Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Mobil flották
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Poco F7 – bajnokesélyes

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bbendre
őstag
 Igazad van. De akinek Pixele van és ezt választotta tudta, hogy mit választ. Nekem nincs olyan funkció ami hiányozna. Nem is tudom mi az amivel többet tud egy S10 vagy Six Minus 19R+ QHDRX telefon. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki megnézi melyik telefon mit tud és ahhoz választ mindenki telefont amire használja.
Én pl többet fotozók mint pulzust mérek. Nekem elég az aksi is. De tudom, hogy a HW ami benne van nincs benne a top 10ben (sem). Ha szavaznék akkor nem tudom ősszehasonlítani a telefonokat mert nincs tapasztalatom, nem próbáltam az S10 vagy Huawei P20 Prót sem hetekig, hónapokig. Azt tudom csak megitélni, hogy ami az elképzelésem volt a telefonról abban csalódtam vagy nem. Illetve, hogy amire használom arra mennyire felel meg.
Samsung Note8 telefonom volt és nagyon szerettem az Amoled kijelzőt valamint a túlélesített és túlszaturált képeket. De a két éves gyerekről jobb képeket készít a Pixel kevesebb a bemozdulást és utólag túl tudom élesíteni vagy szaturálni. Nekem erre bevált. Ha játszanák másik telefon kellene az tuti, de egy két éves gyerek mellett erre nincs időm

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Vallás
 - Apple asztali gépek
 - Projektor topic
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - További aktív témák...

- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
 - Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
 - Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igazad van. De akinek Pixele van és ezt választotta tudta, hogy mit választ. Nekem nincs olyan funkció ami hiányozna. Nem is tudom mi az amivel többet tud egy S10 vagy Six Minus 19R+ QHDRX telefon. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki megnézi melyik telefon mit tud és ahhoz választ mindenki telefont amire használja.