- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szben05
tag
Jó dolog a kirándulás!
Mi ma voltunk Hortobágyon darulesen. Jó volt, csak az volt a baj, hogy már sötétedett mire megérkeztek a darvak. -
Vakegérke
félisten
Stimmt.
Ha megengeded, szaporítom még a szót.
Mikor katona voltam, egy gyakorlat alkalmával erdőben táboroztunk. Kunyeráltunk a konyhásoktól hagymát, meg sót, adtak bő kézzel.
Irány az erdő, gombaszedés. Vittem én is egy halommal, azonban a vidéki srác, aki értett hozzá, egyet kiemelt, a többit azonnal kidobta. Azt az egyet is csak azért tartotta meg, hogy lássam, amikor kettétöri, milyen szépen megkékül. Farkastinoru, vagy mi a fene volt.
Nem kaptam a gombapörköltből. -
Vakegérke
félisten
Még annyit, hogy szeretem a gombát. Pörkölt, leves, jöhet. Csakhogy...
Egyszer a feleségem rokonai hoztak egy szakajtónyit. Köszönjük, meg minden, elsősorban a feleségem áradozott, én inkább nem szólaltam meg. Szívem szerint elhajtottam volna őket a faxba a gombájukkal együtt. A családi béke kedvéért hallgattam.Mikor elmentek végre, csak ennyit kérdeztem anyucimtól: megfőzöd a gyerekeknek?
A válasz rövid volt: nem.Nem bízom a személyes tudásban, csakis bevizsgált, vagy termelői gombát vagyok hajlandó megenni.
-
Vakegérke
félisten
Nem önreklámnak szánom, de úgy vélem, hogy ez az írásom híven tükrözi, mit érzek, ha az erdő avarján tapodok.
-
vimes
senior tag
Mi a mártélyi holtághoz szojktunk kitekerni néhanapján... nem vagyok nagy természetjáró, de azért jól esik néha kimenni a természetbe, mégha nem is a vadon közepe az uticél
-
Vakegérke
félisten
Isten igazi temploma az erdő. Áhítat tölt el, ha erdőben barangolhatok, és nincs a közelben senki. Különösen a tölgyerdő a kedvencem, egyedi illat terjeng, és az őszi avar bársonyosan csitítja lépteim zaját.
Ami pedig azt illeti, az ősz a kedvenc évszakom. Talán korral jár? Én is kifelé haladok kimért időmből, mondjuk úgy, hogy az "őszömben" élek. Mindegy. Az tény, hogy ilyen színkavalkád, illatözön csak ebben az évszakban van.
-
Samus
addikt
Szép lehetett. Én nem sokat sétáltam erdőben, de ha túltettem magam azon, hogy biztos rámmászik/megcsíp egy vagy több kullancs, és/vagy egyéb bogár, rovar, ragadozó, akkor jól érzem magam a természetben, bár ilyenkor ősszel már kicsi a lombkorona (cserébe messzebb látni, és a színes levelek szebbek). A nyár közepén, mikor minden zöld és sűrű, az az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Diablo 3
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest