- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
torbole
csendes tag
Sziasztok,
Tárhelyet szabadítanék fel, lomtár ürítése után sem szabadul fel az összes tárhely, csak ha a kvótákat is törölgetem. Ami 50db kijelölés miatt elég macera. Jól értem a kvóta 24 óra múlva eltűnik? Ergo a lomtár törlés 24 óra múlva realizálódik?
Mi ez a kvóta?
Köszönöm! -
StLui
veterán
Sziasztok!
Nekem is lomtár gondom van két email cimemnél is. De a végleges törlés nem akar működni egyiknél sem, már többször próbáltam, hosszabb rövidebb ideig, most például 24 órája még a gépet is bekapcsolva hagytam, és ugyanez van:Valamiért nem akarnak törlődni. A másik címemen 15-ből 15 foglalt, úgy, hogy 3GB a valós használat.
-
FroZone99
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék.Feltöltöttem a drive-re egy rakás képet.Erre kapok egy mail egy sráctól hogy miért töltöttem fel az ő tárhelyére képeket és nincs is hozzáférése és nem tudja törölni.Miután én letöröltem a tárhelyemről az övéről is eltünt.Hová lehetne panasszal fordulni hogy miért történt ez?
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok mi miért lehet az hogy csak telefonon tudok dokumentumot és táblázatot szerkeszteni? Gépen akárhányszor és bármit beállítok azt írja hogy offline állapotban vagyok és az istenért sem akarja engedni a saját táblázatomat szerkeszteni..
Ezt adja: Kép -
nemlehet
őstag
-
aero.
veterán
Plusz az emailjeid, mellékletek is a tárhelyből vesznek el.
-
moanita
újonc
A Google-drive webes felületén nézd meg a lomtárt. A törölt elemek a számítógéphez hasonlóan először ott is lomtárba/kukába kerülnek, onnan neked kell véglegesen törölni kézzel.Nekem is okozott már 1-2-szer meglepetést a Google-drive szemetese...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged