- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
techie_guy
tag
A H1512 csak annyit jelent, hogy a nemzetközi verzió a telefonból. Ha fél éves vásárlás, akkor esélyes, hogy nem első szériás, sorozatszámból talán ki lehet deríteni ezt nem tudom. De egyébként ha az is és bármi lenne, van még másfél év garanciád..
Nekem nem volt körülményes a gariztatás. Huawei postaponton feladod a telefont és megadsz egy címet, hova vigyék ha kész van, ennyi. -
techie_guy
tag
Azért azt hozzá kell tenni, hogy részben persze jogos Mr Bond 007 felháborodása, de ő valami extra selejtes darabot foghatott ki a leírásából ítélve, így a véleménye sem nevezhető éppen reprezentatívnak.
Én nem bántam meg soha, hogy ezt a telefont választottam. Egyetlen problémám volt vele, még az első szériát érintő ház deformálódás, de ezt gariban cserélték 1 hét alatt kb. azóta csak az akkumulátort kellett cserélni, de ez bármelyik telefonban elhasználódik x ciklus után.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest