- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
izriot
tag
Ha az Autodesk ilyen Metro felülettel hozza ki a következő Inventort vagy AutoCAD-et fejbe is lövöm magam. Még a 2011-ben is megoldották, hogy visszaválthass a régi jó öreg R14-es klasszikus nézetre. De ha mégis újítanak és nem lesz elérhető a régi kezelőfelület és még muszáj is lesz pont azt használom, akkor rendelek hozzá az IT osztályról egy kényelmes ágyat is jó nagy párnákkal, az íróasztalt meg kidobom : ) Ja és persze jelzem a főnökök felé, hogy ezentúl kétszer annyi idő lesz minden projectet megcsinálni : )
-
Keksz03
senior tag
normálisan beszélgetünk de egy fórumon jogában áll mindenkinek véleményt nyilvánítani és sztem tök mindegy hisz írhattam volna azt is h a pofátlan Microsoft vagy még csúnyább jelzőt mert a mondanivalómon nem változtat...nekem ez a véleményem velük kapcsolatban! Sőt továbbmegyek ez egy konkrét embernek szólt akivel személyesen beszéltem, nem is a cégnek úgy igazán...engem sem érdekel addig míg nem anyázik vagy minden 2. szava káromkodás, mert az már tényleg sok!
úgyh köszönöm az ingyen illemtan órát de kár volt azért a 4 sorért!ON: én végig mondtam h telefonra/tabletre kiváló lesz, sőt mi több én aki nem vagyok oda a termékeiért, aki androidos telefont használ csak, én elgondolkodtam egy Win8-as tableten, persze csak munkaügyekhez, de ez h PC-re is ezt nyomják...ez mindennek a teteje!
szeretném megérteni h mik azok az álláspontok amik miatt azt mondták a nagyokosok h de, PC-re is ilyen maradjon, ne vegyük ki belőle az érintőképernyőre tervezett feature-öket!
Vagy legalább választási lehetőséget tennének bele...a Microsoft-os emberke amúgy mindenkit vért izzadva meg akart győzni h de, de ez kelleni fog neked csak még nem tudod...már a gyomrom forgott annyira tukmálta rá mindenkire! -
törölt tag
A kinézet egy dolog. Igen én is jobban örülnék neki, ha szebb lenne alapból, de mivel eddig az egész 8-assal kb 1 óra 30 perc-nyi kapcsolatom volt, úgy érzem az újdonság erejével fog hatni az extra minimalista dizájn is.
Ahogy azt Te is említetted itt a topicban a korábbi hozzászólásodban, úgy igen Nekem is eddig a Windows Vista a legszebb, és mai napig használom is a kisebbik gépemen másodlagos rendszerként.
Az elején írtam a jelen postomnak, hogy a kinézet, már többedleges szempont nálam, mert:
- van erre harmadik féltől származó megoldásom: WindowBlinds. Páran itt írták, hogy az nem jó ha egy OS-t így kell csinosítgatni, és hogy szánalmasnak tartják. Először is nem kell, semmit sem kell, csak ha valaki igényli, hogy neki szebb legyen a 8-asa akkor van rá lehetőség, hogy az legyen, még ha nem is az OS-en belüli az a lehetőség.
- Akik nem akarnak fizetni WB-ért azoknak a Deviantarton lesznek VisualStyleok.
- Ami engem személy szerint kicsit nyugtalant az majd a kezelhetőség lesz, de szerintem hozzáfogok szokni maximum pár óra vagy pár nap alatt. Úgyis csak a mezőbe írogatom, hogy mit keresek és dobja...
- Sokan használnak Total Commandert, én 9 éve nem, és nagyon jól el vagyok a Windows Intézővel is, ami a 8-asban tovább okosodik és megkapja a Ribbon menüt is.
- Bár a Metro dizájnja sokaknak nem bejövős, de szerintem a Nem Metro-s cuccok jelentős része szebbek mint a korábbi Windows verziókéi például a Feladatkezelő a 8-asban.
- Az aduász pedig a Windows 8 két funkciója a Reset és Refresh
Szóval én azt mondom, hogy összeséggében az előnyök túl mutatnak a hátrányokon.
-
törölt tag
Azért van kint sok csempe, mert nélküle kb olyan lenne mint a sivatag atomrobbantás után
Igyekeznek egységes kinézetet adni minden fronton, pár példa. Minden okos telefonon ami WP -t futtat, ott lesz a Skype, az MSN, meg pár MS cucc ikonja, ha szöszi vesz egy ilyen cuccot megszokja, és azt akarják, hogy szöszi ne essen zavarba ha leül egy Windows-os géphez sem, hanem teljesen ott legyen minden ahol lenne a telcsijén is.
Az elgondolás jó, csak hát szöszinek az lenne az igazi, ha a gép előtt ülve nem egerészne hanem érintő-képernyőzne és nyilván a tehetősebbje azt is fogja csinálni, tehát meglesz az élmény. A minimalizmusra pedig már sokszor volt szó: a mobilkütyük miatt van az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest