- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
En 4,0"-ban minimalizaltam a megfelelo kijelzo meretet, most 4,65"-os van, es persze az egy kezes hasznalat kicsit kenyelmetlenebb, de osszessegeben nagyon bejon ez a meret, zsebbe is boven kenyelmesen befer, amit kell 1 kezesen is meg tudom csinalni, egyeb esetekben pedig baromira jol jon az a nagy kijelzo, nagyon jol nez ki, nehez utana egy 4"-es telefonra is ranezni. Remelem 4" ala nem mennek ezzel az S3 Mini-vel sem.
-
Ár szempontjából kiindulási alap lehet a Galaxy Duos ára, ami 90e Ft.
Hardvert kéne összehasonlítani és kiderül, alatta vagy fölötte lesz-e az ára.Olyan, mint ha annak lenne az 1 kártyás változata.
-
arn
félisten
ilyesmire varok... 3.8 col kornyeki minosegi telo. 1g ram kell az androidhoz, annal alabb nem adom, viszont nem kell se a sok mag, se a pingponguto (asztal) meretu telo. oda tabletet hasznalok.
a galaxy semet mar legszivesebben kette tornem a szanalmasan keves ram miatt gyakran osszeborulo dolgok mellett, de a most megjeleno szornyetegeket vegye mas.
-
wardemi
senior tag
-
Ricardo
titán
Nagyon nehéz lesz jól belőni az árát
Már házon belül is sűrű a mezőny. -
atila4
senior tag
Ha 80 alatt adják akkor még életképes is lehetne
-
Valzor
aktív tag
Nekem ez a méret és kijelzőfelbontás elegendő, ahogy egy 2 magos processzor is. Ha jó áron lesz, akkor erre cserélném a Galaxy W telómat..
-
demyen
tag
remélem árban egy megfizethető dolog lesz. amikor megvettem a mostani mini-met akkor az volt a szempont, és persze , hogy valamit tudjon is.
egy 50-es árcédula nálam a max. -
HaZsolt
őstag
Galaxy S III kisebb kiadása jó ötlet lenne akik tepsinek tartják a nagyot.
-
vince
őstag
válasz
johny dragon #128 üzenetére
néhány éve a hivatalos nyelvtanból kiirtották a sárfesz sz-t és ss jelenik meg helyette
-
FragMaster
addikt
Borzasztóak a betekintési szögei és szürkések a feketék.
A pentile meg túl van spilázva nem látszik hd felbontás mellett. Ám az amolednek vannak egyéb nyűgei (a pentile nem az), ezért örülnék, ha használna akár PLS panelt a samsung felsőbb kategóriás modellekben, nem csak amoledet. -
BiP
nagyúr
válasz
FragMaster #121 üzenetére
Mi a gond a kijelzővel? Ez is pentile? (mondjuk én csak paramétereket néztem, meg élőben nem is láttam még pentile-t, tehát szemre nem tudom, mennyire gáz)
S3 még ha nem is avittas, szerintem azért nagyon nem kéne szégyenkeznie egy 1.5-es s3-asnak az 1.2-re visszafogott, 2magosra csökkentett A9-cel szemben, nem?
Az a baj, hogy nem lehet magunknak összeválogatni, hogy mi legyen benneÉn viszont most 2 perce megtaláltam azt a telefont (szigorúan paraméterek alapján), amit régóta keresek. Xperia SX. Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen, most utána is nézek.
-
zord01
senior tag
Eheheheheheeeeee... Banyek... tökre vártam, hogy végre lesz egy ember méretű, nagy tudású okosteló, erre tessék: 4 col. WTF?
Üdvözlöm amúgy a gyártó azon hozzáállását, hogy kiszolgálja a nagy telefonra vágyók igényeit, de emellett a kis telefonokra vágyókra is gondolnak. Ez így tök korrekt... lenne... DEEE 4 col???
Az hol kicsi? Igaz legalább nem nagy, de nálam pont a 4 col a határ, ami még belefér, de az már nagyon a vége, és ott már sok mindentől függ a dolog, pl hogy a burkolat mennyivel lóg túl a képernyőn, mennyire lekerekített, fogás, stb. 4 col az nálam már a nagy kategória, és nem a mini. Ez a cucc 3,5 collal, 16:9-es képaránnyal már király lenne, de így nem épp mini. Csak nem batár.
Így már gyanítom nálam felejtős. Meg kell várjam a Samsung Galaxy S Nanot... -
válasz
Rhino666 #114 üzenetére
Én lemértem a T-Mobilnál egy füzet szélével (
), és az Xperia P hasznos átlója valamivel kisebb, mint más 4 colos telefonoké, de lehet, hogy azok nagyobbak.
Specifikáció szerint tudom, hogy 4 colos az Xperia P.
Igen, természetesen, múlik a káván is a kezelhetőség. Főleg a jobb oldali vastagság számít jobb kezes embernek.(#113) Danndi:
-
Danndi
tag
látom egy két hét alatt sikerült körberajzolni a samsungéknál az i5-öt, szép munka fiúk, kár hogy a kijelzőt nem sikerült lemásolni... sebaj, majd a galax s III mini plus advance duo S-be menni fog
-
BiP
nagyúr
válasz
FragMaster #91 üzenetére
.
-
domerator
veterán
Amíg a pici szíve a droid alatt dobog, addig csak a többi droidos telóval mérhető össze, mással nem
Az igaz, hogy a mérete hiánypótló lenne csúcs (vagy ahhoz közeli) hardverrel
----------------------------------------
(#18) M.A.Z.
"...október 11-én, vagyis jövő szerdán..."
Hiteles, szakmai oldal...Október 11 az csütörtök valóban
Viszont a meghívón csak én látok 09.10.2012 dátumot?
-
BiP
nagyúr
válasz
FragMaster #91 üzenetére
(#91) FragMaster: Pl. Xperia S? Az elég közel van ezekhez az igényekhez.
(#95) Samott: kicsit erősebb proci lenne benne, már rég vettem volna Xperia P-t. Minden másban megfelel az igényeimnek.
-
leslie_smith
aktív tag
Ez engem is érdekek.Kíváncsian várom.Lehet,hogy álom teló lesz?
-
válasz
Rhino666 #107 üzenetére
Galaxy S Advance, LG 2X.
Az xperia P valamivel jobb, mert az valójában szerintem kisebb, mint 4 col.
A motorola Defy+ pl. pont megfelelő. Odaérek mindenhova úgy, hogy egy helyben van a tenyeremben a készülék. Az Ace2 esetén majdnem ugyanez a helyzet, de ott már nyújtózkodnia kell az ujjaimnak.Én sem érzek nagy különbséget pl. 3,2 és 3,5 col között, mert mindkettőt bőven átérem, de a kezem felső határainál már minden mm-t megérzek.
-
Pete55555
addikt
Shut up and take my money !
-
Én fickóból vagyok, mégis kisebb telefonra vágyom. 4 col nekem már nagy.
Egy 3 colos telefonnal nyomom most, de még ezt sem érzem kicsinek. Oké, netezni kevés.
az Én kezemnek a 3,7 a tökéletes, ha 15:9-es a képarány, vagy 3,8, ha 16:9. Mindkettő átlagos keret vastagságra értendő. Ez a 4 colhoz képest kicsinek tűnő különbség pont annyit jelent, hogy nem kell a tenyeremben ide-oda csúsztatni a készüléket, hogy elérjem a bal oldali dolgokat. -
Remus389
veterán
-
zshal
csendes tag
na,megint apple copy...
-
Remus389
veterán
akkor NFC nem kell, LTE nem kell, és egy 3,6 Mbites 3G is bőven elég. +1
úgyis mire az itthon elterjed... és meg fogok benne bízni, bőven jó a 3G opera minivel...
Sőt, BT-ból is elég a legegyszerűbb, vagy akár ki is lehet hagyni. -1 szerintem pakolják csak bele, a tudat miatt, attól nem lesz olcsóbb ha kihagyják
-
Nem hát, de kifizetnék érte egy 70-est max. Feltéve, ha nyitható a bootloader és szabad az út a minőségi főzott ROM-ok felé.
Ha nagyon jófejkedni akarok, akkor NFC nem kell, LTE nem kell, és egy 3,6 Mbites 3G is bőven elég. Sőt, BT-ból is elég a legegyszerűbb, vagy akár ki is lehet hagyni.
Valamint bőven elég egy 3Mpixeles kamera, ami max 720x480-as videókat tud rögzíteni.
3,5-ös jack sem kell, sőt, mellécsomagolt headset sem. -
Samott
addikt
Na banyek, en meg most rendeltem Xperia P-t...
-
FragMaster
addikt
Na bakker elfelejtettem odaírni a mínusz 2 magot
Tehát úgy gondoltam, hogy s3 soc (a 32nm gyárt. tech. miatt) változatlan órajelű gpu-val, csak két db 1,2ghz-es maggal. Ez is bőven elég mindenre JB mellett így a nexus alapján, csak egy kis gpu erőt hiányolok még a tiomapból
-
Dany007
veterán
válasz
xZer0kidx #86 üzenetére
Ja, jó. Értem én hogy az egyéni igényeidnek ez megfelel. Teljesen elképzelhető.
A kompaktság kérdéses egyedül. Mennyire lehet zsebre tenni 4,8-5 colos kijelzőt...
De amúgy persze az esetedben megértem. Én nem tudnám zsebre rakni. És igazából ki se használnám (látvány téren). -
Remus389
veterán
válasz
FragMaster #91 üzenetére
szerintem egy erős kétmagos jobb mint egy lefojtott négymagos
na mindegy reméljük a legjobbakat
ha mégis 480*800 lenne a felbontás, akkor legalább RGB legyen, arra azt mondom rendben van, de ha ugyanazt pakolják bele mint az sgs1-be, nagyon felejtős lesz nekem(jó az, csak nincs előrelépés, akkor már a körítés se érdekel)
a Samsungnak megvan a technológiája hogy nagyon ütőst rakjanak össze, hátlapot a wave 3-től(fémes), procit saját maguktól, kijelzőt valami fejlesztett Samoled, jó akksijaik is vannak, újabban a szoftvereik is jók
szóval ha jól kombinálnak, sikerrel vehetik fel az i5-tel a versenyt, legalábbis ha olcsóbb, sokan inkább megveszik ezt talán
elvileg hacsak nem valami űrtechnológia lesz benne olcsóbb lesz mint az sgs3
-
FragMaster
addikt
Ez a víz, csepp, por, stb állóság-dili honnét jön mostanában?
Amit amúgy én szívesen látnék az 4,3"-as 720p kijelző (pls, vagy egye fene amoled de note2 "elrendezésben"), az s3 soc-ja 1,2ghz-re letekerve, gpu maradhat érintetlen, 1gb ram, 1900-2100mah közötti akksi. A microsd-t csak akkor hagyják le, ha min. 32gb rom van, perpill én a gnex-en épp megvagyok 16gb mellett átlag használat mellett de érződik, hogy lehetne több. Ez még reális is lenne, de nem fog megtörténni.
-
Gábor17
csendes tag
Végre rá jöttek hogy nem mindenki akar pinpong ütőveltelefonálni
-
Jó, akkor kérek szépen egy telefont, a következő tulajdonságoknak:
- 3,7 colos TFT (nem pentile) @ 800x480
- 2*1GHz Cortex-A9
- microSD nem kell, össz 8GB ram elég, mint az Xperia U esetén
- kamerához legyen LED
- 1GB RAM
- Android 4.1
- 5000mAh akksi - Az sem érdekel, ha 15mm vastag...
- víz, csepp és ütésálló legyenTulajdonképpen egy Motorola Defy 2 MAXX kellene nekem...
-
xZer0kidx
senior tag
Én csak a saját példámon keresztül tudok érvelni miszerint azért jó ez a méret mert az egész életemet a telefonomban hordom és használom... ez sarkítva van kicsit és lehet rossz szokás/tulajdonság de ez van... erre a tevékenységre/életformára nekem szükséges a hordozhatóság keretein belűl a lehető legnagyobb kijelzőméret és abba az időben elérhető legerősebb vasak egyike... mivel sokat utazom kisebb időtartamokban sok átszállással kevés magammal vitt cumóval ezért számomra kiesnek a netbook-táblagép eszközök... viszont szeretek netezni ha szégyen ha nem (meglett korban) játszani videozni stb ez a legjobb választás... hozzáteszem számomra...
Igaz a Tv-s hasonlatod de úgy, hogy egész nap úton vagyok sajnos nem vihetem magammal a Tv-m de nem szeretnék lemaradni a kedvenc sorozataimról és ha már arra kényszerülök, hogy igy tudom megnézni szeretném ezt a lehető legélvezhetőbben megtenni a lehetőségek közül amik adottak... nah ezért számít minden egyes centi(#82) FragMaster: vagy a Galaxy Micro-t mutatják be:
fém ház, 800W teljesítmény, 24literes belbecs, 2 megapixeles előlapi kamera,wlan twitter-facebook elérés az elkészült étel lehető leggyorsabb posztolására, NFC chip és 1800-as aksi ami 8 óra készenlétet és 5 perc micrózást biztosít -
V.T.CS.
senior tag
válasz
FragMaster #82 üzenetére
azt szerintem nem kéne bemutatni.
majd a sok kolompár nintendo, akinek nincs pénze fülesre ezzel fogja boldogítani a bkv utazóközönségét. -
Cannabis7
senior tag
Mini 4"-on
, vicces h 1-1,5 éve még a 3-3,2" számított mininek
-
FragMaster
addikt
Úgy előre gondolkodik mindenki, aztán jól pofára esünk és bemutatják a Galaxy Music-ot
[link]
-
Psychopeti
senior tag
Nah erre kíváncsi leszek
-
xZer0kidx
senior tag
Amúgy tetszik az ötlet, már gondolkodok a lehetséges reklámokon is...
A fű zöld alapján lehetne egy magyar piacra szánt verzió is mint pl:
"Az államadósság Óriási, a Samsung Galaxy S3 MINI"
vagy a mostani samsung trendi:
Galaxy S3 Mini "Érted ment össze"
Engem személy szerint ez meghatna mert igy már tényleg elhiszem, hogy értem bármire képes ez a készülék...
-
Remus389
veterán
válasz
xZer0kidx #73 üzenetére
maradjunk annyiban hogy ez emberfüggő, én nem bírnám megszokni az SGS3 méretét, pláne a Nótét(volt aki ezért tért vissza a kompakt sgs1-re sgs3-ról)
emberfüggő, de nem kéne nekem (se)
neked az a jó, nincs vita
HardSanyeee nincs baj a 4 colos HD kijelzővel, 367 ppi? legalább nem pixeles, még ha pentile akkor se
azért a 4 colos SGS kijelzője közelről pixeles(mivel pentile, a piros, a sárga szín pl pettyes, de csak közelről, a zöld, kék tűéles és homogén), szóval elviselném a HD felbontást, igaz luxus, de akkoris, akkor meg minek cserélni?
úgy értem valahová kell fejlődni... 4 colra tényleg elég a 800*480 hacsak nem 20 cm-ről közelebbről nézed, de hát miért ne legyen HD? csak jobb...
-
HardSanyeee
őstag
Nem hinném, hogy a közeljövőben látni fogunk 4"-os 720p kijelzőt (és remélem később se), mert fájdalmasan és feleslegesen nagy PPI-t (367-et) eredményezne.
4"-os kijelző mellett a 2000 mAh-s akksi, szintén relatív elég extrém vágy a fizikai méretek miatt.
A többi meg simán teljesíthető.
-
Dany007
veterán
válasz
xZer0kidx #52 üzenetére
Értem én, hogy nagyobb élmény, na de mennyivel? : )
De ez lehet megint csak az én hülye látásmódom. Én telefonon nem azért nézek filmet, hogy valami brutális vizuális élményt kapjak, hanem azért, mert épp unatkozom vagy nincs más kéznél.
Ha filmezni akarok arra van 110 centis LCD TV + HTPC. Otthon, kényelmesen egy üveg sörrel, 5.1-es rendszeren. Na én ehhez viszonyítok. És ehhez képest "élményben" se a 4,8 col se a 4,0 col nincs sehol sem. De legalább a 4 col-t zsebre tudom tenni kényelmesen. : )Persze azt a részt is megértem amit írtál. Hogy esetleg valaki netezni akar filmezés közben a telefonon és kiteszi kis ablakba a filmet. Bár ennek értelmét vitatnám még egy 5 colos kijelzőn is. Sőt az is rendben van, ha valaki techmániás és / vagy szeretne minél jobb játékokkal játszani telefonon. Ezért kell neki a vas.
Csak nekem ez nem számít annyira, hogy kiadjak mondjuk kétszer annyi pénzt a csúcshardver miatt, amit max játékokra meg ilyen ablakos videózás + böngészésre tudnék kihasználni. (miközben otthon van a konzol meg a 110-es TV., amúgy nincs konzolom, HTPC-ről játszok, csak általánosítottam) -
feliks
senior tag
őő.. hát 800x480-as kijelzővel, 5mpixeles kamerával szerintem nem lenne okos gondolat kiadni..(ha már valami "nagyot" akarnak alakítani, legalább 960x640, legalább 8mpixel, stb kéne..)
egyébként egy top-hardverrel szerelt sgs, vagy valamivel nagyobb telefonra én is vevő lennék.. ha nem tartanék a samsung támogatásától.. majdnem vette annó egy s+-t, ami ugye szinte nulla támogatást kap azóta.. ha tényleg komolyan gondolnák ezt a vasat, mint az S-szériát (azaz S, S2, S3-at, akkor nagyon érdekelne..)
-
xZer0kidx
senior tag
Köszi már megtettem
Persze ez emberfüggő de én nem vagyok túl magas,nagy kezű a gatyám se bő és mégis megvagyok vele... nem úgy ahogy hanem simán...Maradjon meg a mi? A mobiltelefonok vagy a multimédiás tartalom fogyasztó/megosztó eszközök??? Ez a lemondásokról szól csak én lemondok a felhasználói élményért az egykezes használatról, te pedig az egykezes használat miatt lemondasz az élményről...
Oké ez azért sarkítva van rendesen de ezt a pár centi élménye miatt írom így...
Csak ki nem nyomd a szemedet vele -
Remus389
veterán
volt egy olyan sejtésem hogy a Samsungnál készültek az iphone 5 ellen, valamivel
azt ők is tudják hogy sokan nem szeretik a lapát mobilokat(tehát az SGS3 nem igazán közvetlen kihívó, nekem tetszik, de tényleg túl nagy)
logikus hogy az sgs3 technológiáját kisebbe kell kiadni, mondjuk 4 colba
de tényleg kéne az a HD kijelző, meg amiket felsoroltam, különben csak egy modernizált sgs1, sgs3 burkolatban erősebb hardverrel
van az sgs advanced [link] attól nem lenne sokkal jobb(az is kétmag, 800*480 Samoled 4 col)
szóval nagyon felejtős lesz ha a ugyanazzal a pentile 800*480 samoleddel adják ki amivel már egy rakat mobilt kiadtak (Omnia 7, SGS1, SGS1+, SGS Advanced, Wave3 asszem), oké olcsó, de jó lenne ha HD lenne már, egyébként [link]
valaki ki tudja számolni hogy 350 ppi, az nem pont HD felbontás 4 colon?
-
wardemi
senior tag
Na köszönöm. Így az önérzetem kezd helyre állni
. Tény, hogy nincs lapát kezem és emiatt nekem kényelmetlen is a nagy kijelző de ezért nem kéne, hogy ne legyen több 4" erősebb vasú gép. Tehát én mint nem lapátkezű ember örülök mint majom a farkának.
(jha és nem szeressük az iphon így kilőve )
-
IstN
tag
Persze, csak én abból indultam ki, hogy az SIII elvileg egy ütős kütyü. Akkor a Mini-nek max a méretében kéne különböznie, de amiket felsoroltak nem akkora durranás mint a nagytesója. Mondjuk könnyen elképzelhető, hogy a nem a méretre irányul a mini kifejezés, de nekem az lett volna logikus (lsd.: sony ericsson x10 -> x10 mini). Ha nem ezen logika mentén fut neki a koncepcióhoz a samsung, akkor elnézést kérek, mert ez esetben én ítéltem meg tévesen a dolgokat.
-
vince
őstag
jó apróra összehajtogatták az a meghívót
-
Remus389
veterán
válasz
xZer0kidx #52 üzenetére
Szerintem a mobilos méreteken belül minden egyes centi növeli a felhasználói élményt...
akkor vegyél egy nót-ot
nem értek egyet, tegnap nyomkodtam a HOX-ot, de kétkezes, zsebben is nagy, alig bírtam megfogni
maradjanak csak meg 4 colosak(+-20%), az egykezes még, jobb zsebrevágni, a kezedbe illik
ja szerintem, persze legyenek lapát telefonok is, semmi bajom azzal ha valaki olyat vesz, csak szerintem nem éri meg, mert inkább közelebb tartom a szememhez, és akkor megnő
-
DeathAdder
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9 üzenetére
És ő nem kap JB-t
-
Remus389
veterán
szerintem nem 800*480 lesz, illetve remélem...
ami a legjobb lenne:
4,0-4,2 col, HD samoled(itt már nem érdekel hogy pentile ekkora méretben)
2 magos 1,5 ghz + proci+ erős GPU pl Mali 400
krómkeretes design(vagy valami tényleg szép)
vékony keret a kijelző körül, fém hátlap
gyári Jelly Bean vagy jobb
jó minőségű hangchip
ezzel felvehetné az iphone5-tel a versenyt, pláne ha aláígér árban
a szoftverje pedig legyen viszonylag jó, úgyis meg lehet tunningolni a gyárit is
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem a kis kijelző hívek most örülhetnek. Kell ez.
-
M3oH
addikt
Elsore nem hangzik rosszul. Kivancsi vagyok milyen lesz es mennyiert.
-
xZer0kidx
senior tag
A hírhez még: Sztem az S3 formavilága eléggé nőies hatású volt... ezt a "beütését" a Note 2-vel nőtte ki mert ennek a formának jól állt a hízás, de miniként teljesen női telefonná válik a szememben...
-
sheep
addikt
szerintem nem kell nagy kiugrásnak lennie, feltéve ha jó áron adják. Nekem Advance-om van, nagyon meg vagyok vele elégedve, az a hw bőven jó a középkategóriába, főleg hogy jön rá JB is.
Mondjuk a pentile kicsit gáz, de ez van.Szóval viszonyítás kérdése, mit mennyiért adnak.
Ott van pl. a galaxy R, a kutya sem vette mert a sgs2 lefedte a piacot. Az advance ilyen szempontból jobban be lett lőve, mert kisebb, picit gyengébb de még bőven az erős kategóriába esik ebben az árban. Nekem speciel volt sgs2, jó volt de annyival nem tudott többet mint az advance, és pl. bringázásnál már túl nagynak találtam a zsebben hordani.
Ha ez a telefon kb annyit fog tudni hw szempontból mint az advance akkor vagy olcsóbban kellene adniuk, de akkor meg ott a mini2.
Vagy erősebb hardverrel kell adják, de az meg tuti drágább is lesz, akkor viszont egy keveset használt sgs2 lehet hogy jobb alternatíva.
Majd meglátjuk... -
xZer0kidx
senior tag
Szerintem a mobilos méreteken belül minden egyes centi növeli a felhasználói élményt...
Nem a legjobb hasonlat de ahogy a 17"-ről 19-re váltás is mekkora volt anno a monitoroknál... fizikailag nem olyan jelentős de érzésre már igen és ez a lényeg...Közepesen erős vas nem csúcs hardware ahogy sokan itt említik... a te példádat elfogadom és megértem de a "csúcs" jelzőset továbbra sem...
Igaz nem ezekhez sem létfontosságú az erős vas de akkor úgy írom, hogy ezekhez leginkább...! Mert mihez máshoz... 3.5-es kijelzőn nem hiszem, hogy valaki böngészés közben még kis ablakban futtatná a videot... vagy igen? -
raper
senior tag
Tetszik a gondolat ( és szerintem a készülék is fog majd ), de nincsenek illúzióim az árával kapcsolatban.
-
Dany007
veterán
válasz
xZer0kidx #47 üzenetére
"Ha a tulajdonos mondjuk a kis kijelző miatt nem erőlteti annyira a hd videózást a komplex weboldalakon való szörfözést "
Mert mondjuk 4,8 colon annyival über brutálabb élményt nyújt a videózás, mint 4 colon?
Szerintem abszolút nem. Csúcshardver amúgysem kell 1080p-s videózáshoz, ahogy böngészéshez sem. A csúcshardver egyedül a játékok miatt kell. Más miatt nem. Főleg 4.1-nél.
Szóval igen, én is úgy vagyok vele, hogy kell egy közepesen erős vas, ami elviszi a rendszert és minden appot fullon, zökkenés nélkül. Mindez 4 colon, mert a 3 - 3,5 már nagyon kevés. Viszont nincs szükségem játékokra. Legalábbis csúcsgrafikájúra biztosan nincs. Ahogy tespifónra sincs szükségem. Mert farmerzsebben hordom, nincs retikülöm és még mást is kell hordanom a zsebeimben a telefonon kívül... Ja igen, én jó lenne ha egykézzel még kényelmesen lehetne használni.
Szóval szerintem ennek a kategóriának bőven van létjogosultsága.
-
Enci1983
senior tag
A Samsung-nál a Mini, 4 hüvelykes
.
-
DS39
nagyúr
lesz S2 Plus is. [link]
-
xZer0kidx
senior tag
Tehát akkor egy ("ugradelt") galaxy s2 várható...
Tudom értetlenkedek sőt gonoszkodok ezzel de számomra a kis kijelző "csúcs" hardware párosítás még mindig nagy kérdőjel...
Ha a tulajdonos mondjuk a kis kijelző miatt nem erőlteti annyira a hd videózást a komplex weboldalakon való szörfözést és hasonló memóriaigényes dolgokat akkor miért kell a csúcs vas (a kamerát leszámítva)... az android meghajtására a 4.1 után tuti nem...(#48) DS39: az S2 updateből és az S3 "downgradeből" kijön közel két azonos készülék...
-
RaveForce
veterán
az egyébként megvan, hogy attól mert vmi 4 coll, sok múlik a káván is?
-
BiP
nagyúr
Nem, annyira Bruttó lesz.
Biztos jó teló lesz, de én valami nagyobb felbontással várnám. Ha nem is HD, de 960x540 lehetett volna.
Én mondjuk pont egy ilyen telót keresek, 4", 2 mag, ~1gb ram, 800-nál nagyobb felbontás, stb. (Xperia P jó is lenne, de picit erősebb procival).szerk: látom, többen keveslik a felbontást.
(#35) hunter84
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Úgy olvastam, 4"-os, 2 magos, 800x480-s lesz, ami elég gyér... pedig sokakat érdekelne egy 4" körüli csúcs Samu.
Más: tesztek sorra adják a Galaxy Note 2-nek az év legmagasabb pontszámát, és nehezen tudják eldönteni, melyik feature a legjobb, az új RGB superAMOLED, az SPen és funkciói, a JB rendszer és Google Talk, a szupergyors működés vagy a rendkívül erős és tiszta speaker (valszeg a Galaxy Musicé?), de úgy tűnik, az akkuidő viszi a pálmát.
A Phonearena és a TrustedReviews szerint kihozható belőle 12 óra folyamatos videólejátszás, amely a kisebb képernyőjű/felbontású RAZR MAXX-al együtt messze kiemelkedik a mezőnyből, míg az utóbbi teszt minimum két nap intenzív használatot ígér abból a fajtából, amellyel egy S3, i5, OneX egy nap után biztosan töltőre megy.
Infó, hogy nálunk mikor és melyik szolgáltatónál jelenik meg?
-
dokee78
félisten
A Samsung a "rókabőr" nagy mestere.
-
Peterson_
addikt
Lemaradtam volna valamiről?
Nem is hallottam még hogy ilyesmi is lesz.
De tényleg nagyon ütős lenne normál méretben erős hardver, talán még a kamera is egész jó.
Kép nincs róla véletlenül? -
Beri78
őstag
samsungot mindenkinek
-
hunter84
aktív tag
Nekem csak az alábbi feltételekkel jöhetne szóba:
- 4"-os 720p kijelző
- min. 1GB RAM
- 4 magos A9 vagy 2 magos S4
- min. 2000-es akksi
- Jelly BeanA fentiek hiányában ez is csak egy sima középkategóriás teló lesz, továbbra sem egy kisebb méretbe csomagolt igazi csúcsmobil.
-
Apika
addikt
Ezt én is kíváncsian várom!
-
dobolson
senior tag
Hát erre nagyon kíváncsi leszek. Jobbra, erősebbre kéne csinálniuk az S Advance-nél, hogy tényleg legyen értelme. Pláne, hogy az is megkapja már rövidesen az ICS-et, később pedig a JB-t. Ha amoled kijelző lesz, tuti pentile-e raknak bele sajna. Ami miatt jobb lehet ez az új teló, az pont az rgb kijelző meg az 1 gb ram., jobb proci. Na meg persze a friss JB.
-
bteebi
veterán
4"-os mini
... A kijelzőméret rendben van, a felbontás azért lehetne jobb, de remélhetőleg legalább nem PenTile-os lesz. A 2 magos proci is elég lehet még egy darabig, úgyhogy akár egész jó vétel is lehetne. Ha úgy tetszik, ez egy kicsit nagyobb teljesítményű Galaxy S, vagy egy kicsit kisebb méretű Galaxy S2 lesz. Kíváncsi leszek az árára, lehet, hogy ez lesz a következő telefonom. Vagy a Galaxy S2, az ártól függ csak.
#18: A legjobbakkal is megesik néha
.
-
Psytech
őstag
válasz
FragMaster #29 üzenetére
Na, az lenne az igazi S3 mini...
Az biztos sokak érdeklődését felkeltené -
törölt tag
nem lenne rossz egy s3 kicsiben.
-
porse
őstag
S duos 90 akkor ez mennyi lesz?! Pedig nem hangzik rosszul eddig..
-
Rhino666
addikt
Már az ismert paraméterei is elég gyengék.
Már csak bele kell rakni egy recsegős-ropogós műanyag burkolatba és kész az eheti Samsung modell.
-
bloomberg
tag
Tudom, egyéni szoc.problem, de nekem a 3,5" kijelző is elég lenne ugyanezekkel a műszaki paraméterekkel.
De legalább már ez is emberibb méret, jók a tepsik netezni, de nekem minden másra nagyok. -
gaben1117
senior tag
Ne felejtsük el a Galaxy R-t sem. Abban meg tegra 2 proci van. Fém hátlap stb. Ami ebben az új telóban egyedül csábító lehet az a friss rendszer.
-
Probber
őstag
Samsungéknak nincs 540x960as paneljük, márpedig ehhez (ha valóban lesz) a hardverhez minimum az dukálna.
-
Én is várom..
-
V.T.CS.
senior tag
ha jó anyagokból lesz összerakva, akkor kell.
még a szappantartó s3 formát is elnézném neki.
kiváncsi leszek háó máccs, és mikor jön hozzánk. -
keIdor
titán
960x540-et igazan kaphatott volna...
-
IstN
tag
A leírtak alapján kíváncsian várom mit tuszkolnak még bele a cuccba, mert eddig nem tűnik olyan hú de nagy kiugrásnak, sem a kamera, sem a kijelző, sem a proci miatt sem. de hát lehet csak én vagyok lemaradva a kor vívmányaival kapcsolatban.
-
M.A.Z.
aktív tag
"...október 11-én, vagyis jövő szerdán..."
Hiteles, szakmai oldal... -
Szakiii
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9 üzenetére
Ott az sgs de már boltban nem nagyon árulják plusz az gyárilag 2.3ig frissíthető. Több szempontból is jó ez a kis teló.
-
HaZse
őstag
Szerintem tök felesleg ez a cucc. Ott van házon belül a Galaxy S Advance. Az is 4 colos, Super AMOLED-es, 768 MB RAM, 2x1 GHz proci.
Dehát a szamszung csak tudja, hogy mi a jó.
szerk: Psytech kolléga megelőzött.
Nem olyan gyenge az a 2 magos proci. Igaz, nem hiper szuper több gigaherzes mag, de legalább 2-3 napig elmegy nekem.
-
Psytech
őstag
válasz
tom956ster #14 üzenetére
Mondjuk ilyen telefon már van egy és Samsung Galaxy S Advance a neve.. Igaz annál a proci igen gyenge a többi S szériához képest, meg a ram sincs 1 GB.
Ennek az S3 mininek valami ütősebb kétmagos procival kell kijönnie, csak úgy van értelme és létjogosultsága a piacon. -
tom956ster
aktív tag
Atom. Mondjuk ez megvolt az SGS-nél (4 col, "kompakt" ???? wtf?) és az SGS-2-nél (2 mag, de nem olyan "kompakt").
Jó hogy ezzel is szélesítik a termékpalettát, de igazán csak akkor érdekes ha tényleg JB és nem ICS.
Nekem egyébként kellene is meg nem is... -
oszi666
őstag
Tokeletes lenne.
-
Dany007
veterán
Nagyon jól hangzik. Épp minap beszélgettünk róla, hogy miért olyan kevés a 4 colos de erősebb hardverrel ellátott telefon.
Hiszen a csúcskészülékek szinte mindegyike (apple kivételével) 4 col fölötti tepsitelefon.
Alig van pár ilyen, amiben azért van erős hardver, de nem batárnagy kijelző. Nem mindenki keresi a legerősebb gépet, de azért kijelzőben már szeretne 3,5 fölé menni. Meg persze ár/érték arány sem utolsó. -
wolruf
őstag
A kamerája legyen jó, és akkor életemben először veszek Samsung telefontot
4", 2 magos proci, talán még támogatás is, jól hangzik az Optimus 2X után
-
Tibee86
nagyúr
Minden napra, egy új Samsung teló.
-
FIREBLADE78
addikt
mi a francnak? ott az sgs,ugyan ez a
paraméter csak nem 2magos
-
|AP|
veterán
formailag vajon ez is egy műanyagpiskóta lesz?
Nem bánnám, ha az anyaghasználaton és a formán is változtatnának. -
Psytech
őstag
S3 kistesó... A samsung tényleg minden szegmenst le akar fedni..
-
spawn21
veterán
Na erre kíváncsi leszek, ha rendben lesz és minimum s4-es procival jön, akkor bizony elgondolkodok a cserén. (persze nem ilyen kis felbontású kijelzővel)
-
stvnppp
senior tag
Mehettek volna lejjebb is (3,7), de már ez is haladás lenne!
-
Sandormaster
aktív tag
Kíváncsian várom
-
Tomy Yayo
senior tag
Tudom, hogy németül van, de "SO GROSS"
Ennyire gusztustalan lesz?
-
uki
aktív tag
Ez lenne a sokak által várt álom teló. Kíváncsiak vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest