- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Zsombor
csendes tag
mondjuk, így ahogy mondod... amikor a kialvási ideje van a képernyőnek, a lezárás után abban az 1mp ben, vak sötétben tényleg látszik valami, de olyat is hallotam, hogy azért cserélték a 2.3.4s verzióban a kis aksi jelet zöldre a kékről, mert az nem ég bele annyira... és ez a hiba főleg a sgsIInél fordult elő... viszont az is egy szempont h nem tolom a max fényerőn, csak ha nagyon muszály, én a közepest szoktam használni az bőven elég
-
D.Zsombor
csendes tag
válasz
Pete55555 #63 üzenetére
de nem értem miért kavar ekkora vizet a beégett dolgok... emberek... nemár szerintem az egyik legszebb és legjobb kijelző az samoled(bár a színek irreálisok, egy ilyen kütyühoz pont jól passzól)... nekem egy éves használat után semmi baja nincs az sgs amoledjének se beégés se semmi...
-
D.Zsombor
csendes tag
én már nagyon várom a tatyót, kiváncsi vagyok
és a menügom is nagyon jó ötlet szerintem, mert a telefon védjegyévé vált... és amúgyis elég bejövős
az már engem is idegedít, hogy ezeregy féle hírt kaptunk a telefonról, de midn utóbb kiderül egyik nagyobb hazugság mind a másik(mivel szinte ellentmondanak egymásnak)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest