Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ó, a nyóc ker téma. Nem tudom miért vannak emberek ezrei belebuzulva ebbe a számba. Én a nyugati határ mellett lakok, azért itt is van éjszakai élet, na. Sajnos én is főszereplője voltam évekig, be is kellett vinnem a szervezetbe miatta kilószámra a kreatint, a fehérjét, meg a tömegnövelőt, szóval zajlik ám itt is a történés, csak igazából "senki" nem tud róla. Nem egy lövöldözés volt, drog, osztrákia kurvák, temérdek strici, bűntanyák, egyéb piti bűnözők, akiknek már országosan is nevük van. Csak itt valamiért kicsit csendesebben zajlik az, ami pesten tök nyíltan megy, néha már nekem is teljesen zavaró ha ott kalézolok. Nálunk az a jó, hogy az egész városban bárhol történet valami, persze vannak frekventáltabb helyek, ahol lehet érezni a levegőben a balhé előszelét, de itt is simán az ember nyakába csapják a kést ha nöm teccik azember pofája
Volt már nekem is olyan, hogy az utca túloldalán puffogott négy réti nigger, aztán nem mertek odajönni, pedig a purdé közepén voltam, erősen felajzott állapotban, szóval valószínűleg egy sem élte volna túl a történteket.
Szóval a nyúcker egy berögzött dolog lett, amit az isten sem vakar le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest