- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A SUV a hátfájós, 50-60 körüli tehetős bácsiknak lett kitalálva, nekik maga az álom.
Azt illene lapáttal megcsapni, aki divatcikket csinált belőle. -
Tucat forma nem túl csinos ez a kasztni legalábbis az en izlesemnek
-
Somatom
veterán
Én is erre jutottam. Csak hát jönnek a korlátozások. Szívesen villanyoznék én, de ha egyszer nincs rá opció, akkor nem tartom fair -nek a korlátozósdit. Főleg úgy, hogy városban, ha csak tehetem, bringával járok, szóval a dízelbatárom ellenére sok villanyautósnál zöldebb vagyok.
-
Kinder
senior tag
Na erre a felhasználásra még nem lesz hibrid szerintem, hacsak valami nagyobb suv esetleg, amibe beleférsz ággyal, de ezek meg majd 20 milla ( talán az új Toyota RAV4 plugin / Suzuki Across páros, de ezekben is csak 1 ülés lenne hátul az ágy mellett ) körül indulnak.
Elektromos erre nem elég, úgyhogy asszem marad az Espace még pár évig. -
Somatom
veterán
Havonta kétszer 800Km autópálya gyorsan, sok cuccal, a többi város (Bp) és minimum 1,5t horog. Most két ülés van hátul, egymás mögött. Mellettük teljes hosszban ki van nyitva a tábori ágyam. Ha végzek a melóval, akkor este kipakolok a kamionból, alszom egyet az autómban és indulok haza. Ezért lenne jó vmi hibrid. Itthon szinte csak bevásárolni használom, elég lenne 50Km hatótáv. De, ha a töltéshez be kell indítanom a dízelt, akkor adtam a szarnak egy pofont.
-
Somatom
veterán
válasz
Dare2Live #10 üzenetére
Ez érthetetlen számomra. Nekem IV -es Espace -om van. Megnéztem az utódját. Mintha összement volna a mosásban. A csúsztatható/átfordítható/kivehető ülések sem divat már. Kb. 4 évre terveztem ezt az autót, de fogalmam sincs, hogy mi lehetne az utódja. A hibrid Galaxy -ban reménykedtem, de kiderült, hogy röfiről nem tölthető.
-
Dare2Live
félisten
sztem az egyterű, 30cmel rövidebb méret mellett is uakkora vagy nagyobb belső méret. Pont annyival magasabb hogy kényelmes legyen a be kiszállás, gyerek be/kirakása és nagyon jó alacsony CVs formákat össze lehet a formára rakni.
de a második legcélszerübb az a kombi...
mindkettő kihalt/kihalóban. Senki se veszi őket. Csak a SUV/Crossover mindez úgy, hogy jópár új modellből ki se lehet látni klausztrofóbiás rémálom de kivülről jól néz ki...
-
Itt ficereg az előd! Ezt még ma is megnézik! Egy izgalmas lapos sportkocsi.
Röhely hogy SUV-ot kell nekik is gyartani, mert ezt veszi fel a piac. Egymás mellé teszünk pár ilyen kocsit és kutya se különbözteti meg ezeket egymástól!
Merjük remélni, hogy a Fisker kocsija is siker lesz! És a következő példány más jobban eltér az átlagtól. -
Dare2Live
félisten
elejét, felnit, 20/22es felnit.... látva a légellenállás, fogyasztás nem volt fő szempont... ami nem jó omen.
aztán lehet tévedek és 0.22es cvje lesz de meglpene tévednék.
-
Somatom
veterán
A 150 pacis, 2.0 dízellel meglepően fürge a Grand Espace. A környezetvédelem jegyében pedig 275, meg 550 lovas kamutankokat gyártanak? Minek?
-
hogabesz
aktív tag
válasz
LurkerSheik #1 üzenetére
Mint bármelyik - nem csak elektromos - autó esetében
-
Platformja alapján kb 12 egy tucat.
Az eleje pedig épp, hogy nem 1:1-ben NIO ES6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest