- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #78 üzenetére
Megmondom őszintén nekem is teccik a kicsike
Még úgyis hogy 580as csücsül a gépben, de megnézném mire képes egy ilyen vas
-
BeLucZ
addikt
válasz
antikomcsi #75 üzenetére
Oké, ha adsz 120 ezret meg egy slis lapot már megyek is
viccet félretéve, én sok szűrőt használok nagyon, és valós időben monitorozom osdvel a vram használatot, metro, crysis, avp, dirt 3 eddig átlépte nálam az 1gb vram használatot max szürökkel 1920ban
tök mind1 hogy sli vay sem 1 gput érint a dolog, nem adodik össze a vram
-
BeLucZ
addikt
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
hát én 1920x1200 16af és 16xqcsaa-val tolom, jó pár játék belenyaldos az 1 gigába, de 8xmsaa-val is szintúgy
-
BeLucZ
addikt
Nem azt mondom hogy az összes szar csak sok spórolósabb széria mint az 580as, topikban egy srác egymás után 4 szar 570est fogott ki, szerintem márkafüggetlen, Abu kolléga az 570es asus dcII-t mondta hogy biztosan jó meg az evga classified, ott nem simliznek a gyártók elvileg, de hát ugyis van gari rájuk, végülis nagy baj nem lehet
-
BeLucZ
addikt
Akkor ott több mint valószinű hogy 1-2 játéknál kicsúszik az 1 gb vramból a kártya és akkor hiába van 3 db 6870es akkor is belassul a game, mondjuk szomoru hogy 2011ben nem elég 1 gb vram full hdhoz pár esetben, sok játéknak még igen, de van 1 2 különc
nem a procival van ott a gond, kicsusznak a vramból a kártyák 1920ban full szürökkel megeshet ez pár játéknál
-
BeLucZ
addikt
jaja igy van, ha nem ábrándultam volna ki a multi gpuból totálisan, eskü két db 6870nél nem lenne jobb buli, csak sajnos annyi szopás van driveres téren is meg mindenhogy, hogy nem nyújt felhőtlen szórakozást, az 580as GTX az első vga ami ezt tudta nekem produkálni, amúgy ha csak a teljesitményt néznénk akkor egy 6870 CF rohadt jó választás lenne ár/értékben
-
BeLucZ
addikt
Télleg elég kaksán néz ki ez a 6870x2, de viszont bivaly erős, főleg ha rendesen működik a cf skálázodás!
Van olyan gpu ami felveszi ezzel a versenyt? Talán egy 950re húzott GTX 580as nem? vagy még az is halovány lenne hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest