Hirdetés
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG Wing - szárnyas fejvadász
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ó, a nyóc ker téma. Nem tudom miért vannak emberek ezrei belebuzulva ebbe a számba. Én a nyugati határ mellett lakok, azért itt is van éjszakai élet, na. Sajnos én is főszereplője voltam évekig, be is kellett vinnem a szervezetbe miatta kilószámra a kreatint, a fehérjét, meg a tömegnövelőt, szóval zajlik ám itt is a történés, csak igazából "senki" nem tud róla. Nem egy lövöldözés volt, drog, osztrákia kurvák, temérdek strici, bűntanyák, egyéb piti bűnözők, akiknek már országosan is nevük van. Csak itt valamiért kicsit csendesebben zajlik az, ami pesten tök nyíltan megy, néha már nekem is teljesen zavaró ha ott kalézolok. Nálunk az a jó, hogy az egész városban bárhol történet valami, persze vannak frekventáltabb helyek, ahol lehet érezni a levegőben a balhé előszelét, de itt is simán az ember nyakába csapják a kést ha nöm teccik azember pofája
Volt már nekem is olyan, hogy az utca túloldalán puffogott négy réti nigger, aztán nem mertek odajönni, pedig a purdé közepén voltam, erősen felajzott állapotban, szóval valószínűleg egy sem élte volna túl a történteket.Szóval a nyúcker egy berögzött dolog lett, amit az isten sem vakar le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Volt már nekem is olyan, hogy az utca túloldalán puffogott négy réti nigger, aztán nem mertek odajönni, pedig a purdé közepén voltam, erősen felajzott állapotban, szóval valószínűleg egy sem élte volna túl a történteket.