Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• *RLaci*

addikt

válasz tomboy0013 #150 üzenetére

Azért a működésbeli különbség igen jelentős egy XL és egy 5X között.Sokkal jobb üzemidő,szebb kijelző,sokkal gyorsabb,fluidabb működés az azonos gyári szoftverrel.S nem utolsó sorban a minőség érzet is teljesen más.Persze nem egy kategória.Mint írtam nekem is van 5X-em.Az említett 6p remek telefon de lassan , kihal.Így akinek fontos a mindig legfrissebb rendszer és megteheti,az ilyet vesz magának.Persze,hogy nem ér ennyit, mint ahogy egyik gyártó flagshipje sem.

(#153) sheratan Én ezt az álláspontot is teljesen megértem. Nekem is volt nem egy Huaweiem,Xiaomim stb....Mondjuk mindig is a Nexusok álltak hozzám a legközelebb, abból is több meg volt.
    És igen,mocsok drága volt az XL,de egyáltalán nem bántam meg.
    Mert remekül teszi a dolgát.Ha nem így lenne már rég a következő páciens teljesítene napi szolgálatot nálam. :)

• kakuk100

őstag

válasz tomboy0013 #150 üzenetére

Nem elsősorban rád írtam amit írtam, hanem inkább azokra akik a topik elején írtak mindent össze vissza.Abban is igazad van, hogy nagyon drága a telefon. Túl van árazva szerintem is. Van S7 Edgém és régi androidos vagyok ezért van egy kis összehasonlítási alapom. A Pixel XL-t jó telefonnak tartom és az igényeimnek megfelelő.Amiket hiányolnak belőle én nem használom, vagy nem fontos nekem. Gondolom mindenki olyat vesz amiben lehetőleg benne van az amit rendszeresen használ. Remélem én is így tettem.Sajnos az utóbbi időben a márkásabb telefonok nagyon drágán jönnek ki. Nagy a rizikó és nyerni akarnak. Behozni a lemaradást a veszteségek miatt. Pl. Note7 :K

Új hozzászólás Aktív témák