Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
-
Archanon
őstag
Én meg azt hittem, hogy csak a Barrage-t mutatták be, mint ranger videót!
Nem semmi, látványvilágban nem leszünk szegények, az biztos. És remélem kellően folytatják a történetet, és lehetne kicsit csavarosabb is, mint az első részé/kiegeké. Ha majd csapatban megyünk, és ilyen skilleket alkalmazunk, az nagyon jól fog kinézni szerintem! [Azért ha megnézitek offica oldalon a high res képeket látszik, hogy erősen GW1 motor agyonfejlesztve. De legalább nem veszíti el a varázsát..
Az a Whirling Defense eszméletlenül brutális
Amúgy én úgy tudom, 2011 előtt nem nagyon fogják kiadni. Én 2011 második negyedévre tippelnék, április/május körül, ahogy ez 2005. április 28-án is történt!
[talán ez a helyes dátum]
-
ViTaZi
aktív tag
Am megjelenési dátumról esetleg lehet valamit tudni?
-
Jander
senior tag
Na akkor most már tudod. Nem mondom, hogy kifejezetten AOE class a ranger az elsőben, sőt! De abból a pár száz skillből össze lehet állítani azt is. Én pl. elite skillnek (amiből mindig csak 1 lehetett nálam a skillbaron) mindig a barrage-t vittem, ami ha közel álltak egymáshoz az ellenek, akkor több nyilat lőtt. Sajnos úgy rémlik volt hátulütője is: a preparation-t (pl. x ideig tüzes / mérgező stb. nyilat lősz) azt kikapcsolta, tehát nem lehetett több tüzes nyilat lőni egyszerre
jó dolog a GW szerintem egy kitűnő színfolt a pvp mmo-k között (sőt a legjobb számomra).
szerk: @SPY: igen baromira tetszett amikor megláttam a videó ezen részét, nagyon jó taktikát lehet majd erre építeni, de gondolom ez az ellenfélnek is ugyanígy működik, tehát ha rád lőnek és a tűz mögött állsz... akkor Te magad is meggyulladsz!
-
SPY0817
aktív tag
ahogy nézem sikeresen ki lett téve 1 skill (barrage ami az 1 ben is volt..) videója
itt az eredeti forrás:
http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/ranger/itt meg kicsit jobb minőségben a videók..
http://www.youtube.com/watch?v=Zykt6KVaykAJander:
Voltak vagyis vannak GW 1 ben is területre ható.. de itt pl elég jól bemutatja hogy ha a nyillal tüzön átlősz akkor meg gyulad a nyil és tűz sebzést is okoz.. és ennek elég sok variációja (áram stb..) lesz ha jól tudom.. -
LackoMester
addikt
Na, végre valami...Egész jól néz ki.
-
Ősember
őstag
fú de kreativ kaszt... biztos rengeteg időt öltek a megalkotásába
-
Archanon
őstag
Érdekesen [jól!] néz ki, öcsém kiskorában talált ki ilyen karaktert magának, aki így lőtte a nyilakat, gépfegyver módjára... a neve is találó volt: "Nyíl".
Jóféle képesség ez, de még mindig zavar, hogy 1 hang immáron 3 kasztot szinkronizált le.
Remélem azért a végleges nem ilyen lesz. Umm... ha a pet egészen 20 szinten keresztül fejlődhet, ez valahogy azt sugallja, hogy mi szintén max 20-ig fejlődhetünk... Vajon betartják a jó öreg "mindenki egyenlő szintet/páncélt/fegyvert hamar, s csak skillek adják a döntő szerepet" szituációt?
-
Jander
senior tag
Mi a gond? Az első részben is volt elég képesség ami területre hatott!
Mikor lesz az a show amire kiviszik a GW2-t a cikk szerint?
Szerk:
Jaj ez a diablo klón már fájHivatalos álláspont szerint ez sem lesz havidíjas, ahogy az első rész sem az, több helyen is kihangsúlyozták!
-
Ha ez sem lesz havidíjas, talán még be is nevezek rá. Ugye jól emlékszem, hogy az első rész is amolyan online Diablo klón volt?
-
AoE ranger.
Egyébként nekem is tetszik. -
.bableWes
őstag
ez valahogy tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest