- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
válasz
nyisziati #6131 üzenetére
Ez pontosan így történt, ahogy írjátok: elmondtam nekik. Sőt, több alkalommal tartottunk személyes megbeszélést az ügyekben, különféle sablonokat prezentáltam, ezekhez kértem érdemi információt, fotót vagy érvényes árlistát, stb. Éppen csak annyi lett volna a megrendelő feladata, hogy az általa képviselt vállalkozás céljára létrehozott weboldalhoz anyagot adjon.
A probléma az volt, hogy valójában azon az áron nem kellett nekik weboldal, hogy foglalkozniuk kellett volna vele egy kicsit is.
Erre próbáltam volna rávilágítani...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest