Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Itt is van:
Ez szín nagyon tetszik. -
joey04
titán
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha már a saját SoC nem lett valami fényes.
-
ak76
senior tag
Tessékmondani',akkó' ezzel az atombivalyiszonyat processzorverzióval végre nem fog má' laggolni?
Mert akkó' hurrá!
Vagy ez a "feature" majd a vanilla verzión lesz elérhető? -
tamás98
tag
Szerintem nálunk is fog lehetni kapni mert az exynos 5 octás is csak azért nem jott hozzánk mert nem volt benne LTE.A snapdragon 800-ban ráadásil LTE Advanced támogatás is van.
Úgy hogy szerintem fog lehetni nálunk kapni.
Meg szerintem azért is fog lehetni nálunk kapni mert a samsungnak jonnek ki az új konkurensei pld.:HTC ONE MAX,SONY XPERIA "HONAMI",vagy az LG OPTIMUS G2, -
tjb007
nagyúr
A dél-koreaiak már be is pöccentek a Samsungra, kíváncsi vagyok mikor mennek asztalt borogatni.
(#24) Attilka05
Legfőképp azért, mert a Samsung nem manufaktúra.
Megoldható lenne amúgy, de nem hiszem, hogy bárki is kifizetne egy ilyen egyedileg legyártott darabért 1500 dollárt. -
Atesz918
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyi féle hardverrel kiadják "ugyan azt a telefont", akkor miért nem csinálnak olyat, hogy a felhasználó maga válogatja össze a készüléke hardverét?
-
h4h01
senior tag
Fasza! Eljutottunk odáig, hogy az ember nem tud csúcstelefont venni, mert az 1 hét után nem lesz csúcs..;D Amúgy ez megint egy olyan lépés amitől (legalábbis nekem) ellenszenvessé válik a Samsung...Egyszerűen nem bírják ki, hogy ne legyen az ő drága S4-ükben is a legerősebb chip..Az Octa jóformán megbukott, mert nem sokkal erősebb a 600-nál, és nem is eszik kevesebbet (ami ugye a fő szempont lett volna)..Rakják bele a Note III-ba aszondom oké, de mi a francért, egy véglegesített, kiadott, bejáratott telefonba rakják bele...Ha S4 tulaj lennék engem is qrvára frusztrálna ez...Már csak az a kérdés hogy csak dél-koreában lehet majd kapni, vagy nem? Egyébként szerintem nem csak oda fog eljutni...A következő telóm, azért sem samsung lesz, hajrá HTC
-
szebev
senior tag
Nem irigylem a " regi " S4 tulajokat ! Egy- ket honap utan mar van egy " gyenge " telojuk .
-
Anulu79
addikt
Nem fogok soha rájönni, hogy miért jó ennyi variánst csinálni úgy, hogy nem lehet őket kapni mindenhol.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Minden napra egy telefon, jó a trend
-
joey04
titán
Ezt S4 néven adni simán átverés. Mert az Octa vs Snapdragon 600, vagy éppen az Amoled vs IPS (avgy akármi) esetén vannak előnyök és hátrányok. De ez egy minden szempontból erősebb és jobb készülék lesz. Legalább S4 Plus lenne. Vagy valami.
-
Hegasus
senior tag
hát ha s4-et vettem volna, most nem örülnék...
-
AS
félisten
Közben kiderült hogy ez tényleg D-Koreának lesz.....
-
Bodoo
tag
van ott az Octából még egy verzió, ugyanis az alap 1,2 + 1,6 Ghz mellett van egy Korea only 1,2 + 1,8 Ghz verzió is
azt is vegyék majd bele az összehasonlításba
-
satz18
őstag
Gondolom a snapdragon 800-al is elsők akarnak lenni.
-
BenHans
addikt
Osztom a véleményed.
Attól függetlenül jó ez a 800-as megoldás, szívesen összehasonlítanám a a 3 variánst. (Octa, 600, 800)
Van arról info, hogy a Qualcomm fog-e fejleszteni a 800-as fölé, a kövi zászlóshajók kiadásáig(jövő év Q1, Q2)? Mert ez a tempó amit diktálnak valami kegyetlen, de jó.
-
danikollar
őstag
Már így is egy erőgép, de ez?
-
gzbotii
nagyúr
Csamcsung galaxyis # (-aktuális csúcskészülék számat kéretik beilleszteni) unibody aluminium/üveg/polikarbnát/kerámi készülekházban.
Na ezt olvasnám végre....szomorú, hogy ez aktuális top, az iPhone killer készülék. De ugye, ki mit érdemel.
-
tjb007
nagyúr
Igazából már akkor lelepleződött, amikor felkerült pár hete a DLNA adatbázisába.
(#2) Blyan
Mondjuk úgy, hogy ez megrendelésre készült el, az SK Telecomnak kell "demózni" az új hálózatát.
Hogy mire van szükség ekkora sebességre, főleg egy telefonban nem tudom, de legalább lehet vele villogni. -
Blyan
félisten
Naná, meglepett volna, ha a Samu nem akart volna egy 800-ast is bemutatni...
-
AS
félisten
Típusszámból ítélve ez Ázsia vagy inkább Korea exluziv lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest