Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
Kedves tesztíró! Pár dologra reagálnék (Gigabyte 1317 Froyo dual sim):
"a menü görgetésénél azonban masszívan szaggat a gép." ez max bekapcsolás után fordul elő, utána nem. Esetleg még akkor, ha egymás után több alkalmazást indít az ember, és az előzőt nem "force stop"-olja le.
"Sajnos a tesztkészülék néha minden kommentár nélkül eldobta a SIM1-hez kapcsolódó hálózatot, nagyon bízom benne, hogy ezzel csak én szívtam napi szinten." cellahatáron élek, nálam az fordul elő, hogy az ablaktól távolodva 1G-re vált. Ilyenkor egy darabig nem történik semmi. Az is megtörtént már, hogy nem talált rá a hálózatra váltás közben, és újra kellett indítani (több, mint 2 perc! brrr).
"a gombsor angol kiosztású, de kérhetünk mobilos elrendezést is. A kis kijelző miatt a gépelés elég nehézkes, ilyenkor jöhet(ne) jól a stylus" Megoldás: Anysoft keyboard + magyarítás (szép hosszú beállítási menüje van... de muszáj beállítani, mert alapból kiegészíti a szavakat, és ez nagyon zavaró, pláne, ha nem veszem észre).
"a kép elforgatása, de egyáltalán: a virtuális gombsor kirajzolása is irtóra lassan történik."
Bekapcsolás után közvetlenül lehet, de amúgy nem veszélyes. Alapból ki szoktam kapcsolni több mindent (people, weather stb.), ekkor már jól használható, alig lassul."a kettes számú SIM maximum GPRS-re képes". Telenor-os kártyát használok SIM2-nek, a beállításoknál EDGE-et mutat, és annyival is tölt, lemértem: GPRS * 2, 8-10 kbyte/mp).
"Az USB csatlakozásnál viszont valamiért nem hajlandó a memóriakártya tartalmát mutatni, ami miatt körülményes az adatok átmozgatása." Ez valami fura bug lehet, nekem prímán működik (épp most toltam át egy csomó fájlt, 9.8 Mbyte/mp sebességet írt ki a gép).
"bár ha baja volt, akkor mindig az elsődleges kártyával problémázott, nem kizárt, hogy a viszonylag régi SIM-emet nem szerette igazán." Az én SIM-em 9 éves, inkább a készülékkel lehetett a baj. Volt nekem is többször bajom vele, indoklás nélkül kikapcsolt (hetente többször is előfordul, bár mostanában egyre ritkább). Máshol is írták már, hogy nem egy atomstabil hardware.
Amúgy korrekt volt a cikk, lejött a "fíling", köszi. Ha vásárlás előtt olvasom, valószínűleg nem veszem meg, de akkor kellett egy dualsim-es (május).
-
hallari
tag
válasz
minifoximaxi #66 üzenetére
igen
-
Hoze76
csendes tag
válasz
minifoximaxi #66 üzenetére
Vettem.
Két kártya miatt.
Nem mondom hogy megbántam, de 1-2x már kidobtam volna az ablakon szívem szerint.Állítólag az enyém első generációs, amihez jött már ki egy újabb firmware, rátöltettem, picivel jobb lett (nem indul újra napjában 3x, csak 1x), de még valahogy nem az igazi.
A procija tényleg lassú, akksi 1nap nálam, maximum, mondjuk elég sokat beszélek.
Nem rossz, nem bántam meg, de néha az őrületbe kerget.
-
minifoximaxi
tag
Valaki vett ár ilyen telót?
-
zsoltyyy
senior tag
Nem nagyon értem, hogy miért szaroztok egy 2éves windowsos telefont.
Egy az, hogy rohadtul nagy off.
2. Akkoriban igen csak elterjedt telefon volt. Jó kamerával, gps-el, wifi-vel.
Az meg, hogy windows mobile, legyen annak a baja aki megveszi és nem tudja kezelni.
Egy normális hardverrel szerelt kapacitív wm6.5 (pl. htc hd2) fényévekkel jobban kéne, mint egy általatok istenített android.
Már csak azért is mert hd2-n android, ubuntu, wp7 is lazán elfut. -
eeXaa
addikt
...mozis teló! ...lájkolom....
-
DEJVID
őstag
Jajj, de nagyon csúnya
-
SZ_CS
csendes tag
hello,
DualSIM és DualStandBy ez az izé?
(A honlapja alapján nem egyértelmű) -
Bog
HÁZIGAZDA
Mindig, mindenről van teszt, amihez csak hozzá tudunk jutni, ezt már megszokhattátok. Nemigen van olyan mobil, amiről ne írtunk volna, kevés kivételtől eltekintve (néhány szolgáltatói butafon, esetleg valami extra tartalommal megtöltött izé - RBM mondjuk - meg esetleg valami minimálisan változtatott modell).
-
atuci
őstag
A cikkben említett Viewsonic és Acer modellekről lesz majd teszt?
A Viewsonic-ról már volt bemutató, de én azt várom nagyon, hogy megvásárolható legyen, azt mondták a forgalmazónál, hogy június végén kerül piacra kis hazánkban.
Ezt a készüléket én így nem venném meg, talán ha 40 ezer alatt lenne az ára.
-
Matula bácsi
csendes tag
"Annyit ért mint halottnak a beöntés"
-
-
kolosanyi
veterán
+ még hozzájön, ha izzad a kezed, nedves az idő (párás, szemerkél az eső stb), akkor a használhatóság jelentősen leredukálódik. Meg pontosabb is a rezisztív, ráadásul bármilyen tárgyat használva bűvészkedhetsz rajta. Na, de ezt mind tudjuk...
Bakker lassan ez lesz a vesszőparipám, mindenhol erről fogok vitatkozni...
Mondom, az igazi a Stantum rezisztív multitouch panelje lenne. Na egy olyan cucc, megspékelve mondjuk az N8 kamerájával, fém házzal, Exynos SoC bele, full qwerty, 4.3-as Sony Mobile Bravia kijelző és... bilibe lóg a kezem.
-
JR.CSé
senior tag
Kellemes gépnek tűnik és ami még fontosabb valódi alternatíva a két kártyás telók piacon
-
Probber
őstag
Hát nem egy szépség és még hardveresen is eléggé gyatra, a két SIM-es kezelés pedig ennyire nem dobhatná meg az árát hiába unkium. Videót miért nem kaptunk?
-
Elég korrektül néz ki, kicsit olyan strapafon kinézete van (szélesek a kávák). Csak tudnám, mi alapján kreálják a neveket...
-
prolad
addikt
Elég nagy csalódás ez a telefon rezisztív kijelző(azt hittem már lassan leállnak a gyártásával) a proci és hogy nincs AF hát... kár ezért a telefonért mert a 2 sim meg a formája tetszik.
Amúgy az MSM7225 volt a HTC hero-ban is?
-
janes74
senior tag
Ez egy szánalmas szar!
-
mrlujoak
veterán
Hmm, ebbe a mobilba ennyiért már tényleg kevéske az a proci...
Nagyon.Minimum illett volna egy MSM7227-es...
-
nbg
senior tag
"(ki az aki stylust visz magával akkor, ha a készülékben ezt nem tudja elrejteni?)"
Aki megszokta, mert Omniarol valt eppen...
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem még bőven drága úgy összességében.
-
nagyon ronda
hogy adhatnak ki ilyet gigáéknál? -
hemaka
nagyúr
csúnya eléggé. meg sokallom az árát is.
-
opr
nagyúr
Hát, ez egy elég elfuserált valami sajnos.
Mondjuk egy desire/desire hd szintű telefonnak nagyon tudnék örülni kétkártyás konfigurációban, de ez az eddigiek alapján elég valószínűtlen
Nem értem én ezt az egész kétkártyás bizniszt. Valahogy minden gyártónál azt látom, hogy kétkártyás = gagyi, nagyon ekvés kivételtől eltekintve. Ez miért van? Valami hozzáértő/bennfentes megsúghatná, nagyon kíváncsi vagyok a dologra. -
O_L_I
őstag
Pont a minap nézegettem a Csigabájt telefonjait (magyar lapon csak egy van az amcsin viszont egy zsák)
Sajnos a specifikációk átböngészése után nálan is a felejtő halmazba került a teló. -
amanoba
őstag
Ez a telefon elso probalkozasnak is gyenge szerintem...
-
tommjee
senior tag
Rezisztív TFT -.-''''
-
Nem értem minek erőlteti a Gigabyte azt ami nem megy. Eddig szánalmas a felhozatal. Maradjanak az alaplapoknál, ha már megszűnt az összes normális gyártó rajtuk kívül...
-
Misi 007
őstag
Amilyen rég bejelentették már ezt a telefont ahhoz képest elég nagy csalódás...
-
mkRoland
senior tag
válasz
kolosanyi #21 üzenetére
Hűűű... Szeretnék ilyen öcsikét, aki venne nekem szülinapomra DualSIM-es androidot...
Várós az utód, reméljük az majd beéri a Blade-et mindenben!manoarc: eszméletlenül pofás a telefon, amit árulsz, utánaolvasgattam, valóban egyedi, jópofa dolgokat tettek bele Motoroláék, kívánom, hogy jó áron sikerüljön eladni és a leendő tulaja is legyen maximálisan elégedett vele!
-
manoarc
senior tag
Az unikumot Én árulom
-
kolosanyi
veterán
Na ezt nagyon vártam. Bátyámnak szülinapjára kerestem nem rég 2 simes okoskát, de inkább megvárom az utódot. Az elvileg jobb lesz. Csak jönne már az is...
-
Nem volna rossz ez a cucc ha tényleg picit erősebb procit raktak volna bele.Kifejezetten jó dolog hogy végre elkezdik a dual simes dolgot észrevenni a gyártók jómagam is használok egy készüléket.Köszönöm a tesztet.Hogy a blade mindig előkerül.....
-
mkRoland
senior tag
balazs17: Ha van egy bizonyos körökben jól csengő nevű céged, Te is meglovagolnád a slágertermékek piacát a lehetséges haszon reményében!
Pár éve kinek mondott bármit is a HTC, ZTE, Huawei, Commtiva név? A GB-t legalább hazánkban is ismerik. Igenis, jöjjön mindenki az Android piacra, tegye próbára szerencséjét, nem érzem, hogy MI, potenciális vevők buknánk ezen...tjb007: Nofene, ez újdonság. Mit meg nem tud az ember egy piacvezető lapcsalád fórumján...
-
mkRoland
senior tag
Bog!
A Voda845-öt is Te tesztelted, annál papíron mindenben jobb (és ott még a vodás SIM-kártyáddal is gond volt). Na és szubjektív véleményed szerint?
Várok még a piac telítődésére, nem fogom elkapkodni, de jó ötletnek tartom a DualSIM-es andoroidot!A ZTE Blade ár/tudásban még nagyon-nagyon sokáig etalon lesz, de ez a bevezető ár egy DualSIM-es droid esetében igen is korrekt, csak kár, hogy nem kapott egy már említett multi-touchos kapacitívot, kicsivel nagyobb procit, meg a LED mellé egy AF-es kamerát. De első fecskének okésabb, mint a C1-00.
-
Davidoff91
aktív tag
+1
Inkább ez a cikk, mint a Telenor ügyfélszolgálata. Azt elkezdtem olvasni és rögtön megindult a vérnyomásom felfelé, de majd ha jön vissza az a cikk ott kifejtem...
On: Én azt vártam, hogy olyan lesz, mintha a Wildfire S-t felturbóznánk 2 simesre, hát sajnos csalódnom kellett. -
MuzikJunkie
aktív tag
Mennyiről indult anno a ZTE Blade? Az is valami 50k volt az elején, de akkor is többet tud, leszámítva a dual SIM dolgot. Viszont egy telót úgy tervezni, hogy két kártyát kezeljen, max 5$, szvsz ez így nagyon harmatos.
CPU adatai és a képernyőméret után feladtam az olvasást, nem nekem szól.
-
cefre00
tag
Csak a két SIM miatt egy forintot nem adnék érte...:S
Inkább az Alcatel OT-990...ezerszer inkább! -
rep3at
őstag
Nem értem hogy minek erőltetni ezt a processzort, az X8 hardverével pedig még egész sikeres is lenne. A forma amúgy tetszik, kicsit olyan HTCs.
-
JanFe
aktív tag
Kicsit gyenge a proci maskepp elmegy
-
zsoltyyy
senior tag
ZTE Blade jobban megeri.
-
Telomanikus
senior tag
Elsőnek azért nem rossz készülékecske!
-
tomsics
senior tag
Rondának annyira nem ronda,de ilyen kis procit beletenni
Azt nem értem ha már ők az úttörők az android-2 sim táborban akkor miért nem lehet egy tisztességes erőművet is belerakni??Miért kell mindíg valamin elcsúszni amitől az egész egy nagy kalap sz*r -
Cyberpunk
félisten
Szerintem ronda, első ránézésre már azt hitem qwerty-s erről a forma terv-ről, de nem.
-
$lim*$hady
csendes tag
Nem szép és nem is tűnik túl nagy slágermobilnak..de attól még lehet h valakinek bejön:/
-
zsoltyyy
senior tag
"nem hiányzik a Bluetooth (2.1 A2DP), illetve WLAN sem."
-
fi:zi'k
nagyúr
Ennyi pénzért többet várnék.
Pedig már reménykedtem, hogy van egy jelölt, mivel 50E plafonnal kellene korrekt tudású 2 simes fon. Nem baj, várunk. -
johny dragon
aktív tag
Az értékelő táblázatnál a Voda 858 Smart van.
-
tjb007
nagyúr
Amíg nem jutottam el a processzorig azon a véleményen voltam, hogy ez talán megér 50.000 forintot a rezisztív kijelző ellenére, utána a véleményem egyből megváltozott.
(Az MSM7225 -ben meg Adreno sosem volt és (szerencsére) már nem is lesz.)
-
Soni84
tag
akkor már inkább a call centeres cikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két SIM-et kezelő okostelefont teszteltünk, lehetne még rajta mit csiszolni. Ez viszont egy széria első hírnöke, jönnek majd a komolyabb gépek is.
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro 12/256 bontatlan, 3 èv garanciával
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest