- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
válasz
PandaMonium #12 üzenetére
a túrót lesz.
core i7 sandybridge, nem épp egy ezeréves hardver, benne Intel HD3000 GPU ami HOPPÁ nem támogatja az OpenCL-t.
és ennyi.
véget is ért a libreoffice GPGPU történet.a hibrid grafikus Geforce GT mobile meg a dev fórum szerint nem jelent gyorsítást, mert dedikált.
akkor erről ennyit.és sokan írták döglassú a libre indulása.
igen, az.
i7 8 GB RAM, SSD és lassú. lassú. lassú.Ahogy a cikkben írták elsősorban IGP-kre szánják az újítást így mindenki számára elérhető lesz
-
Jester01
veterán
válasz
De szerintem a régebbi gépekben ritkábban akad olyan GPU ami ebbe be tud segíteni.
Amúgy a 10 éves gépek is elvégeznek azért néhány százmillió műveletet másodpercenként, én sem igazán értem milyen értelmes táblázattal lehet ezt túlterhelni, már ha tényleg csak a cellák számolgatására használják.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Csak csodálkozom, mert pl. a Grupama Exel táblázattal kalkulál komplett biztosítást (azért az elég komolynak tűnik számomra) és egy kétmagos, HDD-s gépen pikk-pakk megy a dolog (tény, hogy a régi proci "kifingott" a program alatt) . Egyszer megnéznék egy ilyet, ahol a proci annyira kevés, hogy érezhetően frissebben pörög IGP-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest