- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Dzsuri89 #11312 üzenetére
Nekem a samsung 3 hét után azt mondta, hogy fizessek 88000+áfát, mert túláramot adtam neki a samsung gyári autóstöltőjével (omnia volt), garanciális, fél éves. Havernak szintén, ő pedig eláztatta szerintük (ki sem került a szerverszobából a cucc) Ezzel szemben Desire HD alaplapcsere: 1hét, fedélcsere: 10 perc; Motorola hangszóró csere: 1 nap.
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #10994 üzenetére
T-Mobile Pulse mini, Nexus S, Motorola XT910, ZTE Blade, és mindegyik működik.
-
premete
veterán
válasz
Toobee #10985 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy nem azért van 700000 alkalmazás a marketben, mert mindegyiket fel kell tenni. Ezzel elqurták a 2.3.6-ost a nem gondolkodó felhasználók, és azt hiszik, hogy egy újabb op. rendszer megoldja, pedig dehogy; aki a windows xp-re felrakott 9 féle cd író programot, mindegyikhez adott virtual drive-ot is, majd ráengedi a windows7 frissítést, ne csodálkozzon, hogy akad a rendszer. A felhasználok túlnyomó részének megy rendben az ICS is, milyen érdekes, hogy azoknak nem megy, akiknek az előzőek sem mentek? Maradtak volna a Nokia 3310-esnél, azzal elboldogultak még.
-
premete
veterán
válasz
hallerlaller #10786 üzenetére
Konkrét összevetéshez pár nap türelmet kérek, első blikkre csak más világ, mint mondjuk a Suzuki és a Mitsubishi.
-
premete
veterán
válasz
Dzsuri89 #10662 üzenetére
Miért kellene átnevezni, már a 2.3.6-nál sem kellett. Olyanok írták, akik még nem is látták a készüléket élőben.
Rootolása, leírással -
premete
veterán
Ha mindent elhinnél, amit itt összehordanak ai ICS-ről, akkor a készüléknek el sem szabadna indulnia frissítés után, ahogy a bizonyos állatorvosi ló esete igazolja.
Nálam gyorsabb, mint a gyári GB volt, valamivel kevesebbet fogyaszt; igaz, én amikor valakit felhívok, akkor nem a fényképét nézegetem, hanem a fülemre teszem a cuccot, és ott nem zavar a pixeles kép a sötét képernyőn. -
premete
veterán
válasz
jackbacsi87 #10392 üzenetére
Nekem is kiírta a wallet egy perc homokórázás után, hogy a te országod nem támogatott.
Még szerencse, hogy az ajándék 10 dolcsit már eltapsoltam GB alatt. -
premete
veterán
-
premete
veterán
Mivel nekem már pénteken kijött a frissítés, pár dolgot ki tudtam próbálni.
Összességében gyorsabbnak tűnik a gyári 2.3.6-osnál és valamivel még a fogyasztása is jobb lett. A képen az alacsonyabb quadrant érték a gyári 3.0.8-as kernellel, a magasabb a Glados 2.0-val készült, ott 1200 Mhz a maximum. A nappali fogyasztás és az éjszakai is a gyári kernellel mért érték, a nappali 96%-ról, az éjszakai 94%-ról indult, éjjel csak 2G+sync, nappal+wifi is volt.
Képernyőmentések -
premete
veterán
válasz
gilfoyle #10142 üzenetére
Google Nagy Testvér mindent lát, aki rossz volt, annak csak januárban küld frissítést.
Aki még szidta is, annak pedig soha, mint az alábbi kolléga, idézem:
"Igazán... b@szódjon már meg a google.
Kiadnak egy kva referenciatelefont, és az első nagy frissítést még nem is elsőnek fogja megkapni, de még nem is másodiknak, hanem lehet, hogy sokadiknak. Mekkora faxság már ez... nagyrészt ezért vettem...pfff " -
premete
veterán
Mindegy, elég mondjuk shx-re a végét. Ha a gyári 2.3.6-ot visszatetted, ott kellene lenni a gyári recoverynek a felkiáltójelnél a power benyomva tartás+volume up megnyomásakor (vagy fordítva, rég láttam gyári recoveryt). Állítólag a root és cwm nem zavarja az ota-t, de erről nincs személyes tapasztalatom.
-
premete
veterán
Nincs mit, OTA jelenleg nincs, megnéztem, és visszatettem nandroid mentésből a 4.0.3-at.
Mivel a stock recovery nem érdekel, nekem jó így, ahogy van; egyébként is 5 perc alatt vissza lehet tenni bármelyiket cwm-ből.
Egyébként sem bízok frissítésekben, lehet az bármilyen op. rendszer; inkább a teljes legyalulás, majd az újra felpakolás, ha pár órával tovább tart is. -
premete
veterán
[link]
1, kikapcsolás
2, bekapcsolás hangerő fel gomb benyomva tartása mellett
3, [fastboot könyvtárából, ha a környezeti változók nincsenek megadva] fastboot oem unlock
4, [ugyanonnan] fastboot flash recovery.img [ehhez a fastboot könyvtárában kell lennie a cwm recovery.img-nek, az egyszerűség kedvéért recovery.img néven
5, belépés a recoverybe [hangerő gombokkal kijelölés, majd "power" gomb]
6, 2.36 zip kiválasztása és flesselése
7, újraindítás és lehet kezdeni elölről.@Panvene: semmi az égvilágon, a gyári recoveryben csak annyi van, hogy wipe data, wipe cache, reboot és install zip from sd (de csak gyári zip fájlt fogad el).
-
premete
veterán
Mi akadályoz meg abban, hogy a 2.3.6-ost visszategyed?
Egy, maximum 2 fastboot parancs az egész, nem bonyolultabb, mint a power és hangerő gombok összehangolt megnyomása, ami szintén nem ment 2.3.6-on a fórumlakók 90 százalékának..
Minden le van írva itt a fórumban ezerszer, csak el kellene olvasni esetleg. Ami nincs, arra ott a Google, vagy nem is létezik.
Talán az sem ártana, ha a regisztrációt egy kis teszthez kötnék, mondjuk 50-es IQ alatt le lenne tiltva a hozzászólás. Ez nem kimondottan rád, és nem is erre a fórumra vonatkozik, ugyanez van másik okostelefon (zete bléjd a kiráj) és notebook, vagy pc topikokban is. -
premete
veterán
válasz
havri1 #10042 üzenetére
Szerintem a fórumlakók eddig sem tudták, hogy van gyári recovery, ahogy eddig, ezután sincs rá szükség. Eddig az android 4-est várták, mint zsidók a messiást, most, hogy itt van a továbbfejlesztett android 4.0.3, az OTA-t várják. Ami ugyanaz, mint a most elérhető.
Annyi különbséggel, hogy az OTA meghagyja az eddigi összes hibát a rendszerben, a délelőtt linkelt, ajánlott telepítési módszerem pedig egy szűz, új rendszert ad.
Ahogy valaki írta: "azért is, megvárom az ota-t" hát ebbe a Google biztos beleremegett, és a részvényei óriásit estek. -
premete
veterán
válasz
Dzsuri89 #9922 üzenetére
Ha akarsz például a frissen belakott ICS-ből egy nandroid backupot csinálni, vagy egyebet CWM-mel, akkor újra bootloader módból fel kell tenni fastboottal a cwm-recovery.img-t de előtte root böngészővel a /system/etc mappában az install-recovery.sh-t át kell nevezni (elég az sh után beírni egy tetszőleges karaktert), utána a cwm recovery jön be minden reboot recovery esetén.
Elméletileg van már rootolási módszer ics-re: Letöltöd ezt és a run.bat megoldja. Ezt még nem próbáltam, mivel már rootolt a cucc. -
premete
veterán
Legbiztosabb megoldás szerintem:
1, Mindent wipe-olni, mindent formázni CWM-ből (vagy stock recoveryből, akinek az van)
2, Android 2.3.6 felrakása, rootolása, root elmentése ota rootkeeperrel
3, Android 4.03 felrakása a VQ8PQk_V.zip-ből
4, Root visszaállítása ota rootkeeperrel.A face unlockot nem sajnálom, 10 esetből 6-7-szer nem ismert fel, ha odatettem neki egy fényképemet, akkor viszont igen.
-
premete
veterán
Működik a zipből felrakott ICS-sel is, csak értelemszerűen nem szabad a data-t wipe-olni, mert akkor az otarootkeeper is elveszik. Illetve, amennyiben már felkerült az ICS, és nincs root, akkor fastboottal kell tenni egy kitérőt: fastboot oem unlock, majd fastboot-tal rá kell tenni a cwm recovery.img-t, belépni CWM-recoverybe, onnan feltenni a 2.3.6-ost, azt rootolni, feltenni az otakeepert, elinditani, elmenteni vele, majd a ics.zip telepítése után az otakeeperrel visszaállítani a root fájlokat.
-
premete
veterán
Már Android 4.0.3-ról vannak hírek
-
premete
veterán
Bánatért tette be kétszer, bezzeg képet nem enged.
-
premete
veterán
Lehet készülni a hivatalos Android 4-re, a helpje már megvan: [link]
-
premete
veterán
Á, dehogy, csak nem ismerem a kínai írásjeleket.
Volt szerencsém olyan okostelefonhoz, ami csak angolul és kínaiul tudott, de a backup programja csak kínaiul. Szerencsére csak 3 ákombákom volt, a bal oldali a "backup", a középső a "restore", a jobb szélső a "cancel", ennyit még meg lehetett jegyezni..
Bár volt olyan, aki benyalt a kínaiaknak a keresztcsontig egy kis lé reményében, becsukatta még a tibetieket is, hátha kap egy kis zsét, de lóf***t kapott. -
premete
veterán
válasz
slice14 #9649 üzenetére
Ezért van már ott a Google alkalmazottjainál az ICS Nexus S-re, hogy teszteljék, és a bugokat javítsák, mielőtt kijön. Annyira nem érdekel mondjuk, én a 2.3.6-ossal is elvagyok, mint a befőtt, hirtelen nem tudnék olyan ficsört mondani, ami miatt érdemes lenne lecserélni, főleg, amíg a fejlesztők az alkalmazásokat a Marketen nem igazítják hozzá.
Pálcikák: Nekem mindig kék, csak addig fehér, amíg wifiről 2G/3G-re váltok, illetve, ha kikapcsolom az adatforgalmat. Csak az akku % szürke, de az mindig.
Ilyen -
premete
veterán
-
premete
veterán
Megvan az utolsó adag, 12x 23 Ft-os apk, akit érdekel: [link]
-
premete
veterán
válasz
jackbacsi87 #9565 üzenetére
Keress rá máshol, ez már több,. mint egy hetes hír, rengeteg helyen fenn van.
-
premete
veterán
A kép beillesztés nem akar sikerülni..... Nekem is 2.36-os van fenn, kicsit színezve...
Gyári romot is át lehet alakítani ICS-szerű kinézetre, ha valakinek az tetszik: [Például így]Felkerült a rom toolbox pro a marketre magyarul is. Rom toolbox pro
-
premete
veterán
válasz
slice14 #9557 üzenetére
A "hetek" kifejezés az én olvasatomban minimum 2, maximum 9 hét lehet, azaz december 01 - január 19 bármikor lehet, bár valószínűbb, hogy karácsonyra meglesz.
Egyébként ezt a "csodavárást" új verzióktól sem nagyon értem....aki a 2.3.6-ost nem tudja kezelni, az a 4-est sem fogja tudni... -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Nescafé #9460 üzenetére
Szerintem a fóliának semmi értelme: alapból a kijelzőn van bevonat, ami taszítja a szennyeződéseket és a zsírt; ezzel szemben a fólia összegyűjti, és tisztása sem olyan egyszerű, mint a képernyőé, fólia nélkül. Ha lesik, a fóliás is eltörik, karcolódni ha az ember vigyáz rá, nem karcolódik. Egyébként is lehet kapni kb. 12 ezerért komplett új lcd-t digitizerrel és szerszámokkal a cseréhez.
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #9409 üzenetére
Az ügyfelekét lopják, az megszokott dolog, de az, hogy megveszik a devizát az MNB-től, és olcsóbban adják tovább, az szokatlan dolog.
Az ÁFÁ-ról nem is beszélve, mert az vagy van, vagy nincs, nem pofára megy. -
premete
veterán
Ez f@xa, ilyen is csak egy balkáni csárdásköztársaságban fordulhat elő: egyiknek 210 forintért adják a dollárt, a másiknak 237-ért, amíg az MNB hivatalos 229; az egyik fizet áfát, a másik nem.
Húsz forintoknál nincs jelentősége, de attól tartok, hogy ugyanez van ezermilliárdos tételeknél is. Mindenki monnyon le, vagy válasszon másik munkahelyet, ott az új egymillió munkahely! -
premete
veterán
válasz
Dzsuri89 #9402 üzenetére
Tétel
Ár
ADWLauncher EX - ADWLauncher EX, beyond tweaking your android desktop
0,10 $
Összeg:
0,12 $
(adótartalom: 0,02 $ Áfa)
Így néz ki a google számla.
De 10 cent sincs manapság 21 forintért, hála Pártunk és Kormányunk "hozzáértésének".
Elég megnézni a hivatalos valutaárfolyamot. -
premete
veterán
válasz
mgTerminator #9400 üzenetére
Tőzsdézzetek akkor, 175 forintos dollár az nagyon jó. Te kinél bankolsz egyébként, hogy a 0.12 USD csak 21 forintba kerül?
-
premete
veterán
válasz
DonMedve #9382 üzenetére
Nem is fogod, mert nem lehet szerkeszteni még a power widgetet. Azt leszámítva, hogy a legfontosabb, marketen megvásárolt programjaim nem mennek rajta, valamint a video kezdetleges, nem rossz a cucc. A gyári launcher lecserélése sokat dob a sebességen.
@Dzsuri89: Ne nagyon várj választ, ha jól tudom, éppen a Máriasegítségutcában próbálgatja a navikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest