- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Grincs #41 üzenetére
Szerintem valami egyedi hiba lehetett, nem találkoztam még ilyennel a Galaxy minin. Illetve ismerősök se panaszkodtak, persze ettől még lehet, hogy csak én nem használtam eleget, az ismerőseim meg analfabéták a műszaki cikkekhez.
De akkor miért nem próbáltál más böngészőt? Van millió a Marketen.
(#43) csabibmx
Persze, de még beta. Mondjuk így is alkalmas a mindennapos böngészésre, nekem nagyon bejön. Vannak még hibái, például nálam fektetett módban nem mutatja, hogy mit gépelek, ami idegesítő, de majd szépen javítják ezeket és szuper lesz. -
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Grincs #35 üzenetére
Mi a bajod az Opera minivel? GT540-en szinte csak azt használtam, szerintem teljesen jó. Ha meg olyan tartalom kellett, amit a mini nem nyitott meg, akkor azt a gyárival elértem, használható az is szerintem. Főleg azután tudom értékelni a stock Ginger böngészőt, hogy kipróbáltam az ICS-ét...
-
kolosanyi
veterán
Marhára bejön. Még flash kéne és öröm, bódottá lenne. Ja amúgy fektetett módban nem mutatja nálam amit gépelek, de ezt betudom a beta állapotnak. De maga a felület hihetetlenül egyszerű és átgondolt. Ilyen gyorsan váltani a tabok között egyik böngészővel se lehet, csak a kijelző szélétől áthúzom az ujjam keresztbe és máris lapozok egyet. Ha meg nem a szélétől indítom a mozdulatot, akkor simán görget. Kicsit ismerős a dolog az N9-ről, de nagyon tetszik. Ráadásul baromi látványos, pl ha simán rányomsz a lapok kezelése gombra, az a preview nézet nagyon jó. Ha meg elkezded ilyenkor döntögetni, akkor csúszkálnak, mint valami kártyák, az animációk is szépek, folyamatosak, szóval nagyon begyere eddig.
szerk.: Ja és igen, mint már említve volt (hú de magyartalan, na mindegy így hagyom), nem döglik meg az itteni fórumtól se, nem úgy, mint az ICS beépített böngészője. Pedig szerintem kb ugyanúgy renderel, csak javítottak rajta, szóval oh yeah.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged