Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Az árazás az igazi gondja,kb;20e-ért lenne reális.
Wasabi...
-
Taranti
senior tag
Most mit? Kb. a Samsung J3(2016) árban és teljesítményben is. Ahhoz volt "szerencsém" pár hétig, de amikor a Word/Excel/ össze tudott omlani alatta... Nem tudom, hogy ebben milyen szabványú háttértár van, de a Samsungban az is kőkori. És erről jut eszembe (meg a múltkori Huawei balhéról) hogy a telefonokat érdemes lenne kifejezetten háttértárra is tesztelni, hogy milyen lehet bennük. Adott esetben sok szívástól lehet megkímélni a tesztet olvasó közönséget, meg hát látható, hogy a gyártók ezzel is szeretnek költséget csökkenteni.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
cezarlacrone
aktív tag
Aki ilyet vesz, az meg is érdemli.
-
Hallosz
senior tag
A tetszett, ajánlott, különösen ajánlott kategóriák elé, nem lenne életszerű betenni a kerülendő megjelölést?
Mint például ez az izé. -
Yasuo
aktív tag
Müzli mellé adva ajándékként elmenne...
-
robag93
aktív tag
Lehet inkább az ME vonallal kellett volna foglalkozni kicsit. 2 ME is van a családban, remek telefon. De 1 év után közölték, hogy nem adnak ki frissítést a telefonra (5.1-gyel kezdett, és az is maradt).
A kevesebb néha több drága Gigaset. -
hemaka
nagyúr
Gyonyoru mondhatom, ugy nez ki, mint egy 3-4 ezelotti gigabyte vagy prestigio. Es azok mar akkor gazak voltak.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Soybex
őstag
Külsőre unalmas, belsőre meg eléggé gyér.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
iMaverick
addikt
Tartalék telónak nekem is van valami régi Nokia (na azon még az email sem jön be), viszont nem látom ezeket a nagy hw-es kompromisszumukat.... Az árra: 27-rt sikerült hozzájutnom a sajátomhoz (SOC ua, 2GB ram, 5,5" IPS kijelző, 4200-es aksi). A bemutatóban szereplő telefon valóban túlárazott.
szerk: az kimaradt, hogy Kínából rendeltem.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
helixP
nagyúr
A 3D játékokon túl mi hiányzik még Szerinted? Milyen funkcióban kell még kompromisszumot kötni? (nem ezt a készüléket akarom szerecsenmozsdatni, hanem érdekel, mire gondoltál)
#13-ashoz meg: nem minden a NIT. Nem csak emiatt fogod látni/nem látni a tartalmat.
[ Szerkesztve ]
-
-
iMaverick
addikt
Hát én azért az érintőkijelzőt manapság már nem engedném el. (A kezelhetőség eléggé fontos szempont.)
(Tudom-tudom, lehet bash alól is olvasni az email-t Linux-on, nekem valahogy mégis jobban bejön itt a cégnél az Outlook, vagy a telón a Gmail app.)
-
-
bodo753
tag
Bog jól hitted,ez tényleg TFT
-
hajbel
addikt
Lehetne ezekről videotesztet készíteni, olyan stílusban, mint az első videók voltak anno, a kínai csodákról (aki nem látta, azonnal nézze meg!). Jó írás, örülök, hogy sok a Bog mostanában.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Csapoati
nagyúr
Fele ennyiért elmenne másodtelefonnak. A fényerő dolgot viszont nem értem. A tegnapi LG-nél 300 nitnél is kevesebb a max. fehér fényerő és AliceWake szerint napsütésben is látható a kijelző. Itt meg majdnem 500 és nem látni. Csak nekem érthetetlen mindez?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát mondjuk 15-20 ezer forint közt elmenne
Az viszont pozitivum hogy nem a 6737m-et rakták bele
azért az a 4x200mhz csak számít valamicskét pluszba -
Matada2.3
veterán
-
iMaverick
addikt
A cikkben hangzik el, hogy "kezd eljárni az idő a Meditek MT6737 felett"... Most van ilyen kaliberű SOC a MT-nél, ami frissebb?
Csak azért kérdem, mert a tavaly vett Ulefone Tiger-emben is MT6737 van (igaz 2GB memóriával megtámogatva) és a 7.x (esetleg 8-as, SICC!) update hiányán kívül semmi rosszat nem tudok írni róla! Nem játszom, csak a "telefon" funkció + Gmail (2 fiók) szinkronizálás. Néha Angry Birds. Egy töltéssel 4-5 napot ketyegek. Akinek ettől nagyobb igénye van, az meg úgyis komolyabb ketyerével szerelt telefont fog venni.
szerk: na jó, azért szoktam böngészni is róla...
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Az ár nevetséges.Mellesleg szerintem 1 GB RAMMAL ,androidot használni ön sanyargatás.Ez így ahogy van a meg ne vedd kategória.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #4 üzenetére
Telefonmárka
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Alvin_ti4200
félisten
Függetlenül a telefon minőségétől és sebességétől, soha nem fogom megérteni, hogy lehet annyira igénytelen egy gyártó, hogy 10K-s színhőmérséklettel dob piacra bármilyen készüléket.
-
moleculez
veterán
Jó, hogy teszteltétek, majd sztem Tescoban/Aucanban fog felbukkani a Micromaxok között. Amúgy ennek nem az árával van baj, mert nem lehet olyan olcsón adni, hogy számításba jöjjön, semmilyen szinten.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
aelod
veterán
Ismét egy ipari hulladék ősrégi hardverrel
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest