- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
Azért lássuk be, tud hasznos is lenni. (Na persze nem az olyan esetekben, amikor mennek az autópályán, és úgy nézegetik, mert annak tényleg semmi értelme.)
Nekem például nagyon jól jött, amikor külföldön egy idegen városban voltam, és nem tudtam, hol találok éttermet (a helyiek nem voltak éppen a legsegítőkészebbek), és a telefonomban rákerestem a helyi éttermekre (POI-ként), és kapásból kihozott jó párat, telefonszámokkal együtt. Nem kellett össze-vissza bolyongni.
Vagy amikor ezen városhoz közel lévő, de nagyon kis faluba, ami nincs kitáblázva, el akartunk menni, és elvezetett oda, az is jól jött. -
BiP
nagyúr
Az utolsó mondatommal arra gondoltam, hogy engem még nem ért el a navigációs mizéria.
Megértem, hogy autóban hasznos, de csomó embert láttam/ismerek, aki gyalog nézegeti (többnyirea telóján), hogy hol is van a városban. Mintha anélkül eltévedne. Vagy csak az e-péniszét növelgeti? Nemtom. Nekem ez még felesleges hóbort vagy csak megvagyok nélküle. -
plus44
veterán
A Pápa is megkezdte az aggódást....
-
VD
őstag
Szvsz: A hír füstje akkora mint egy atomrobbanás gombafelhője, míg a lángja még egy őrlángét sem éri el.
Amíg nem lesz működő ofline multiplatform változata, mint az össze többi említett cég termékének, addig a bejelntés csak egy jó kis tőzsdei manőver volt.
Az átlag user még mindig bemegy a boltba, kér egy navit kifizeti és ennyi. A tájékozotabb fajtája már utána néz lehe-e frissíteni esetleg jövőre is.
Aki meg már úgy vett smartphone-t, PDA, hogy navigájon is vele, az A. van millió szoftver amiből válogathat, B. warezol.
A kimondottan mobil eszközökre szánt navigációik mellet meg ez nem sok vizet zavar. A garmin xt-t már nem fejlesztik, a nokia maps egyes modelekkel éltfogytig ingyen navigácios licenset ad offline használattal! A többi feltörekvő cég nDrive, Sygic, meg multi platform. Szemben a Google csodájával ami csak droid 2.0-tól felfelé megy. Ergo hacsak jövő héten be nem jelentik, hogy hasonlóan a Google maps-hoz lesz java verziója is ami minden valamire való mobiltelefonon működik, addig ez bejelentés jó volt a spekulánsoknak. -
Integra
titán
ha már 2 helyen megjelenik ugyanaz a cikk, legalább kössétek már össze egybe a két cikkhez tartozó topicokat egynek...
-
BiP
nagyúr
Vagy aki már akart, az vett magának navigációs kütyüt, vagy valóban a mobilok térhódítanak.
Vagy csak más is (mint én) felfújt lufinak tartja a navigációs mizériát. -
Taybore
aktív tag
Hát a Garmin rosszul gondolta, hogy telefonnal nem lehet navigálni. Nekem pl tökéletesen szuperál az N85-be integrált Garmin XT.
Ez a Google bejelentés meg elég nagy csapás lehet nekik, bár egyelőre csak Amerikában érhető el, és ugye kell hozzá adatkapcsolat. Bár a mobil netek is egyre olcsóbbak, főleg Amerikában. -
phaet0n
tag
Az egész NASDAQ elég szépet esett tegnap. Van ilyen. Ma meg fel (most nyit)...
-
GGGBR
tag
ez kemény...
-
kaller1
veterán
Így szokott kezdődni egy csődhullám....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ingyenes Google navigációs alkalmazás bejelentését követően a Garmin és TomTom részvények mélyrepülésbe kezdtek.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Projektor topic
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest