- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
ja ha ég a ház gyújtsuk fel a kamrát is, mert akkor már mindegy. Szerintem aki itt ezen aggodalmaskodik pont nem az a fajta, aki admin/adminnal hagyja a routert a neten.
Nem tudom miért emelted ki hogy fizetőst használsz, de attól hogy legomboltak még nem lesz támogatás hozzá, sem biztonságos működés garancia, pláne nem lesz legális. Reklámokat meg máshogy is ki lehet írtani belőle (pl egyedi dns)
Én is nagyon szerettem Huaweit használni, mert számomra a tökéletes telefon volt minden tekintetben, de Google nélkül\tákolt megoldással nekem már nem opció sajnos. A felmókolt GMS-es P40 pro állt a leközelebb az elfogadható szinthez, de ahogy használtam idővel ott is elkezdtek előjönni a gondok itt-ott, úgyhogy sajna váltani kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest