- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
wolruf
őstag
Erre az egészre én úgy tekintek, mint egy jópofa virtuális városnézés. Nagyon jó megmutatni embereknek, hogy nézd ezt és ezt, innen és innen. Nem mindenről van fényképem, ez meg (ha nem is a legjobb minőségű), mégis valami. Nekem tetszik ez a funkció. Navigációra, tájékozódásra én sem használnám :S
-
csab2
veterán
Én alapvetően nagyon szeretem a Google Maps-et, de ezt a street view-ot nem igazán tekintem hasznos szolgáltatásnak. Aki egy térkép segítségével nem boldogul, az magára vessen. (nem fikázásnak szántam)
-
wolruf
őstag
Kár hogy az S40-es készülékeken még Java-s változatban nem érhető el
-
sippet
senior tag
tényleg nem bántásból, de a street view a googlemaps javas verziójában már két hónapja elérhető.
http://www.intomobile.com/2008/10/10/google-maps-street-view-on-windows-mobile.htmlamikor az iphone valamelyik firmware frissítésénél pár hete elkezdték magyarázni, hogy micsoda különleges dolog, és hogy a g1 után itt érhető el először, általában csak jóindulatúan mosolyogtam.
azt mondjuk nem tudom, hogy ez tud-e olyan kunsztokat, mint a másik két kütyüben lévő, például hogy a gyorsulásmérőnek köszönhetően forog-e az emberrel együtt a nézet ("csak" egy htc polarisom van), mindenesetre újdonságként beharangozni hülyeség.
-
.mf
veterán
Tényleg nagyon hasznos lehet, én is vizuálisan tájékozódok -- az utcaneveket alig bírom megjegyezni, de a képekből egy térkép áll össze a fejemben. Ha látom, hogy melyik épületet kell keresnem, akkor gyorsabban rátalálok, mintha csak egy utcanevet és számot látnék. Viszont elég tetemes adatforgalma lehet ennek a szolgáltatásnak mobilon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest