Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16570 üzenetére
Amúgy lehet benne valami, mert Mgterminator is pont ilyen értékbeállításról beszélt nekem privátban.
Szerintem a többieknek fel se tűnik a hiba, azért nem szóltak még.Mi ketten vagyunk ilyen sasszeműek.
Vajon a gyári romban, hogy van meghatározva az érték?
(#16572) havri1
Szerintem a te és az én bajom teljesen más. Itt nem reagál lassan, csak egyszerűen hol felerősödik a kijelző fényereje, hol lecsökken.
-
Dzsuri89
őstag
Az, hogy nagy sz@rban vagyok-e, függ a lyuk számától.
Amúgy a telefonos problémára visszatérve. Eddig ezt a hibajelenséget csakis APEX, illetve CM9 alatt tapasztaltam, de lehet volt még más ICS alapú főzött romnál is. Gyári 4.0.4.-nél tökéletesen működikk és az összes Gingerbread alapú főzött romnál.
Mondanám, hogy okozhatja a fólia is, de ha gyári 4.0.4. alatt nem jött elő a hiba, akkor itt se kéne...Nincs valami mocskos beállítás a menüben, amit ha kikapcsolok, akkor megjavul?
(#16568) jackbacsi87
Kikapcsolt auto fényerőnél is szarakodik nálad a főnyerő?
-
Dzsuri89
őstag
Nem nekem szólt a kérdés, de mivel én is szenvedek a hibában ezért írok.
Tegnap lefekvés előtt kicsit lökdöstem a golyókat a lyukba (nem kell "rosszra" gondolni), szóval golfoztam és nagyon irritáló volt, hogy hol genyge, hol pedig vakító fényerejű volt a kijelző. :S Ez a jelenség előjöhet másodpercek alatt is.
Super Stickman Golf a játék neve. -
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16541 üzenetére
Én voltam az, de még nem találtam rá gyógyírt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16528 üzenetére
Örülök, hogy örülsz!
Lassan 24 órája fent van a gépezeten és eddig hibátlan, ráadásul 1200 Mhz-re raktam a procit. Kicsit szegényes a rom egy MIUI vagy CM9-hez képest, de a hiányzó dolgokat PLAY-ből tudom pótolni.
Nincs mit!szerk: Azért nagyon kemény, hogy milyen sok szabad ramot termel a rendszer. Pont egy ilyen verziós ICS volt az álmom.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16510 üzenetére
Szedd le a gapps-t is az oldalról, majd CMWből flasheld fel. A gmail, youtube, maps és társait a playből tudod leszedni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16504 üzenetére
Onnan töltöttem le, amit linkeltél.
Amúgy ebben a romban a fejlesztői lehetőségeknél az áttűnési animáció 0,5-re van rakva, míg a gyáriban 1, szóval tuti, hogy számít a gördülékenységben.
Felraktam 1-re és akadósabbnak éreztem, de már lehet beképzelem.
A képernyő elforgatás az valami hihetetlen gyors lett.
-
Dzsuri89
őstag
Most már én is az APEX romot nyúzom, viszont lenne egy kis bajom vele. Automatikus fényerő szabályozást szoktam használni, ami a gyári 4.0.4.-nél úgy működik, hogyha erősebb a fény a telefon kijelző aktuális fényerejénél, akkor felerősíti annyira magát, hogy számomra olvasható legyen, viszont a fényerőt nem csökkenti. Nekem ez tökéletesen megfelel, csak az APEX rom (CM9 és még sorolhatnám) azt csinálja, hogy vagyok egy teljesen sötét szobában és a fényerő csak úgy magától elkezd erősödni, majd x idő múlva visszatér az eredeti fényerőre, vagy nem. Ezzel fényerő ingadozással lehetne valamit kezdeni, mert engem rohadtul idegesít, hogy sötétben hozzászokott a kijelzőhöz a szemem, erre kis idő múltán "kiég a retinám".
Köszi a választ! -
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #16486 üzenetére
PlayerPRO-t használok, mert az könnyen beszerezhető, ha érted mire gondolok.
Amúgy nem nagyon veszek észre hangzásbeli különbséget a PlayerPRO és a Power AMP között. A Neutronról nem tudok nyilatkozni, mert akárhányszor megpróbálkoztam vele, inkább letöröltem a gusztustalan kinézete miatt, egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy beállítsam.
(#16488) kolosanyi
Melyik launcherrel nyúzod szegény készüléket? -
Dzsuri89
őstag
Akcióban megvettem a OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) programot, aztán lenne velem egy olyan problémám, hogy automatikus berakja magát a futó programokba, mikor nem is használtam. Amint leállítottam egy kis idő múlva újra aktivizálja magát és elfogyaszt kb. 5,3 Mb ramomat. Másnál is ilyen kis sunyi?
-
Dzsuri89
őstag
"Kicsit" röhögtem, amikor lapozgattam a Media Markt újságot.
Nézem, mondom így felment a telefonom ára és még kapható? Megnéztem a címet... jah...
Aztán elolvastam a specifikációt és felsikítottam.(#16425) nexusking
Az előbb nem írtad, le hogy konkrétan hány Mhz-en próbáltad. Úgy már okés, hogy a telefon újraindult és nem tudtad lefuttatni a tesztet.(#16426) kolosanyi
Teszteld csak a romot, majd ha pár napot kibír hiba nélkül nálad, akkor felrakom állandóra.
Aksiról nem írtál, hogy mi a szitu vele. -
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #16423 üzenetére
Miért nem sikerült a Quadrant?
Amúgy a gyári kernele 1811 pontot ad, míg a Matr1x 2243 pontot.Amúgy a CFS vs. BFS jó párszor ki lett tárgyalva.
-
Dzsuri89
őstag
Én speciel nem raktam fel a Matr1x kernelt, csak a romban gyárilag lévővel teszteltem a romot. Quadrant 1811 pontot adott rá, de lehetett érezni a rendszeren, hogy már ez is gyorsabb, mind a Stock 4.0.4.
Procit abban is lehetett húzni.
Amúgy te minek húzod az órajelet? Szerintem alap órajelen se lassú a telefon. (Kíváncsi lennék, hogy a húzott proci élettartama mennyivel rövidül meg.)(#16404) kolosanyi
Te alapórajelen használod? Kíváncsi vagyok, hogy újraindul-e a készülék. Aksit hogy érzed a Stock 4.0.4-hez képest?(#16419) nexusking
A gyárilag belerakott kernellel is lehet húzni a proci órajelét, tegnap kipróbáltam. -
Dzsuri89
őstag
Valaki látott már ICS alatt annyi szabad RAM-ot, amennyi a képen szerepel?
(APEX ROM)
20 perc nyomkodás után csináltam a képet, amiben volt egy Titanium Backupozás (50 app visszaállítás).
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #16317 üzenetére
Nekem 5 hónapig volt hozzá "szerencsém", mikor megvettem még nem tudtam mivel jár az a telefon, meg amúgy is első androidos telefonom volt. Örültem, hogy megszabadultam tőle.Feliks
Arra tuti, hogy jó.Bajnokpityu
Szép telefon az biztos, de nekem az is meg a miénk is nagyon tetszik. Szebb a kijelző színe? Szerintem a Nexus S ScLCD képének szebb színei vannak.Az Acenek recés hátlapja tetszik, mert az nem karcolódik és nincs olyan érzete a készüléknek nagy melegben, hogy ki akar csúszni a kezemből. Azzal már nem lehet villogni, mert olyan, mint az ájfon, mindenkinek az van.
Ha nem lenne benne sok bug, jó kis teló lenne.
-
Dzsuri89
őstag
Ma egy igen vicces hozzászólásba futottam iPon-on, amikor a Galaxy Ace adatlapját nézegettem és gondoltam megosztom veletek, ne csak én röhögjek rajta.
Íme a hozzászólás: "Ilyen céges telóm van, szerintem is jó cucc. Gördülékenyebb, mint egy barátom Nexus S-e, pedig ebben gyengébb a vas. Megéri az árát, és tökéletesen megfelel, ha nem villogni kell."
-
Dzsuri89
őstag
A Recovery nem mentődik el, ezért ajánlott minden CMW-zés előtt ROM Managerrel letölteni azt, vagy a gépes parancsos megoldást használni.
Ha egy fájlt átnevezel, akkor megmarad a CMW, viszont most így hirtelen nem találtam meg a topikban, biztos lesz szíves beírni neked a fájl nevét. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #16181 üzenetére
Szerintem meg van köze a Gmail-os szinkronizációhoz. Suliban úgy van beállítva a wifi, hogy csomó oldalt letiltottak (Facebook, Youtube, játék oldalak és még sorolhatnám) és amikor felcsatlakozok rá telefonnal, akkor mindig szürke marad a wifi & térerő ikon. Gondolom valamit leblokkoltak, és ezért nincs szonkronizáció. A PLAY-ről simán le tudok tölteni ingyenes appokat, DE amikor egyszer vettem fizetős játékot, akkor semmilyen értesítés nem jött meg és a játékot se tudtam letölteni. Amikor olyan wifire csatlakoztam, ahol volt szinkronizáció, ott minden további nélkül lejött a játék és kaptam róla levelet.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
feliks #16060 üzenetére
NOVA-t anno próbáltam, az is nagyon jó, de az APEX számomra az eddigi legjobb ICS launcher, főleg, hogy a főképernyőre beállítottam azt az animációt, ami a programtárban is van gyárilag.
(#16061) MMA87
Egy napig volt fent újra a GB, de azt írtam is neked privátban.(#16062) havri1
Nálam teljesen gyári 4.0.4. van fent és egyszer sem indult újra szerencsére, most egész jól viselkedik.Itt van egy olyan 4.0.4., ami meg is tartja a CMW recoveryt: Letöltés
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
Felraktam újra gyári 4.0.4.-re az APEX launchert és valami hihetetlen szépen fut a legutolsó frissítés óta. Csináltak fizetős verziót is, de pont olyan dolgok vannak benne, amik egyáltalán nem érdekelnek, úgyhogy jó ez az ingyenes nagyon.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tdk.112 #15944 üzenetére
Te biztos jó programot néztél?
Nem teljesen értem, hogy miért írtad a kaki kifejezést a PC-és verzióra, mert ekte ugyan az, mint a DropBox. Behúzom a fájlt a PC-re készített mappába, az feltöltődik és csókolom. Az androidossal miért nem vagy elégedett? Szerintem ugyan úgy kell használni, csak a Drive-nak jobban tetszik a rendezése. -
Dzsuri89
őstag
Szerintem nagyon jó lett a Google Drive, úgyhogy leváltom a DropBox-ot, mert a Drive-ban 3GB-tal több helyet kaptam.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki találkozott olyan buggal gyári 4.0.4. alatt, hogy nem tudta elhúzni teljesen a kis kört, amivel fel lehet oldani a kijelzőt? Kamera irányban elment, de a lakat felé nem. Lekapcsoltam a kijelzőt, majd megismételtem a műveletet és már jó volt.
Itt is előjött az a bug, ami 4.0.3- alatt is, hogy a címtárban szereplő személynek csak a számát írta ki a telefon, a nevét elfelejtette...
-
Dzsuri89
őstag
Elindult srácok a Google Drive, amiben 5GB ingyenes tárhelyet kapunk, ellenben a DropBox 2 Gb-jával szemben!
Még nem próbáltam ki, úgyhogy tapasztalatot nem tudok mondani róla, majd az este folyamán tervezem a telepítését. -
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15900 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy 94-95%-ig töltsd?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15897 üzenetére
Ha USB-én töltöd, akkor csináld meg úgy, aztán majd a lemerítést követő töltést csináld hálózatról.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15895 üzenetére
Ha hálózati töltőről töltöm az aksit, azt megfigyeltem, hogy jobban is bírja kicsivel, úgyhogy szerintem az előbb említett módot válasszad. 100%-ig nem fogod tudni, úgyhogy elég ha 94-95%-ig töltöd. Ha megcsináltad a kalibrációt, akkor fontos, hogy kikapcsolásig merítsd a telefont, ne dugd közben fel kis időre se tölteni, majd utána töltheted fel és onnantól úgy használod, ahogy akarod.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #15890 üzenetére
Battersystat.bin-t akarod resetelni/törölni?
Battery Calibration nevezetű programmal meg tudod csinálni, de root kell hozzá. -
Dzsuri89
őstag
válasz
slice14 #15871 üzenetére
Nem teljesen értelek.
Már minek "töröd" a fejed váltáson, mikor megkaptuk a sokkal jobban használható 4.0.4.-et?Ha még mindig lógna a levegőbe a frissítés, akkor oké lenne, de így...
Ha most adnának 200.000 Ft-ot és azt mondanák, hogy vegyek belőle telefont, igen nehéz helyzetben lennék. 4 alternatívám lenne: Galaxy Nexus, SE Xpreria S, HTC ONE S és HTC ONE X.(#15875) slice14
Próbáld ki a Dolpfhin Browsert. Én azt használom és meg vagyok vele elégedve. Vannak oldalak, ahol lassú, de az tuti az oldal hibája, gondolok itt Facebookra.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janika1988 #15848 üzenetére
A gyári 4.0.3.-ban se volt és a 4.0.4-ben sincsenek kapcsolók. Ha kapcsolókat szeretnél az értesítési sávba, akkor főzött rom-ot rakjál fel, vagy szedd le az Extended Controls nevezetű appot, mert azzal tudsz magadnak csinálni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15731 üzenetére
Most mit használsz?
4.0.4. csak 4.0.3-ról és 2.3.6-ról frissíthető verzióban van hivatalosan. A 4.0.4. megjelenésekor volt egy "full házi barkács" 4.0.4. is, de inkább az előzőek közül tedd fel valamelyiket.
Üres telefonos írásodra reagálva, akkor rakjál fel egy 2.3.6-ot és az frissül, majd OTA-n 4.0.4-re.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #15727 üzenetére
Azt én is tapasztaltam nagy örömmel, viszont a Facebook böngészését igazán kijavíthatnák. Görgetek lefelé és állandóan visszaugrik az oldal tetejére. A facebook appot nem szeretem, meg ne menjen a háttérben állandóan. Az lenne a cél, hogy egy böngészőt használjak mindenre, de amíg nem működik rendesen az FB, addig kénytelen vagyok Dolphin-t is használni. Flasht nem néztem, hogy van-e már.
Jut eszembe.
Megtaláltam a gyári launcher gyenge pontját, amivel ki lehet akasztani szegényt.(Már régebb óta rájöttem) Menjetek a menübe és eszeveszetten nyomkodjátok az Alkalmazások és Modulok fület felváltva.
--------------------------------------------------------------------------------------------
(#15728) bandigyerek
.tzg?
Zipnek kell annak lenni.Ezek közül töltötted le a neked valót?
Android 2.3.4 (Build GRJ22/XXKD1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.4 -> 2.3.6
2.3.4 -> 4.0.4Android 2.3.6 (Build GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader)
2.3.6 -> 4.0.3
2.3.6 -> 4.0.4Android 4.0.3 (Build IML74K/XXKI1 Radio/KL1 Bootloader)
4.0.3 -> 4.0.4 -
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15725 üzenetére
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15708 üzenetére
Minden főzött rom alapvető követelménye a CMW.
Te raktál már fel gyári recoveryvel főzött romot?
-
Dzsuri89
őstag
Szó volt a GPU gyorsításos opcióról. Ma belefutottam egy hibába miatta. Bekapcsoltam az opciót és mondom alkotok egy figurát az Androidify nevezetű appocskával. A program az elindítást követően azonnal dobta a leállt üzenetet. Kikapcsoltam a GPU gyorsítás, hibátlanul működött.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
molnarpeter #15660 üzenetére
Ez aztán jó ötlet volt!
Köszi!Másnál amúgy megy ilyen plusz szarakodás nélkül vagy csak én cuclizok ezzel is?
Szerk: Semmivel se látom jobbnak az APEX-et, mint a NOVA-t.
-
Dzsuri89
őstag
Nem igazán találom a helyemet, úgy hogy ma este visszaraktam a 4.0.4-et.
APEX Launcher használókhoz szólna a kérdésem.
Root-olt a készülékem, de a főmenüből egyszerűen nem hajlandó widgeteket kirakni. A következő hibaüzenetet kapom:Sajnálhatja is...
Minden más root-ot igénylő appocska tökéletesen megkapja a neki valót, csak ez a szerencsétlen APEX nem. NOVA-nak az indításánál egyből jön a kis ablak, hogy szeretne root jogosultságot kapni, de itt semmi...
Valahogy be lehet állítani, hogy rezegjen a telefon, mikor megnyomom a menü gombot? (Ahogy a gyári Launchernél is van)
Köszi a segítőknek!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tibz03 #15625 üzenetére
Gingerbread alatt nem a gyári launchert használom, az főként a főképernyők közötti váltásoknál akad, de a menüben szép folyamatos. LauncherPRO-ra van egy tökéletes beállítási módon, ahol se a főképernyők közötti váltás, se a menü nem szaggat.
Az ICS alapból nem használja a GPU-t, azt saját magadnak kell bepipálni. Nálam GPU-val és anélkül is ugyan olyan a helyzet.
Jól elvagyok a GB-del, szépen megcsináltam ICS kinézetre.
Mai nap folyamán, ha lesz időm, akkor főzök ICS színű állapotsávot és %-os aksi kijelzőt.
-
Dzsuri89
őstag
Mi a fenét tiltsak le, hogy a rendszer ne dobálja fel nekem x időnként, hogy frissítés elérhető? (4.0.4.-et akarja telepíteni)
Letöltéskezelő 2.3.6. a tippem, de nem tudom, hogy az még mire jó.
Valaki adjon választ!Köszi
-
Dzsuri89
őstag
Eddig nem tűnt fel, hogy lassabb az USB tárra másolási sebesség ICS alatt, mint GB alatt, de ma este megbizonyosodtam róla. GB alatt 3,23 mb a másolási sebesség, ICS-en meg jó esetben 1,55 mb. Azért írtam, hogy jó esetben, mert USB tár formázás után a friss ICS képes volt 0,7 mb-tal visszamásolni a 3 gb adatomat, azt hittem megőszülök, mire kész lesz.
Csináltam fasza %-os aksi kijelzést, úgyhogy nem vagyok már rászorulva az olyan appokra, amik mutatják az aksi aktuális töltöttségét.
(#15616) MMA87
100%, hogy nem egyforma teljesítményt nyújt két ugyan olyan telefon. Már írtam pár hete, hogy haverom Nexus S-én az ICS iszonyat smooth volt, míg nálam sokszor belaggolt és ezt ő se érti mai napig. Az övé US-es, enyém meg EUR-os, ennyi volt a különbség. -
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
KrissszG #15598 üzenetére
Gyári kernellel nem volt újraindulásom 4.0.4-gyel, viszont amiről írtam, hogy újra indult az a GS kernel volt.
Alternatív böngésző az Apex? Szerintem launcherre gondoltál.Én a Nova-t raktam fel, az első pár órában jó volt, aztán az is kezdett szaggatni...
(#15599) MMA87
Amiről beszéltünk priviben az indult újra sajnos.
Én mindenképpen felrakom ma GB-et, mert annyira nem nagy dur számomra az ICS, hogy nem tudjak nélküle meglenni. Fog hiányozni pár dolog az biztos, de nekem egy Nexus S-en ne szaggasson a launcher, mintha Galaxy Minim lenne. -
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #15564 üzenetére
Nálam a 24 óra alatt sajnos 3-or újraindult a telefont, úgy hogy raktam vissza a mentésemet. Az este folyamán szépen visszatérek 2.3.6.-ra, mert csak szenvedés az ICS alatti gyári launcer, APEX vagy a Nova, ráadásul még a Launcher Pro se működik úgy, ahogy annak kéne...
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
Jelenleg (még) a 4.0.4. van fent, de lehet rakok rá másik kernelt. Ma Slukk írta be, csak nem tudom, hogy gyári rom-ra rámegy-e. Írtam neki, de még nem volt gépen, így választ se kaptam.
A CM9 nekem is megfordult a fejemben. Annak simább a launchere, mint a gyári 4.0.4-nek?
Lehet a sok szart ki kell belőle szedni és akkor jobban bírja. -
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #15449 üzenetére
Úgy úgy.
Azért bírom, hogy amiket kapott múltkor, azokra még mersze se volt reagálni. -
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #15410 üzenetére
Rohadt érdekes ez az ICS, mert az első pár napban jól bírta az aksi, aztán azt vettem én is észre, hogy durvábban merül.
Lehet megy vissza a GB, az számomra gyorsabb is volt, mert itt a launcher hol szépen fut, máskor meg rájön a laggolhatnék... :@ A RAM-ról ne is beszéljünk... -
Dzsuri89
őstag
válasz
Blokkolnam0 #15386 üzenetére
Lehet kalibrálni természetesen, hátha segít valamit az aksinak. (Root kell hozzá, ha nem tudod.) Én úgy szoktam csinálni, hogyha elérte a 94%-ot, akkor kicsit elkezdem nyomkodni töltőn hagyva és felugrik akár 98%-ra, persze nem 5 perc alatt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #15309 üzenetére
Szerintem nincs a merülésemmel semmi baj.
A játékok kifejezetten imádják szívni az aksit és a Nexus S nem bír 4 óra folytonos játéknál többet, akárhogy is szeretnénk. Az Androidos készülékek 90%-a még ennyit se képes kihúzni véleményem szerint.Mióta gyorsan merült a telód, nem is indítottad újra egyszer sem, hogy az esetleges beakadt programot kiengedd a RAM-ból?
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Quqesz #15226 üzenetére
Már én is rájöttem, hogy érdekes ez a Market, mert az elmúlt 3 napban vagy ötször raktam újra a 4.0.4-et és abból mindösszesen csak kétszer frissült fel a legújabb verzióra.
Nekem rohadtul nem tetszik, illetve jó lenne, ha az email címes appok legalább abc sorrend alapján lennének rendezve és mellékelve lenne egy görgetést gyorsító sáv, mert ha az ember az adott Gmail-es címével már feltelepített 500 darab appot, és amit keres az pont a lista végén van, akkor tuti átérezné az ember az örömlányok mindennapi munkáját. -
Dzsuri89
őstag
válasz
tibz03 #15191 üzenetére
Köszi!
Akkor marad a Fancy, ha már anno megvettem drága pínzért, míg a BW-t csak 23Ft-ért.
(#15194) kolosanyi
Behozza a telefon magát, csak nem pontosan mutatja.
Nekem sokszor felfelé tölt...
Volt hogy már 5% alá ment, majd fél óra múlva 9%-on pajkoskodott a kezemben.
Meglesem akkor, amit írtál a BW-hez. Köszi neked is.
-
Dzsuri89
őstag
Biztos van itt olyan emberke, aki használ Beautiful Widgets-et.
A kérdésem az lenne, hogy egy 4x2-es órára valahogy be lehet tenni az aksi kijelzést?Fancy Widgets alatt minden további nélkül meg tudtam jeleníteni az aksi töltöttséget, de BW alatt sehol nem találom.
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tibz03 #15142 üzenetére
Nekem aztán mindegy, hogy milyen minőségű a videó, de egy videót arról készíthetnél, hogy tele vannak pakolva a főképernyők és azok között lapozol. Köszi
Amúgy a Nexus S-ek között is tuti van különbség, mert haveromnak kevésbé laggol az egész rendszer, itt konkrétan csak az animációkra és a képernyők közötti váltásokra gondolok.
Most jelenleg nem gyári a kernelem, de sokat javult a gyárihoz képest a simaság a lapozások között.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ciceroo #15140 üzenetére
Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás , majd ott megtalálod Gyári adatok visszaállítása menüpontot.
(#15116) horimre
4.0.4. alatt a Wifi úgy van beállítva, hogy azt MINDIG tartsa. Ha a Wifi menüpontnál nyomsz egy menügombot, akkor ki tudod választani, hogy miként tartsa a Wifi-t.
-
Dzsuri89
őstag
Felraktam ma gyári 4.0.4.-re ezt a kernelt: 3.1.10_any-kernel-speedy-7
Lehet behalucinálom, de a launcher ezerszer simább lett tőle. A vicces az egészben az, hogy Quadrantban egyáltalán nem kapok több pontot, inkább még kevesebbet is. Én speciel csak kíváncsiságból raktam fel, hogy vajon másik kernellel javul-e a gyorsaság, de úgy tűnik, hogy bevált. Kb. 8-9 órája figyel a telón, de eddig még semmi hibát nem tapasztaltam. (kop-kop-kop) -
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #14979 üzenetére
Ha widget kapcsolót akarsz, arra külön app kell.
Látom lassú voltam.
-
Dzsuri89
őstag
Azt a HSZ-t, amire írtál nem is azért írtam, mert nekem annyira bejön, hogy húú meg ha, hanem másoknak akartam egy kicsit segíteni, de ahogy látom szépen kapják sorba már OTA-n.
Amúgy teljesen egyet értek Veled. A Gingerbread-es gyári launcher sokkal gyorsabb volt, mert az max a képernyők közötti váltásnál laggolt, míg az ICS-es a képernyők közötti váltásnál, aztán mikor előugrik vagy eltűnik a menü, végül a menüben való lépegetésekkor. Az a hihetetlen, hogy valamikor teljesen akadásmentes (fix 60fps), máskor meg annyit laggol és egyszerűen nem értem miért, semmivel se fut több progi. Felraktam már APEX launchert és NOVA-t is, de akárhogy állítgattam az animációkat rajta, mindenhogy szaggatott és még rosszabb volt, mint a gyári. A jól bevált Launcher Pro-m meg nem igen kompatibilis az ICS-sel, mert nem kicsit laggol.
(Tudom, már nem először panaszkodtam ezért.
)
Mióta fent van az ICS nem is írtam SMS-t, úgyhogy jó tudni, hogy mit spóroltak ki.
Tegnap óta nekem is az jár a fejemben, hogy visszarakjam-e a 2.3.6-ot vagy ismerkedjek még az ICS-sel és szokjak hozzá, de ma már telefoncsere is megfordult a fejemben.
HTC EVO 3D egész jó áron van 96.000-ért, de aztán rájöttem erre most nincs pénzem, ha még csak 30.000-et is kéne hozzáraknom.
(#14963) Echoo
CMW-vel raktad fel és/vagy megmaradt a CMW alatta? Tudtommal, ha CMW megmaradt alatta akkor nem jön OTA-n a frissítés, de másik esetben igen. -
Dzsuri89
őstag
Aki 2.3.6-ot használ, de nem szeretne a telefonjába belenyúlni és már nagyon éhezik az ICS után, az gyári Recoveryből is fel tudják rakni a 4.0.4-et.
Tudtommal még nem volt, csak Slice írta be pár napja, hogy van 2.3.6-ról 4.0.4-re frissítés.
-
Dzsuri89
őstag
Megújult egy kicsit a PLAY nálam.
Ha belemegyek a Saját alkalmazásaim részbe, akkor lehet már jobbra is menni, ahol látom az adott gmail címmel valaha telepített összes appomat. Amikor PC-ről néztem a PLAY-t, akkor ugyan így láttam az appjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest