Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapee
csendes tag
Most lett nekem is egy ilyen (első) GPS-em, persze egyből cserélni kellett, mert gyári hibás volt, random lefagyott a kezelőszerve, csak az elemkivétel segített.

A cikkben nem szerepel, hogy mennyi az a rövid üzemidő, de ha 4-5 óra volt csupán, akkor bizony a tesztelő is gyári hibás egységet kapott.
Forrás: Colorado Wiki . Én egy 2100 mAh-s akksit raktam bele, 6 óra nyüstölés után 1 egység ment le a 4-ből. Szóval olyan 15-18 órát szerintem kibír, az meg nem olyan rossz. Szóval ha nagyon rövid volt a tesztpéldány üzemideje, akkor érdemes lenne beleírni a cikkbe, hogy az bizony hibás egység volt, egyrészt azért, hogy pontosabb képet kapjon az olvasó, másrészt meg, ha valaki más is hibásat kap, akkor tudja, hogy ezt garanciálisan cseréli a Garmin. -
jerry311
nagyúr
Biztos, hogy barom írta, így lehet benne barommetrikus magasságmérő is.
Ami leginkább talán nem barom függő magasságmérés kellene legyen, hanem esetleg barometrikus magasságmérés. -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, nekem tetszenek az ilyen elpusztithatatlan cuccok.
Kár, hogy nem használom ki. -
orbano
félisten
[OFF]"országra kiterjedő lefedetséget."
hiányzik egy t betű[/OFF]
így a leírás alapján elég gagyinak tűnik tényleg a gépezet szoftveres oldala, mint ha egy rakat dilettáns barom írta volna...
-
Neck
veterán
Tetszett a cikk. Kérek még.

-
ttower
aktív tag
Erről rdemes is
4. oldal 1. bekezdés utolsó előtti sor -
-
bbazsy
őstag
"lassú éledési időt,"
utolsó oldal, utolsó(?) mondat -
ndavid
tag
Kicsit most csalódott vagyok, hogy "ennyi" baja van a 300-nak. Az ára már megjelenésekor is elriasztott, de elsőre megtetszett a kis gépées. Főleg a paperless geocaching fícsör miatt. Ej, hányszor jött volna jól geoládázásaimkor, ha pl. a képnézegetőjén a rátöltött fotókat (mondjuk a rejtekről) vagy a leírást meg tudtam volna nézni, ott, az erdő közepén... De egyenlőre marad az eTrex Legendem - kinyomtatott lap kombó
.
Egyébként tényleg röhejes, ennyi memória, és max 10.000 pontos track?? Ezt komolyan gondolták? Meg az 1000 tárolható útpontot? (Mo.-on jelenleg >2000 geoláda van...) A sok éves Legend-em is ennyit tud (a széria alapból, amúgy kis trükkel tud 28800 pontos tracket is tárolni
), és annak tényleg korlátozott, mindössze 8 (pontosabban 16) MB memóriája van.
Szóval asszem belátható időn belül nem váltok
. A Vista HCx-re viszont kiváncsi leszek. -
klambi
addikt
ááh akkor nem veszek, ha ennyi kis gond volt vele....ideges lennék lenyomnám a völgybe!!
-
Tetszik a cikk hangvétele, viszont hiányoltam a mért üzemidőt például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest