. (főleg ha a telefonon van már valami sérülés stb... akkor elég jó üzlet lenne, hogy ingyen bérmentve kicserélik, egy olyan hibára amit észre sem vett, de már karcos)
-
sanyi.flat
csendes tag
igazából tényleg nem annyira zavaró a dolog, de előidézhető. ha a HTC cseréli a "hibás" készüléket, akkor lehet én is kicseréltetem, mert miért ne?! ha már ennyi pénzt kiadtam érte, akkor szeretném, hogy közel tökéletes legyen (mellesleg semmi gondom vele).
-
lcee79
addikt
Igazából szerintem ha lefogod ahol nem kéne minden telefonon tudod csökkenteni a térerőt.
Ha közel vagy a vevőegységhez (pl otthon a saját routeredhez) nem megy lejjebb a jel (nálam maxon marad, kipróbáltam miután meghallottam hogy létezik ilyen hiba), ha távol vagyok a vevőegységtől akkor csökken a térerő....
DE miért fogja le valaki a telefon tetejét??? Hátha csökken a térerő???Most hogy tudok róla, ugyanúgy (tehát normálisan) fogom mint eddig is
, és egyszer sem jött elő még ilyen hiba.
De arra kiváncsi vagyok hogy mit tesz a gyártó azzal akik megvették már a telefont?
Pl: rootolhatják, és Custom romokat tehetnek rá? -
Dany007
veterán
Tervezési hiba az rendben. De mért lenne szándékos? Valaki direkt szabotálná a céget vagy ilyesmi? Azt nem hinném.
Nagyobb probléma volt ennél amikor xy telefon telefonálás közben elvesztette a hangot, meg ilyen recsegős gagyi hangminőségben lehetett csak telefonálni. Nem ugrik be melyik telefon volt ez, de volt valami hasonló malőr. Na az sokkal durvább, mert ilyen hibának azért a tesztelés során elő kellene jönnie. Hiszen mezei telefonálásról van szó.
Itt meg egy spéci helyzetben történő erős szorításról. Olyan eseményről ami szinte egyik júzerrel se fordul elő, csak ha direkt ezt akarja kipróbálni. Ezért nem tartom annyira nagy bakinak. -
Dany007
veterán
Igazából nem csodálnám. De ahogy látom legalább elismert az ő hibájukat.
Azért nem csodálom mert egy múltkori videón látott képek alapján igen röhejes és irreális pózban kell fogni a telefont ahhoz, hogy produkálja a problémát.
Értsd: az életbe nem fogod úgy tartani a telefont, hogy ez a hiba előjöjjön. Persze elképzelhető 1-2 extrém eset. De ebből fölösleges akkora ügyet csinálni szerintem. -
Cyberpunk
félisten
Hát sovány vigasz, fogd máshogy!
Mondjuk legalább elismerik.
-
Ricardo
titán
"mely sajnos hardveres eredetű, méghozzá valószínűleg az antenna laza rögzítésére vezethető vissza. "
" Egyelőre nem tudni, hogy a korábbi vásárlók milyen javításokra számíthatnak, de várhatóan róluk sem feledkezik majd el a prémium megoldásairól ismert gyártó."
Gondolom meghúzzák nekik
-
randras
veterán
Korábbi tulajokkal mi lesz, majd kapnak egy tokot?
Ahogy meg én tudom, death gripnél komolyabb gond is van a wifivel, azt hittem erről szól majd a cikk...
-
istnag
addikt
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Azokat akik irigyek,,,,vagy nem ilyen telót vettek és be akarják bizonyítani,hogy az bizony jó választás volt,,,vagy mert a másé nem lehet jobb,mint az Övé...Mindennel így van ez....
(#3) sagit : +1
(#6) enginev3.0 :
-
sagit
veterán
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
ugyan azokat akiket zavar az hogy ha a képernyőt nyomod izomból és hullámzik, vagy akiket a pentile 1 cm-ről a samukon
-
Dany007
veterán
Már az becsülendő, hogy egyáltalán elismerik a hibát és nem intézik el annyival, hogy "rosszul fogod".
Holott valójában ez is lehetne egy megoldás. Olyan formában senki nem tartja a telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest