- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
doctorem #21558 üzenetére
Na végre! Köszönöm szépen! Egy nagyon jó példa vagy arra, hogy miért voltam mostanában offenzív! Az elmúlt pár napban, hétben megjelentek emberek, akik random rebootról és hasonlóról számolnak be, na most ők custom rommal és kernellel bohóckodnak, össze vissza állítgatják. Ez körülbelül 5 ember, a többi 10-15 embernek semmi baja telefonnal, nekem sem. Szóval maximum azért látod ezt, mert akiknek nincs bajuk a telefonnal, azok nem is írnak ide semmit, akiknek meg van, azok folyamatosan itt fogják megbeszélni a problémákat amiket maguknak okoztak. (és senki se vegye magára, nem tudtam máshogy megfogalmazni) Nekem gyári 4.3 fut rajta és mióta megvásároltam Stock rommal tolom és egy random rebootom, de még egy FC-m sem volt. Az 1000-1500 órás uptimeot is csak az szakította meg, hogy ki kellett kapcsolnom a telefont, mert olyan helyen voltam. Anno én is hetente új romot raktam a telefonomra, de az N4 óta ez meg sem fordult a fejemben. Ha az alap android + letölthető appok kielégítik a szükségleteidet, akkor ha az N4-et választod, egy nagyon stabil és szerethető telefonnak lehetsz gazdája.
-
deva
tag
válasz
doctorem #21556 üzenetére
Szia!
Igen, de azt hiszem, hogy számomra eldőlt a kérdés.
Te is írtad, hogy az Optimus G XDA fórum abszolút nem pörög, ezt pl. én is megnéztem, borzasztóan üres, és alig találni használható romot. Ezzel szemben én a tiszta, bloatmentes androidot mindig is szerettem (jelenlegi HTC-men is már CM van, Sense helyett).
Azt nem nagyon tudom hovatenni, hogy "nem teljesen stabil" a N4, tudtommal semmi fagyási és ilyen hibája nincs. Az aksi pedig teljesen ugyanaz mindkét készülék esetén, attól függ mennyire merül, hogy miket futtatsz rajta, az alaphelyzetben talán az Optimus rosszabb is lehet, hiszen több fölösleges dolog indul el, N4 esetén pedig a nagyon alap dolgokon kívül csak az, amit én is szeretnék. Arról nem is beszélve, hogy az LG UI nekem nagyon nem tetszik.
Mindenesetre, én N4 mellett döntöttem, már meg is rendeltem. Amennyiben még lenne kérdésed, szerintem írj Te is galaxy07 kollégának, aztán hivatkozz rám, hogy írja le ugyanazt, amit nekem is leírt, szépen összefoglalja a lényeget úgy, hogy mindkét készüléket használta.
Remélem tudtam segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged