- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1071 üzenetére
Ezzel neveztem ezzel is maradok de mar most is van olyan a jelentkezok kozott ami jobban tetszik. Jo dolog persze nyerni de elsosorba ugyis a reszvet a fontos szamomra.
A hydraval pont besz*ptam mint irtam is a masik temaba megvettem anno amikor vegre megtudtam mert nem volt lehetosegem kiprobalni eladni meg nem lehet...
Nem ez a 150k vagna foldhoz hanem tudom nagyon jol magamrol hogy utana bevinnek meg vagy 30 kocsit atvarialni
Most inkabb probalom tartani az eredeti tervet es osszegyujteni 30 milliot az uj dlc erkezeseigMondjuk ez a ma megjelent diablo pont nem segit ebben
Szavazni mindenkepp fogok csak varok meg 2-3 napot hogy mindenki megkaphassa a lehetoseget ne az legyen hogy miutan leadtam jon egy jobban tetszo de 1 mar most is van ami tutira bennelesz nalam a 3 kivalasztottba de ez legyen meg titok hogy melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest