- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #150 üzenetére
Azért a működésbeli különbség igen jelentős egy XL és egy 5X között.Sokkal jobb üzemidő,szebb kijelző,sokkal gyorsabb,fluidabb működés az azonos gyári szoftverrel.S nem utolsó sorban a minőség érzet is teljesen más.Persze nem egy kategória.Mint írtam nekem is van 5X-em.Az említett 6p remek telefon de lassan , kihal.Így akinek fontos a mindig legfrissebb rendszer és megteheti,az ilyet vesz magának.Persze,hogy nem ér ennyit, mint ahogy egyik gyártó flagshipje sem.
(#153) sheratan Én ezt az álláspontot is teljesen megértem. Nekem is volt nem egy Huaweiem,Xiaomim stb....Mondjuk mindig is a Nexusok álltak hozzám a legközelebb, abból is több meg volt.
És igen,mocsok drága volt az XL,de egyáltalán nem bántam meg.
Mert remekül teszi a dolgát.Ha nem így lenne már rég a következő páciens teljesítene napi szolgálatot nálam. -
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #150 üzenetére
Nem elsősorban rád írtam amit írtam, hanem inkább azokra akik a topik elején írtak mindent össze vissza.Abban is igazad van, hogy nagyon drága a telefon. Túl van árazva szerintem is. Van S7 Edgém és régi androidos vagyok ezért van egy kis összehasonlítási alapom. A Pixel XL-t jó telefonnak tartom és az igényeimnek megfelelő.Amiket hiányolnak belőle én nem használom, vagy nem fontos nekem. Gondolom mindenki olyat vesz amiben lehetőleg benne van az amit rendszeresen használ. Remélem én is így tettem.Sajnos az utóbbi időben a márkásabb telefonok nagyon drágán jönnek ki. Nagy a rizikó és nyerni akarnak. Behozni a lemaradást a veszteségek miatt. Pl. Note7
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest