- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Én is így vagyok vele, aztán mégis azokban a napokban készült képek a legjobbak, amikor nem voltam rest azt a MILC-et bedobni a szimatszatyorba a pénztárca meg a többi lom közé.
Sokan ott rontják el, hogy mindent vinnének nyaralásra is. Illetve vinni lehet, hajnalban meg éjjel, mikor alszanak a többiek, akkor elbóklászom én állvánnyal a vállamon, négy objektívvel is, de napközben elég az az 1-2 kisebb, ami nem hátraltat a városnézésben.
-
madgie
titán
válasz
tomboy0013 #58 üzenetére
Nagyjából akkora tömegigény ez a 30 másodperces éjszakai fotózás, mint amikor én a gitárt akarom telefonra/tabletre dugni. Szép, szép, nekem talán fontos is, de a többség lesz*rja. Na, a hosszúexpót is. Jól mutat a fécbúkon a Huawei reklámban meg hasonlók, de gyakorlatilag pont két tucat kép után nem fogod az állványt magaddal vinni éjszaka. Persze ha neked fontos, a szíved joga... de mondom, a többséget nem érdekli, míg állvánnyal, meg egyéb letámasztással kell bohóckodni. Majd ha olyan hatékony stabilizátort tesznek a kamerához, mint az Olympus az E-M1 II-ben (15 másodperceket kézből (!) kitartasz), akkor válik érdekessé ez a feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest