-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pow
tag
-
Teagol
aktív tag
válasz
KFeri22 #24099 üzenetére
Örülj neki.
Nekem szaggatott, fagyott, hasított, szaggatott ... minden volt, csak stabil nem.
Próbáltam fb nélkül, fb light-al és anélkül, dolphinnal, stb ...
Aztán meguntam, és visszaraktam .4.4.4-re.Azóta nem olyan csiri-viri, de cserébe stabil és egyenletes a sebessége.
Ha egy rendszerrel stabilan működik, minek tegyek fel egy olyat, ahol kompromisszumokat kell kötnöm, hogy használhassam?Örülök, hogy nálad szépen fut,de ezzel sajnos a kisebbséghez tartozol, a többségnél idegesítően belassul időnként ... sajnos.
Én is szívesen használnám, mert megkedveltem, de kompromisszumok nélkül.
Majd ha egyszer kidob valaki egy használható verziót belőle ... addig marad a 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest