- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
frescho #24552 üzenetére
nem feltételeztem rosszat róla, csak nehezen tudom mire vélni. vizsgaidőszak után megnézem tüzetesebben
ami a totronnak írt válaszodat illeti, van ez, és van a másik hogy poweruser szinten kell használnod a rendszert, ott meg azért máshogy adja magát hogy nem akarsz rendszerek közt ugrálni, inkább megtanulod egy rendszeren megoldani a jellemző feladatokat, de azt alaposan. erről tudnék mesélniszakirányunkat úgy kezdtük hogyén voltam az egyetlen pingvines. úgy fejezzük most be hogy melóra mindenki saját szabad belátásából csak linuxot használ és magánban is csak ketten vannak akik nem álltak át linuxra, ebből az egyikük azért mert van egy mac minije
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest