- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
#65577472 #40 üzenetére
Jelenlegi bemutatott formában engem sem... Az alapelgondolás nem rossz, mert tök jó, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelően testre tudja szabni. De ahogy a bemutatott prototípus kinéz... Mint a metronál a mozaikcsempék.
Ráadásul a szoftveres háttér se lehet egyszerű, annyi különböző konfigurációra. Nem rossz az ötlet, de ennek szerintem még jópár év kéne, hogy beérjen.
Az meg a másik, amit írtál is, hogy valószínűleg nálunk ebből semmi sem lesz. A Play telefonok sincsenek itt, szerintem ezek sem lesznek. -
pete_21
addikt
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Nekem is gyanús, hogy egy darabig még semmi nem lesz belőle. Ha belátható időn belül jönnének, már biztosan sok infot kaptunk volna róluk. A Project Ara viszont elvileg nincs messze, gyakorlatilag arról is alig van érdemleges info. Arra is kíváncsi leszek, bár egyelőre az előzetes infok alapján kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban...
-
pete_21
addikt
Egyből feltűnt nekem is, hogy minek két gombsor, ráadásul ugyanazok a gombok vannak lent, és a kijelzőn is. Csak más sorrendben, hogy még zavaró is legyen.
Kétlem, hogy ezt így kiadná a Google és a Samsung. Legalább egy letiltási lehetőség biztosan lesz benne. De ennek így semmi értelme.
(#11) skyline_r33: Mostanában nem olvastam erről: lehet tudni, hogy végül mi lesz a Nexusokkal? Remélem nem szűnnek meg.
MOD: Pont most nyitottam meg a Silver-es linket.Amilyen hallgatás van erről, szerintem még kell rá várni egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest