Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - iPhone topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Morden24
nagyúr
Ja értem, csak furcsálltam

Speciel az indexen nem szoktam IT-s témákkal foglalkozó cikkeket olvasni, mert sikít a legtöbb a dilettantizmustól, az amcsi honlapok meg előnyben vannak, mert ők akkor értesülnek a saját országukban történő bejelentésekről, amikor mi már nem nagyon dolgozunk, illetve alszunk
 - 

LordTech
tag
A hozzászólások azért vannak, hogy véleményt mondjunk a cikkről! Jelen esetben azt közöltem, hogy miért nem vagyok hajlandó véleményt mondani!
 De ne érezd támadásnak a Mobilarena felé, mert ilyenről szó sincs! Természeesen becsülöm és tisztelem úgy az oldalt, mint a szerkesztőit! 
 - 

LordTech
tag
Köszönöm, tegnap már olvastam és videót is láttam a www.index.hu-n!

- 

- 

DemonDani
addikt
A google jobban tudja...

Jó lenne már valami rendes fizetési modell, ami platform független. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
 - BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
 - Yurbuds Ironman fülhallgató

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én sem szoktam ott ilyesmit olvasni, csak a Gazdaság mellett kiváncsiságból megnéztem mi hir náluk! 

De ne érezd támadásnak a Mobilarena felé, mert ilyenről szó sincs! Természeesen becsülöm és tisztelem úgy az oldalt, mint a szerkesztőit!