- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
picit utánanéztem... a tim 84-ben először c64-re jelent meg, aminek az adatai:
"CPU
6510
Clock speed
1 MHz
RAM
64 Kb
Audio
3 channel
Resolution
320 x 200 pixels"amikor kezdték ezt a "fizikai gyorsító kell!" marketingszövet nyomni, már akkor mondtam, hogy na: egy olyan eszköz, aminek szinte semmi haszna nincs és borsos ára van :S most egy dolog, hogy beleépítgetik a kártyákba ezeket a "csúcsképességeket", de kérdezem: nem lenne egyszerűbb a fizikai számításokat a proci egyik magjára bízni? lényegében egyszerű fizikai egyenletekről/egyenletrendszerekről lenne szó és a dinamikus objektumok tulajdonságainak megfelelő beállításáról :S egyszer magára az egész játékra/rendszerre kell létrehozni az "alaptörvényeket", hogy mi hat mindenre (gravitáció, szél, stb...) aztán a mozgatható tárgyak tulajdonságait (súly, anyag, stb) kell belőni, hogy reális legyen... meg vegyünk mondjunk egy párcentis fából készült falat... ha belelősz párat, akkor szakítsa át az a golyó, ha megfelelő szögben csapódott bele... simán számoltunk fizikán ilyen egyenleteket... nehogymár egy pl 2x3ghz-es proci megerőltesse közben magát
nagyon profi dinamikus környezetet lehetne megvalósítani, amit eddig nem sok helyen láttam (kivétel pl asszem red faction, amiben aknavetővel át lehetett alakítani a barlangot... és ezt 750es duronnal, gef2mx200al és 256mbyte sd-vel játszottam... azóta meg sokat fejlődött a hw)
-
mephi666
nagyúr
a crazy machines 2 vagymi engem a tim-re emlékeztet (the incredible machine sorozat), ami egy 286oson is elfutott és kezdetleges fizika modellezőnek elment szerintem...
számomra kicsit savanyú a szőlő e játék kapcsán
(szerk: mármint amiatt, hogy a tim egy 24éves játék és azóta elég sokat fejlődött a hardver és ennyit akarnak kihozni a "nagy physix"-ből? maga a játék jó lehet és nosztalgiaképp kipróbálnám)
a mirrors edge jónak tűnik, de ez most egy nagyon összetett akciójáték, amiből csináltak egy ugrálós fizikamutogató demót, vagy ez egy fizikademó fps köntösben?
jól megoldottak benne dolgokat, de itt-ott azért mintha nem lett volna reális súlya a tárgyaknak... egy próbát viszont meg fog érni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- weiss: Pant* rant
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest