- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
Rickazoid #33 üzenetére
Na nem rugózom én ezen tovább. Én is szeretnék egy kib..ott jó rendszert, hülyére optimalizálva, de azért szívesen látnák egy gigás Snapdragont alatta. Jelen helyzet viszont arra enged következtetni, hogy a nokia megint a minimumot keresi. Láttuk ezt már a ^3-nál is. Nem akar/fog beleadni 4€ pluszt a gyártásba, mert abba már tönkremenne szegénykém... Az ilyen cikkek meg pont arra jók, hogy elhitessék a közönséggel, hogy az olcsóbb is jó, mert milyen tuti a rendszer. Legyen igazatok, legyen így, csak aztán nehogy hőbörgés legyen a kazalnyi 600Mhz-en hajtott meego telók láttán.
-
-
stewe780
őstag
válasz
Rickazoid #23 üzenetére
Ha rendes hardver van alatta valószínű nagyobb élmény használni, ezzel semmi gondom. De ha a hardverminimumon szaggat, lassú lesz, az nagymértékben rombolja majd az összképet, a megítélését az egész rendszernek. Arról nem is beszélve, hogy semmi értelme. Arra ott a ^3 meg az s40.
morocan: jó lehet az is persze, csak nem egy cég technológiájának csúcsát jelentő telónál. Anyagi ráfizetés meg szvsz alapfeltétele lesz egy ilyen rendszernek.
-
stewe780
őstag
Most akkor tényleg a symbi ^3 alá sikerül a hardverspecet belőni? Hogy a viharba lesz ebből felső kategória azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest