- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
A legutóbbi (pontosabban egyel korábbi) 14.13-as fw.-vel voltak gondok (sokan panaszkodtam a fórumon), de nem ilyen.
Sajnos nem tudom, hogy anno (2022 szept. vége) milyen fw.-vel jött az órám. Így most rákeresve talán 12.23 lehetett (augusztusi).
11.14-nek egyébként nyomát sem találom (csak a Venu 2-vel kapcsolatban). Nem 11.12?Mikor vetted az órád?Ja, látom. Az új ~2 hetes. És azt is, és a korábbit is 11.14-el kaptad?Nem lehet, hogy ugyanazt kaptad vissza? Nekem nagyon gyanús ...
All-in-all, ilyet nem lenne szabad csinálni. Nálam atomstabil a bt. kapcsolat egy "100 éves" Huawei P10-el.
Szóval szvsz. irány a bolt, és kérd meg őket, hogy ott helyben próbálják ki / teszteljék az órát. Látni akarod, hogy náluk minden OK."Három telefonnal próbálva (Oneplus, Huawei, Samsung)" - tuti, hogy sz@r. Vagy ugyanazt kaptad vissza, vagy rohadt peches vagy, mert egymás után kifogtál két hibás órát. Ne hagyd magad, ez az óra nem ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest