Új hozzászólás Aktív témák
-
TiX
csendes tag
Négy magos az LTE változat is.
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/mobile/mobile-phones/smartphone/GT-I9305TADTGY-spec
Üdv: Gergő
-
kdennis
aktív tag
Undorító telefonból csinálnak egy másfajtát. Hogy lehet ennyire undorító szar gagyi (kínaibolt) formát kitalálni. Ezért nem fogok venni Samsungot. Nekem nem kell egy utolsó szar olcsó 0 forintos S mini megnyújtott változata. Hányadék.
-
Hina
aktív tag
Ez a készülék nem az ami nekem is van. Hogy lehet, hogy így lebutították. Az egyém is LTE-s de quad proci van benne. Erre nincs fórum??
Bocs, már megtaláltam
Mégse.. az csak egy találgatós fórum, hogy vajon milyen lesz az S3...[ Szerkesztve ]
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
jooker82
nagyúr
Az Optimus LTE 2 kapható lesz,itthon is...bár az nem LTE néven fog futni,de ugyanúgy 2GB Ram lesz benne...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
rinbanbo
tag
érdekes ennyit semmi nem ér ezekben a tesztekben....[link] de mindegy is mert úgy sem lehet nagyon érezni szerintem a két teló közti különbséget....(nekem is egy egy magos telóm van de ami létezik minden elmegy rajta)
[ Szerkesztve ]
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
tjb007
nagyúr
Ez volt a kérdés:
"Azaz otthon, Európában nem fogjuk tudni ezzel a telefonnal használni a zinternetet?"
Erre válaszoltam azt, hogy az LTE nem fog menni (mivel más frekvenciát használnak az USA -ban is meg itt Európában is), minden más (2G/3G) igen, legalábbis jobb esetben.
Ugyanez a helyzet a AT&T -s HTC One X -nél.[ Szerkesztve ]
-
Marchus
csendes tag
Kérlek javítsatok ki ha tévedek. Ez a verzió Amerikában fog debütálni, és csak onnan fogok tudni rendelni. Az LTE pedig annyit tesz, hogy az ottani internet (4G-s) hálózatot fogja támogatni a teló. Azaz otthon, Európában nem fogjuk tudni ezzel a telefonnal használni a zinternetet?
-
vicze
félisten
Ha te a telefonoddal csúcs 3D játékokkal játszol akkor biztosan. (Bár különbséget nem fogod észrevenni, de a tesztek megnyugtatnak, hogy a tiéd 3D-ben gyorsabb.) De ugye biztos jól megnézted, hogy az egy szem Quadrantban volt gyorsabb 10%-kal?
Ha meg inkább alkalmazásokat futtatsz vagy netezel, akkor meg majd csodálkozol, hogy az S4-es miért dupla olyan gyors... -
vicze
félisten
Nézzed.
Grafikában valószínűleg erősebb annyival, hogy a grafikát is figyelembe velő tesztekben előz, de maga a 4 cpu összességében gyengébb, mint a 2 magos Karit.
A GPU erősebb úgy 10-15%-kal.@Blyan: LOL. Így kérte a szolgáltató, így szállítja a Samsung. Kicsit sok összeesküvés elméletet olvasnak egyesek, vagy túlságosan "hívők"...
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeathAdder #18 üzenetére
Nem olvastad el a hírt, ugye?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Blyan
félisten
válasz DeathAdder #18 üzenetére
A Samsung régen is ilyen pofátlan volt?
Mégis hogy tartana ott ahol? És ez nem csak a Samsungra igaz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
DeathAdder
veterán
Valahogy el kell adni.
Nemis a 4magos kapta volna a 2 gigát érted
A Samsung régen is ilyen pofátlan volt?
-
bok92
addikt
Hm, nem rossz.Még talán jobban is kellene, mint a a négy magvas társa...
-
Blyan
félisten
Csak annyi történt, hogy az LG színrelép a 2gigás telójukkal (mit ad isten Optimus LTE2 a neve), erre a Samu biztos ami ziher alapon gyorsan kidob egy 2gigás variánst.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
vicze
félisten
Gyengébb processzor? LOL
Az S4 mennyivel is
gyengébb? Ja igen, semmivel...[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
A kettő közül melyik bírja tovább egy töltéssel? Én inkább arra szavaznék.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
lapujka
csendes tag
Nekem is inkább ez a verzió kéne. A párom hajt az S2-mre, de az S3 annyira nem győzött meg. Ezt a verziót viszont szó nélkül venném. Tényleg felesleges a mag háború.
Samsung Galaxy S4 4.2.2 I9505XXUBMEA, Nexus 10 4.3
-
pzstm
titán
4mag mellé miért is nem tudtak 2GB RAM-ot rakni?
fogyasztást annyival megnövelte volna?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
a.sebi
őstag
-
spawn21
veterán
Nagyon örülnék egy ilyennek.
Legyen kettő mag, de az ott legyen a toppon!s24U+15p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- Asztalos klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...