- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz
macilaci78 #38 üzenetére
És akkor hol marad az izgalom?
-
perempe
veterán
válasz
Valentino K. #48 üzenetére
-
Valentino K.
senior tag
Azt hiszem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra...
-
-
Sperafico
aktív tag
Nyáron voltunk dubaiba ott minden ötödik embernél volt ilyen. Sőt az utcán is árulták sokan.
Ez inkább csak nálunk nem elfogadott még. -
-
perempe
veterán
válasz
macilaci78 #38 üzenetére
a SwiftCam M3 70 ezer Ft feletti áron van az ebayn.
még meg is veszik néhányan... -
kelly416
veterán
Ne butáskodjatok, a T610-em mellé adtak egy kis kis króm szerű pöcsöt, nem jöttem rá sokáig, hogy mi akar az lenni, aztán egyszer a hatalmas sötétségbe belehasított, hogy a kamera melletti gumi pöcsöt ki lehet erre cserélni, és akkor mint tükör, funkcionál a dolog.
Én meg kis naivan azt hittem, hogy dokkolóhoz, vagy autós kihangosítóhoz a csatlakozó van a gumi alatt, közben meg parasztvakítás volt már akkor.
-
-
Mikor jön rá vajon valaki, hogy kiegészítve egy tükörrel vagy forgózsámollyal, a hátlapival is tudna .....?
-
Nigér
őstag
Hiánypótló eszközök ezek a javából, kéremszépen!
horvathkrisz: ja, ánuszmókus...
-
horvathkrisz
addikt
Anus Mothus level 100?
-
ghost364
senior tag
Bocs, magas volt a labda...
-
kelly416
veterán
Azt mondjátok, hogy "SwiftCam M3 gimbal", M3 van a készüléken is, de az egész cikkben M1 néven van emlegetve. Én olvastam félre valamit?
Az ego-bot meg nagyon jó lenne néha nekem is, igaz, nem arra, amit a neve takar, de tudnék olyan pozíciókból fényképet csinálni, ahová nem ér el a kezem. Amúgy sem vagyok túl magas.
Meg akárhogy nézzük, a szokásos nézőpontokon túlról minden másképp hat. Egy jó magas, vagy éppen nagyon alacsony szögből szerintem szokatlan, de jó képeket lehetne lőni, és azért nem mindenki fetreng a fűben/betonon egy-egy kép elkészítéséhez. -
Forest48
aktív tag
-
sixpak
nagyúr
Szelfibot...kéne.
Csak mert még senki nem nevezte nevén a terméket, itt a kommentszekcióban. -
Schmidi
tag
Nemrég voltunk a barátokkal Prágában. A fő téren folyamatosan kerülgettük a bottol hadonászó, magukat fényképező ázsiai turistákat. Ott nagyon menő lehet a cucc.
-
ctvagyok
őstag
Miket ki nem találnak, és mikre van szükségünk. Elképesztő. Komolyan nem tudom mi érzek, de valami furát
-
Bibby
addikt
Minden háztartásba ilyet. Kettôt. Rózsaszín nyéllel.
-
Simi87
senior tag
Én már pár hónapja árulom az egobotot.
Mindig sajnálom a vásárlókat, szegénykét a kutya nem fényképezi le, ezért segédeszközt kell vásárolnia. Biztos az élet egyéb területein is nagy hasznát veszi.
-
rudi
nagyúr
Anno a Hama blog keretében volt nálam egy ilyen, meg azóta vettem privát használatra is, kifejezetten ügyes, ha van a kamerának használt eszköznek 1/4-es csavarmenete. A hozzá tartozó kis állvánnyal éppen jó lapos szögű felvételek (én távirányítós autókról csináltam) készítéséhez.
-
Májkülnájt
tag
Ki hord majd ilyet magával???
-
-
Forest48
aktív tag
-
atike
nagyúr
...mik vannak....
De mivel létezik gondolom csak van rá igény...
-
vadkörte
addikt
Engem leginkább az érdekel, hogy a szelfiboton lévő adapter mennyire tartja stabilan a telefont? Akarok bűvenni egy ilyet - adaptert, nem ilyen szelfiszart - mobilos timelapse-hoz. Állványom van, csak adapter kellene.
Egyébként elvileg, a telefonadaptert levéve mezei 1/4"-os állványcsavarja van így kissebb fényképezőgépeket is fel lehet rá tenni.A Gimbal meg egyszerűen pofátlan drága. Elhiszem, hogy jó, de akkor is drága.
-
Fr0z3n
őstag
Azért nem kéne mindent letesztelni.
-
Szatyor95
senior tag
Jézusom. Na itt mára elég is volt az MA.
-
Paul119
addikt
Mi a szent szar ez ?
Bocsánat de egy ilyet otthon is bárki csinálhat és még hozzá 6 ezer ?
DeathAdder: meg hajlitok a gyarban egy spaklit és voala -
A 2. Vesztes
senior tag
Namostmagamalácsináltam......(kaparkapar)! És különben is, azonnal vegyék ki a gépemet abból az izéből!
Vufff!!!
-
DeathAdder
veterán
Részemről 1000x előbb felvállalnám magam ország világ előtt egy 10" -os telefonnal, minthogy saját magamat fotózgassam és tegyem az közzé mindenhol.
A szó hallatán pedig, ami ennek a megnevezésére utal, lúdbőrzik a hátam. Talán legjobban utált szó, amit valaha hallottam, és mit ad csoda ennek tökéletesítéséhez már egy segédeszközt is kitaláltakSzámomra 1000x viccesebb, mint aki egy batár nagy kütyüt tart valaki a fejéhez...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két mobiltelefonos kiegészítőt veszünk górcső alá, az egyik egy teleszkópos Bluetooth monopod, a másik egy kiegyensúlyozó mechanizmussal ellátott gimbal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest