Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A SUV a hátfájós, 50-60 körüli tehetős bácsiknak lett kitalálva, nekik maga az álom.
Azt illene lapáttal megcsapni, aki divatcikket csinált belőle. -
Tucat forma nem túl csinos ez a kasztni legalábbis az en izlesemnek
-
Somatom
veterán
Én is erre jutottam. Csak hát jönnek a korlátozások. Szívesen villanyoznék én, de ha egyszer nincs rá opció, akkor nem tartom fair -nek a korlátozósdit. Főleg úgy, hogy városban, ha csak tehetem, bringával járok, szóval a dízelbatárom ellenére sok villanyautósnál zöldebb vagyok.
-
Kinder
senior tag
Na erre a felhasználásra még nem lesz hibrid szerintem, hacsak valami nagyobb suv esetleg, amibe beleférsz ággyal, de ezek meg majd 20 milla ( talán az új Toyota RAV4 plugin / Suzuki Across páros, de ezekben is csak 1 ülés lenne hátul az ágy mellett ) körül indulnak.
Elektromos erre nem elég, úgyhogy asszem marad az Espace még pár évig.
-
Somatom
veterán
Havonta kétszer 800Km autópálya gyorsan, sok cuccal, a többi város (Bp) és minimum 1,5t horog. Most két ülés van hátul, egymás mögött. Mellettük teljes hosszban ki van nyitva a tábori ágyam. Ha végzek a melóval, akkor este kipakolok a kamionból, alszom egyet az autómban és indulok haza. Ezért lenne jó vmi hibrid. Itthon szinte csak bevásárolni használom, elég lenne 50Km hatótáv. De, ha a töltéshez be kell indítanom a dízelt, akkor adtam a szarnak egy pofont.
-
Somatom
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ez érthetetlen számomra. Nekem IV -es Espace -om van. Megnéztem az utódját. Mintha összement volna a mosásban. A csúsztatható/átfordítható/kivehető ülések sem divat már. Kb. 4 évre terveztem ezt az autót, de fogalmam sincs, hogy mi lehetne az utódja. A hibrid Galaxy -ban reménykedtem, de kiderült, hogy röfiről nem tölthető.
-
Dare2Live
félisten
sztem az egyterű, 30cmel rövidebb méret mellett is uakkora vagy nagyobb belső méret. Pont annyival magasabb hogy kényelmes legyen a be kiszállás, gyerek be/kirakása és nagyon jó alacsony CVs formákat össze lehet a formára rakni.
de a második legcélszerübb az a kombi...
mindkettő kihalt/kihalóban. Senki se veszi őket. Csak a SUV/Crossover mindez úgy, hogy jópár új modellből ki se lehet látni klausztrofóbiás rémálom de kivülről jól néz ki...
-
Itt ficereg az előd! Ezt még ma is megnézik! Egy izgalmas lapos sportkocsi.
Röhely hogy SUV-ot kell nekik is gyartani, mert ezt veszi fel a piac. Egymás mellé teszünk pár ilyen kocsit és kutya se különbözteti meg ezeket egymástól!
Merjük remélni, hogy a Fisker kocsija is siker lesz! És a következő példány más jobban eltér az átlagtól. -
Dare2Live
félisten
elejét, felnit, 20/22es felnit.... látva a légellenállás, fogyasztás nem volt fő szempont... ami nem jó omen.
aztán lehet tévedek és 0.22es cvje lesz de meglpene tévednék.
-
Somatom
veterán
A 150 pacis, 2.0 dízellel meglepően fürge a Grand Espace. A környezetvédelem jegyében pedig 275, meg 550 lovas kamutankokat gyártanak? Minek?
-
hogabesz
aktív tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Mint bármelyik - nem csak elektromos - autó esetében
-
Platformja alapján kb 12 egy tucat.
Az eleje pedig épp, hogy nem 1:1-ben NIO ES6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest