- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
picit utánanéztem... a tim 84-ben először c64-re jelent meg, aminek az adatai:
"CPU
6510
Clock speed
1 MHz
RAM
64 Kb
Audio
3 channel
Resolution
320 x 200 pixels"amikor kezdték ezt a "fizikai gyorsító kell!" marketingszövet nyomni, már akkor mondtam, hogy na: egy olyan eszköz, aminek szinte semmi haszna nincs és borsos ára van :S most egy dolog, hogy beleépítgetik a kártyákba ezeket a "csúcsképességeket", de kérdezem: nem lenne egyszerűbb a fizikai számításokat a proci egyik magjára bízni? lényegében egyszerű fizikai egyenletekről/egyenletrendszerekről lenne szó és a dinamikus objektumok tulajdonságainak megfelelő beállításáról :S egyszer magára az egész játékra/rendszerre kell létrehozni az "alaptörvényeket", hogy mi hat mindenre (gravitáció, szél, stb...) aztán a mozgatható tárgyak tulajdonságait (súly, anyag, stb) kell belőni, hogy reális legyen... meg vegyünk mondjunk egy párcentis fából készült falat... ha belelősz párat, akkor szakítsa át az a golyó, ha megfelelő szögben csapódott bele... simán számoltunk fizikán ilyen egyenleteket... nehogymár egy pl 2x3ghz-es proci megerőltesse közben magát
nagyon profi dinamikus környezetet lehetne megvalósítani, amit eddig nem sok helyen láttam (kivétel pl asszem red faction, amiben aknavetővel át lehetett alakítani a barlangot... és ezt 750es duronnal, gef2mx200al és 256mbyte sd-vel játszottam... azóta meg sokat fejlődött a hw)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest