- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #33 üzenetére
Szerintem azért nem e paper, mert az nem tud dinamikusan frissíteni és lassabb lenne. Mondjuk azzal én is megnéznék egy órát. A fossil új Q hybrid órája e paper, de állítólag botrány a sw. Ha jó lenne, biztos vennék, mert nekem az e paper nagy kedvenc.
-
válasz
Parallaxis #31 üzenetére
-
válasz
Parallaxis #29 üzenetére
A gyártó szerint 14 nap 7/24 bekapcsolt állapotban. Én éjszaka csak a munkahelyemen hordom, otthon ki van kapcsolva, így 16-21 nap, attól függően, mennyit éjszakázom.
Én csak arra reagáltam, hogy azt írtad, nem amoled függő az üzemidő. De az. Csak nálad az idő nagy részében ki van kapcsolva. Ha óránként 10x megnézed, a kijelző bekapcsolt ideje akkor is töredéke az egész napi üzemidőnek. -
válasz
Parallaxis #27 üzenetére
Ok, de pl Garmin instinct transzflektiv kijelzővel úgy bír 16-21 napot, hogy mindig látható a kijelző. Withings steel HR is egy hónapot bír, de ott ugye folyton látod az analóg órát. Nekem az óra a férfi egyetlen ékszere, nem opció, hogy nem látható.
-
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
AOD mellett? Vagy fekete a kijelző, és csak akkor mutat, ha nézed?
-
Crus
őstag
válasz
Parallaxis #18 üzenetére
És akkor azt úgy mire használod? Mert annyit az enyém is elmegy, ha nem használom
-
válasz
Parallaxis #5 üzenetére
Neked Mac-en más kép jelenik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin első AMOLED kijelzős modellje a inkább a casual termékkategóriában indul, viszont a fejlett fitnesz és egészségfunkciókat sem hanyagolták el. Csak viszonylag drága.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest