- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
electro123
csendes tag
válasz
kolosanyi #44 üzenetére
állatra bejön ez a stylus, kicsit késik ugyan az írás de végülis elhanyagolható, klassz cucc kimondottan.
Mondjuk én a számítási felhőben nem igazán bízom (biztos mert big brother szindrómám van)
igazából nekem ez így jó lenne már, minden adatom legyen meg itthon a nagy gépen meg legyen meg az ipad- on ha más nem lesz, és ha ellopják akkor legyen 1 parancs amivel törlök mindent, ennyi.
királyos ez a stylus még mindig a hatása alatt vagyok. -
electro123
csendes tag
válasz
kolosanyi #42 üzenetére
Hát igen
elég durva omniára írkálni, de több részletben meglehet oldani
muszáj volt megoldanom a lerajzolást mert gondom lett volna
és hát a magyar ész az mindig kitalál valamit
De tényleg egyre jobban bejön az ipadaz lenne még aztán a döfi, hogy ha víz, por és ütésálló is lenne (na jó ez már nagyon sci-fi
)
-
electro123
csendes tag
válasz
kolosanyi #36 üzenetére
köszönöm a választ, legalább nem lettem lehúrrogva, azt hiszem ez már haladás
tényleg bejön nekem ez az új alma, de a jegyzetelés is és ha tényleg lehetne ehhez is olyan cuccot verbuválni imádnám, mert imádok szabadkézzel rajzolni és jegyzetelni nekem ez elég sokat jelent, igazat szólva azért nem szerettem eddig a táblákat meg úgy a lapikat sem nagyon, bár volt olyan érintős lapi amivel lehet firkálni ismeg az én régi omniámon is ugye a rezisztív kijelző miatt tudok rajzolni (lerajzoltam rajta egy komplett villanymotor vázlatot
) bár kicsike és hát munkámhoz azért jó lenne, de most már remélem akkor fogok tudni szerezni
-
electro123
csendes tag
Állat jó a cuccos csak egy valamit felejtenek el, hogy a htc 1 valamiben toppos lesz legalábbis számomra, ugyanis htc tableten lehet majd a hozzáadott speckó tollal saját kezűleg írni
nincs benne vr faszom chip meg ilyen 2 nanométere széles kijelző meg mittomén micsoda, de a legfontosabb dolog benne lesz az, hogy ÍRNI FOGOK TUDNI RAJTA SAJÁT KÉZZEL
Persze ha van ipadba meg a többi szarba is ilyen funkció akkor tényleg bocsánatot kérek mindenkitől de én nem hiszem.
Nekem pl ez a fontosszeretem a saját kezű írásomat és nem a klaviatúrásat mert béna vagyok és nem tudok gyorsan gépelni (lehet csak én vagyok ekkora barom 2011 - ben?
)
Amúgy, hogy kötekedjek is kicsikét ami ebben van chip azt nem a samu gyártja? vagy az csak iphone 5 teló? mert ha samu akkor ez biza csak max olyan erős lesz mint a samu tabija
de mondom elnézést ha nem így van nem értek hozzá.
Ha meg játszani szeretnék akkor majd bekapcsolom a nagy gépet, amin persze van radejontól kezdve sokmagos prociig minden felesleges szar ami ahhoz kell, hogy legalább az a szaros crysis 2 fussonmert hogy az ugye nem fut az Ipadon akármekkora királyság???? na ez a lényeg itten, nem fogok visszamenni az őskőkorszakba grafikailag, nem vagyok rá hajlandó
akár vihetem akár nem magammal még a budira is.
A lényeg, a funkcionalitás, ha lesz olyan toll az ipad 2 - höz is, akkor elismerem és könyörögni fogok az istenhez, hogy ajándékozzon meg vele de addig csak egy kalap napiszar ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest