Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Grincs #41 üzenetére
Szerintem valami egyedi hiba lehetett, nem találkoztam még ilyennel a Galaxy minin. Illetve ismerősök se panaszkodtak, persze ettől még lehet, hogy csak én nem használtam eleget, az ismerőseim meg analfabéták a műszaki cikkekhez.
De akkor miért nem próbáltál más böngészőt? Van millió a Marketen.
(#43) csabibmx
Persze, de még beta. Mondjuk így is alkalmas a mindennapos böngészésre, nekem nagyon bejön. Vannak még hibái, például nálam fektetett módban nem mutatja, hogy mit gépelek, ami idegesítő, de majd szépen javítják ezeket és szuper lesz. -
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Grincs #35 üzenetére
Mi a bajod az Opera minivel? GT540-en szinte csak azt használtam, szerintem teljesen jó. Ha meg olyan tartalom kellett, amit a mini nem nyitott meg, akkor azt a gyárival elértem, használható az is szerintem. Főleg azután tudom értékelni a stock Ginger böngészőt, hogy kipróbáltam az ICS-ét...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest